Félre érteted ... Általánosítottam ... Nincs konkrét hogy ez vagy az ...Én a rossz bevett szokásokra szerettem volna rávetíteni ...Ugyanis egyes hozzászólók az elhamarkodott irigy nemritkán gyalázkodó véleményükkel nagyon is elvehetik a lelkes amatőrök kedvét a további feltöltéstől ..vagy egyszerűen leveszik a régit is (sajnos ez történt gondolom ma is XABBU- ékkal ).Ők csak 1 példa a sok közül .. Az OK. hogy szabad véleményt nyilvánítani sőt kell is és nem kell a szivére venni a dolgot de ha már az ember-hölgy bemutatja leg intimebb részét ,életét minimum hogy ezt tiszteletben tartja a tisztelt GG-tag MINT AHOGY ERRE FEL IS KÉRITEK A KÖZÖNSÉGET !!!!!mielőtt véleményez !!!! .... a privát üzenetek azok más lapra tartoznak ugyanis azt kizárólag csak a címzett olvashatja és nem a széles közönség ...sajnos több 10 valamikori GG- lelkes amatőrt tudok akik ilyen okok miatt léptek le úgy hogy még a felhasználó nevüket is töröltették ..hmm röviden így fogalmaznék ..és ha valaki egyezik a véleményemmel és észrevételemmel ÍRJA MEG A FÓRUMRAá
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 07. 18. szerda 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 18. szerda 19:32
kérlek jelöld meg a sorozatokat és a felhasználókat.
ha fórum hozzászólás az ellen tudunk tenni, de privát gyalázkodás privát volta ki esik a hatókőrünkből mivel atol független privát hogy a gg-n keresztül megy.
ha fórum hozzászólás az ellen tudunk tenni, de privát gyalázkodás privát volta ki esik a hatókőrünkből mivel atol független privát hogy a gg-n keresztül megy.
kérlek jelöld meg a sorozatokat és a felhasználókat.
Supper sikerült ismét elűzni egy lelkes amatőrt párt az idióta gyalázkodással ma látom hogy "XABBU " ( és még hányan...) már le is vette sorozatát és a videóját ..gratulálunk erre a teljesítményre . nem csoda hogy magát valamire tartó lelkes amatőr 2x is meggondolja hogy felrakjon képeket az ilyen gyalázkodások után
Amikor elbirálják értesitést is kapsz rola.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 06. csütörtök 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (773986)
2011. 10. 06. csütörtök 20:56
Sziasztok!
Tegnap töltöttünk fel képeket,mikor látjuk viszont őket?
Köszönettel:qwer0915
Alarc nevü régi feltöltőkről nincs valakinek több képe?Nagyon csini a csajszi!! Ha van elküldhetné megköszönném!!
Sziasztok!
Sziasztok!
Próbáltam feltölteni a sorozatunkat 2 napja is, és ma 11-14 között. Megvártam amíg ki írta, hogy moderátor ellenőrzi max 24 órán belül. Esetleg valamit rosszul csinálok, vagy a képeimmel van baj?
Köszönettel
Próbáltam feltölteni a sorozatunkat 2 napja is, és ma 11-14 között. Megvártam amíg ki írta, hogy moderátor ellenőrzi max 24 órán belül. Esetleg valamit rosszul csinálok, vagy a képeimmel van baj?
Köszönettel
popsimániás mai képei már voltak egy másik sorozatban!!pnt kommenteltem mind a kettőt!
Szóval? Alszotok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 26. vasárnap 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (752855)
2011. 06. 26. vasárnap 20:47
Sziasztok!
Valamiért nem kerülnek fel az oldalra a képeim. Hétfőn próbáltam feltölteni, azóta semmi. Tegnap megpróbáltam újra felrakni kb 19kor de semmi. Tudnátok ebben segíteni nekem? Mindent úgy csinálok ahogy kell, meg is kaptam mind2szer az üzenetet a feltöltés után hogy 24 óra, modi megnézi stb.
Valamiért nem kerülnek fel az oldalra a képeim. Hétfőn próbáltam feltölteni, azóta semmi. Tegnap megpróbáltam újra felrakni kb 19kor de semmi. Tudnátok ebben segíteni nekem? Mindent úgy csinálok ahogy kell, meg is kaptam mind2szer az üzenetet a feltöltés után hogy 24 óra, modi megnézi stb.
Sziasztok!
kb dátum ???? mikor töltöttétek föl???
(Ez egy válasz Rozsomák üzenetére (2011. 04. 15. péntek 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
De már nincs itt fent
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 14. csütörtök 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (134651)
2011. 04. 14. csütörtök 18:38
Innen vissza tudod tölteni.
Innen vissza tudod tölteni.
(Ez egy válasz Rozsomák üzenetére (2011. 04. 14. csütörtök 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 14. csütörtök 18:33
Egy kis segítséget kérnék! Volt feltöltve jó néhány sorozatom. A gépem össze borult a vinyó elszállt és minden elveszett. Valakinek nincsenek meg letöltve a sorozataink. Hátha néhány kép így ezen az úton megmenekülhetett. Előre is köszönöm a segítséget!
Egy kis segítséget kérnék! Volt feltöltve jó néhány sorozatom. A gépem össze borult a vinyó elszállt és minden elveszett. Valakinek nincsenek meg letöltve a sorozataink. Hátha néhány kép így ezen az úton megmenekülhetett. Előre is köszönöm a segítséget!
nem ! nem tudom, nem írtátok meg. De ha te tudod lécci írd meg a privát üzenetbe
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2011. 01. 13. csütörtök 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 13. csütörtök 22:54
azt hiszem te tudod miért is lett megvonva az azonnali kikerülési jogod.
mi itt nem tudjuk megoldani csak bent a szerkesztőségben
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 13. csütörtök 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (443514)
VIP
2011. 01. 13. csütörtök 09:23
Sziasztok!
Már írtam e-mailban is, hogy fordítsátok már meg a január havi szavazásra felrakott sorozatomat!
Még mindig fordítva van. Idegesítő, hogy csak velem fordul ez elő, ráadásul rendszeresen! Legközelebb fordítva fogom felrakni, így ha a gép megfordítja, jó sorrendben lesz. Remélem akkor nem fordítja valaki megint fejre!
Puszi!
Már írtam e-mailban is, hogy fordítsátok már meg a január havi szavazásra felrakott sorozatomat!
Még mindig fordítva van. Idegesítő, hogy csak velem fordul ez elő, ráadásul rendszeresen! Legközelebb fordítva fogom felrakni, így ha a gép megfordítja, jó sorrendben lesz. Remélem akkor nem fordítja valaki megint fejre!
Puszi!
azt hiszem te tudod miért is lett megvonva az azonnali kikerülési jogod.
(Ez egy válasz REDROSE8 üzenetére (2011. 01. 12. szerda 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 12. szerda 18:08
mondjuk mi a 27 feltöltött sorozattal miért kell hogy több órát várjunk a kikerülésre ,,, nem hiszem hogy a több 100 képpel szám szerint 800 -900 kép nem hiszem hogy "virág" feltöltők lennénk és hogy van ugyan mit "bírálni " ..vagy mégis ?
az igaz kedv szegő a dolog az utolsó sorozatnál 4 h itt ültem a gépnél várva az eredményt ami az lett hogy felháborodva mentem aludni gondolván hogy nem ezt érdemeltük ...
[b]A továbbiakban remélem hogy nem ér efalyta csalódás bennünket
az igaz kedv szegő a dolog az utolsó sorozatnál 4 h itt ültem a gépnél várva az eredményt ami az lett hogy felháborodva mentem aludni gondolván hogy nem ezt érdemeltük ...
[b]A továbbiakban remélem hogy nem ér efalyta csalódás bennünket
Sziasztok!
Puszi!
Puszi!
mondjuk mi a 27 feltöltött sorozattal miért kell hogy több órát várjunk a kikerülésre ,,, nem hiszem hogy a több 100 képpel szám szerint 800 -900 kép nem hiszem hogy "virág" feltöltők lennénk és hogy van ugyan mit "bírálni " ..vagy mégis ?
[b]A továbbiakban remélem hogy nem ér efalyta csalódás bennünket (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2011. 01. 11. kedd 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
[b]A továbbiakban remélem hogy nem ér efalyta csalódás bennünket (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2011. 01. 11. kedd 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 11. kedd 22:16
valami megoldás lessz
egy kicsit bonyolult a helyzet
vannak az azonnal ki kerülök, kik ugye egy kicsit elitebbek, s van kedvük csinálni, s lekessek.
s vannak az egy virág feltöltök.. akik bírálat után kerülnek ki.
az a baj hogy elég kedv szegő hogy pl az este fel töltőt sorod elé egy halom kerül, tapasztaltuk nagyon vissza húzó tud lenni..
vannak az azonnal ki kerülök, kik ugye egy kicsit elitebbek, s van kedvük csinálni, s lekessek.
az a baj hogy elég kedv szegő hogy pl az este fel töltőt sorod elé egy halom kerül, tapasztaltuk nagyon vissza húzó tud lenni..
valami megoldás lessz