Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2011. 01. 11. kedd 21:01  #82
REDROSE8 REDROSE8 VIP
asszem egyet értek veled .... szerintem sem jó megoldás ... rendben a felülbírálás a nem "állandó" tagoknál de azokat akkor tegyétek ki amikor sorra kerülnek és nem visszamenőleg .így nagyon könnyen át lehet siklani
sorozatok felett látván az utolsót hogy azt már" láttam "és vissza menőlég meg nem nézi meg az ember és néha van alatta nem ritkán 3-4 új sorozat is. már többször jártam így én is ..... meg számlálót emberek számlálót hogy kire mennyien voltak kíváncsiak ....
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 16. csütörtök 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2010. 12. 16. csütörtök 10:10
én azt szeretném jelezni, hogy marha rossz ötletnek tartom azt, hogy a magyar sorozatokba utólag kerülnek ki sorozatok. gondolok itt arra, hogy megnézem 13-án a friss sorozatokat, megnézem 14-én, megnézem 15-én, majd véletlenül visszalapozok és 13-án látok új sorozatot. gondolom van valami felülbírálás, esetleg eredetiségvizsga nyes de ez így rossz. így még én sem merek sorozatot feltenni, mert mi van ha 2 napra visszamenőleg kerül ki, és a kutya sem nézi meg, mert nem mindenki lapoz vissza, hisz úgy van vele, aki naprakész, hogy már látta az előző napit.
vagy fel kellene gyorsítani a sorozatok átnézését és publikációját, vagy így nem sok értelme van. engem személy szerint bosszant már ez a dolog.
2010. 12. 16. csütörtök 10:10  #81
én azt szeretném jelezni, hogy marha rossz ötletnek tartom azt, hogy a magyar sorozatokba utólag kerülnek ki sorozatok. gondolok itt arra, hogy megnézem 13-án a friss sorozatokat, megnézem 14-én, megnézem 15-én, majd véletlenül visszalapozok és 13-án látok új sorozatot. gondolom van valami felülbírálás, esetleg eredetiségvizsga nyes de ez így rossz. így még én sem merek sorozatot feltenni, mert mi van ha 2 napra visszamenőleg kerül ki, és a kutya sem nézi meg, mert nem mindenki lapoz vissza, hisz úgy van vele, aki naprakész, hogy már látta az előző napit.
vagy fel kellene gyorsítani a sorozatok átnézését és publikációját, vagy így nem sok értelme van. engem személy szerint bosszant már ez a dolog.
2010. 07. 29. csütörtök 21:10  #80
bilakko bilakko
Hello! Ismételten nem nézhetök az amatör vidik! Tudja valaki hogy miért?
2010. 07. 16. péntek 15:42  #79
bilakko bilakko
Jo köszönjük bárkinek is hogy nézhetök a klippek. Még jo hogy van hova irni és ha nem is vették észre valaki megjavitotta.
(Ez egy válasz Alexandro üzenetére (2010. 07. 15. csütörtök 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 15. csütörtök 17:54
már észrevették, működik!
2010. 07. 15. csütörtök 17:54  #78
Alexandro Alexandro
már észrevették, működik!
(Ez egy válasz bilakko üzenetére (2010. 07. 15. csütörtök 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 15. csütörtök 17:44
Ugy látszik még az illetékesek ezt nem vették észre!
2010. 07. 15. csütörtök 17:46  #77
vazelinator vazelinator VIP Admin
az hiba, s sajnos nem én vagyok benne az illetékes
(Ez egy válasz Alexandro üzenetére (2010. 07. 15. csütörtök 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 15. csütörtök 17:35
akkor miért nem tudom megnézni én sem ? A lejátszó helyén csak azt írja hogy, loading és semmi!
2010. 07. 15. csütörtök 17:44  #76
bilakko bilakko
Ugy látszik még az illetékesek ezt nem vették észre!
(Ez egy válasz Alexandro üzenetére (2010. 07. 15. csütörtök 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 15. csütörtök 17:35
akkor miért nem tudom megnézni én sem ? A lejátszó helyén csak azt írja hogy, loading és semmi!
2010. 07. 15. csütörtök 17:35  #75
Alexandro Alexandro
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 07. 15. csütörtök 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 15. csütörtök 17:18
soha nem kellet..
2010. 07. 15. csütörtök 17:18  #74
soha nem kellet..
(Ez egy válasz bilakko üzenetére (2010. 07. 15. csütörtök 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 15. csütörtök 16:12
Hello! Kérdésem: Miota kell vip tagság az amatör feltöltött vidik nézéséhez? Már bocs de ez kibaszás. Föképp nem azért töltötték fel öket!!!
2010. 07. 15. csütörtök 16:12  #73
bilakko bilakko
Hello! Kérdésem: Miota kell vip tagság az amatör feltöltött vidik nézéséhez? Már bocs de ez kibaszás. Föképp nem azért töltötték fel öket!!!
2010. 06. 27. vasárnap 07:24  #72
Törölt felhasználó (47966)
Szia!
Azt szeretném csak megkérdezni chat-nál várható- hogy webcamozni is lehessen. Akár privátban, akár a szobában.
Válaszodat előre is köszi
2010. 06. 26. szombat 14:35  #71
a magyar elcsípett és egyéb képekből az utóbbi időben egy idő után tünnek el a sorozatok. miért?
valaki törölteti őket?
2010. 05. 27. csütörtök 23:38  #70
"Valamit nagyon benézhettél" idéznélek, ti elég általános, de legközelebb pontosítom amatőrökre.
Az elgondolásodd, hibázik.
Az a baj, hogy ezt be is veszitek és szaporodik a hülyeség... már bocsi
Ti hónap ciklusba gondolkodtok a versenyek miatt holott az ingyen vipek és pénzes vipek folyamatosan lineárisan esnek be nagyjából, s hónapos rövid távra tekintve is lineáris kb az eloszlásuk. azaz pontosabban a hónap eleje jobban megnyomva a pénzes vipeknél. S az ingyen vipek nagyon elenyészek a pénzes vipek mellet.
Az is baj hogy ti a hozzászólásokhoz és a többi amatőr beküldő alapján gondoljátok a forgalmat. Holott a felhasználok, egy ezreléke sem reagál, értem itt a hozzászólást és szavazást is. vipek még ennyire sem motiváltak náluk jóval rosszabb az arány(nem hatja meg őket a VIP pontszerzés, sőt olyat is tapaszthatunk hogy nem is érdekli, őket hogy pontjai már rég kigyűltek akár napi látogatásból és még is inkább fizet)
s a felhasználok és főleg a pénzes vipek úgy működnek, hogy nem hagynak ki semmit, azaz mindig visszalapoznak, addig amíg nem látják már, tehát minden kép sorozatott látnak.
Ezt a hónap végese dolog elszaporodott valahogy egyszer köztetek, de Kb annyi van mögötte mint, mi is tapasztaltuk már hogy ha egyszerre kerül ki több minőségibb sorozat akkor meg nő a felhasználok affinitása.
Nekünk nyolc mikor kerül ki egy havi kép sor, mert a képsort nem csak adott tárgy hónapon belül tekintik meg csak, s a felhasználok elenyésző része nézi meg csak többször, de ugyan így vipek elenyésző része nem látja a sort.
(Ez egy válasz Cattie üzenetére (2010. 05. 27. csütörtök 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 27. csütörtök 10:37
Valamit nagyon benézhettél. Asszem nem rólunk beszélsz. Nekünk még soha nem kellett korrigálni,meg átrakni,meg újra felrakni. Ha címzed mondandódat olyannak címezd, akire ez illik. Azt is figyelembe kell venni,hogy az oldal népszerűsége ,főleg az amatör beküldők révén ilyen magas, ezért azt hiszem még az is bele kell férjen,hogy össze-vissza pipálgat a beküldő.

Mellesleg ,ha már itt tartunk vegyük például az ingyen viphez jutást.
Ugye azt mindenki tudja,hogy a képek kikerülést követő két nap legmagasabb a nézetség és a szavazatok aránya.
Tegyük fel, hogy a vipek 50% a szavaz. Legyen mondjuk a hónap elején 200 vip, az 100 szavazat.
Mivel ingyen vip-et lehet kapni, ez 10.-e körül mondjuk 250 vip az ekkor beküldők már 125 szavazatot kapnak.
A hónap végére már van 300 vip az akkor kikerülő képek már 150 szavazatot kapnak.
Kb ez most is így alakult ha megnézed.
De ha az a cél,hogy minden beküldő a hónap végén küldje be a fotókat, akkor jó uton jártok.

Ja egyébbként a beküldéssel nincs semmi gond.Minden érthető és rendesen működik. Aki nem jól küldi vessen magára. A szabályzatban minden le van írva csak el kell olvasni.
2010. 05. 27. csütörtök 10:37  #69
Cattie Cattie VIP
Valamit nagyon benézhettél. Asszem nem rólunk beszélsz. Nekünk még soha nem kellett korrigálni,meg átrakni,meg újra felrakni. Ha címzed mondandódat olyannak címezd, akire ez illik. Azt is figyelembe kell venni,hogy az oldal népszerűsége ,főleg az amatör beküldők révén ilyen magas, ezért azt hiszem még az is bele kell férjen,hogy össze-vissza pipálgat a beküldő.

Mellesleg ,ha már itt tartunk vegyük például az ingyen viphez jutást.
Ugye azt mindenki tudja,hogy a képek kikerülést követő két nap legmagasabb a nézetség és a szavazatok aránya.
Tegyük fel, hogy a vipek 50% a szavaz. Legyen mondjuk a hónap elején 200 vip, az 100 szavazat.
Mivel ingyen vip-et lehet kapni, ez 10.-e körül mondjuk 250 vip az ekkor beküldők már 125 szavazatot kapnak.
A hónap végére már van 300 vip az akkor kikerülő képek már 150 szavazatot kapnak.
Kb ez most is így alakult ha megnézed.
De ha az a cél,hogy minden beküldő a hónap végén küldje be a fotókat, akkor jó uton jártok.

Ja egyébbként a beküldéssel nincs semmi gond.Minden érthető és rendesen működik. Aki nem jól küldi vessen magára. A szabályzatban minden le van írva csak el kell olvasni.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 05. 27. csütörtök 01:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 27. csütörtök 01:52
én meg azt nem - , hogy ti beállítjátok a dolgokat és az kikerül azonnal (persze pl rossz kategóriába jelölve, minden össze vissza bepipáltok), majd amint egy kolléga arra téved a bírálásban, s felszólít kiegészítésre, vissza vonja, korrigálja a beállításokat - hogy ennek ez a menete.
szerintem ti is szeretitek azonnal látni a képeiteket és hoyg reagálnak rá azonnal...
vagy jobb a régi 72óra+72óra rendszer? 3naponbelül elbírálás és kikerülés illetve probléma esetén újabb 3 nap?
2010. 05. 27. csütörtök 01:52  #68
én meg azt nem - , hogy ti beállítjátok a dolgokat és az kikerül azonnal (persze pl rossz kategóriába jelölve, minden össze vissza bepipáltok), majd amint egy kolléga arra téved a bírálásban, s felszólít kiegészítésre, vissza vonja, korrigálja a beállításokat - hogy ennek ez a menete.
szerintem ti is szeretitek azonnal látni a képeiteket és hoyg reagálnak rá azonnal...
vagy jobb a régi 72óra+72óra rendszer? 3naponbelül elbírálás és kikerülés illetve probléma esetén újabb 3 nap?
(Ez egy válasz Cattie üzenetére (2010. 05. 25. kedd 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 25. kedd 08:31
Mi már megszoktuk. Ti is megfogjátok.
2010. 05. 25. kedd 08:31  #67
Cattie Cattie VIP
Mi már megszoktuk. Ti is megfogjátok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 24. hétfő 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (746827) VIP
2010. 05. 24. hétfő 10:57
Tisztelt szerkesztőség!

Az e-havi orál versenyre nevezett Black...Bitch pár abszolút, de nem felel meg a verseny követelményének a szabály szerint 12 képet kell felrakni ők pedig csak 9 db képet raktak fel. Hogy is van ez akkor?
2010. 05. 24. hétfő 10:57  #66
Törölt felhasználó (746827) VIP
Tisztelt szerkesztőség!

Az e-havi orál versenyre nevezett Black...Bitch pár abszolút, de nem felel meg a verseny követelményének a szabály szerint 12 képet kell felrakni ők pedig csak 9 db képet raktak fel. Hogy is van ez akkor?
2010. 05. 23. vasárnap 22:06  #65
vagy nem jelentkezett a győztes..
vagy még mindig nem jött össze a díjátadó időpont egyeztetés
vagy pedig a kolléga erő forrásai vannak kiterhelve

ezek miatt lehet
(Ez egy válasz Cattie üzenetére (2010. 05. 23. vasárnap 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 23. vasárnap 20:27
Sziasztok!

Nagyon régen nem kerültek már ki díjátadók.?!
2010. 05. 23. vasárnap 20:27  #64
Cattie Cattie VIP
Sziasztok!

Nagyon régen nem kerültek már ki díjátadók.?!
2010. 01. 05. kedd 12:24  #63
AngelH AngelH VIP Admin
Igen, valóban átcsúszott a rostán, előfordul az ilyen, mivel a feltöltők 50%-a bejelöli, hogy indulni kíván a szavazáson, holott nem felel meg a feltételeknek. Ezt a sorozatot sem akartam indítani, de mivel ő jelöli be és nekem kell leszedni a szavazásból, ha nem felel meg, ezért fordulhatott elő ilyen. Csak az ember hibázik smile Köszi az észrevételt.
(Ez egy válasz tala69 üzenetére (2010. 01. 02. szombat 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 02. szombat 22:54
Sziasztok! A legújabb havi szavazásnál csajos 13 sorozata abszolút nem felel meg a feltételeknek (5db kép, igazoló hiánya...) Tényleg ellenőrzi ezeket valaki? Mert ez elég nagy hiba, hogy odakerült a sorozat. (Ráadásul friss regisztráció, azonnali kikerüléshez joga nem lehet + hogy bekerült a havi szavazásba azt kellene jelentenie, hogy már átment egy rostán... de hogyan? pardon1 )
/ 10