Ha sorozatszámot írna, nem toplista helyezést, egyszerűbb lenne... :) Egyébként lesz név szerinti keresés az amatőröknél is, csak el kéne olvasni a legújabb hírt a főoldalon (tegnapi)...
Nagyon szép, ápolt puncid van. Biztosan azért siklanak el sokan felette, mert nem közölsz teljes alakos képet.Magyarországon 98%-os arányban használhatjuk a "gyönyörű nő" fogalmát, a férfiak tobzódnak a jóban. Ezért kell mindíg valami különlegeset bedobni! Egyébként szép és kívánatos Vagy!!!
Az év beküldőinek toplistáján 115.
Egyébként köszi a hozzászólásokat:*
Egyébként köszi a hozzászólásokat:*
Szia én megézném a képed, de légyszives add meg a sorszámát
(Ez egy válasz cicuska üzenetére (2005. 09. 04. vasárnap 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 04. vasárnap 07:59
Sziasztok!
Én kb. egy hónapja raktam föl először képeket az amatőr magyar lányokhoz,szerintetek nagyon gázosak?Az év beküdőinek toplistáján 124.-ik helyen vagyok.Megnéznétek?Majd akarok még fölrakni csak egy kis biztatás kellene.Tudom,hogy a háttér ronda,de a következő sorozat a szabadban fog készülni.Ja és a christinától kaptam egy 4-est,és azt akarom tudni,hogy ő az akiről egy csomó sorozat fönnt van?
Előre is köszi!Pussz
Én kb. egy hónapja raktam föl először képeket az amatőr magyar lányokhoz,szerintetek nagyon gázosak?Az év beküdőinek toplistáján 124.-ik helyen vagyok.Megnéznétek?Majd akarok még fölrakni csak egy kis biztatás kellene.Tudom,hogy a háttér ronda,de a következő sorozat a szabadban fog készülni.Ja és a christinától kaptam egy 4-est,és azt akarom tudni,hogy ő az akiről egy csomó sorozat fönnt van?
Előre is köszi!Pussz
Sziasztok!
Előre is köszi!Pussz
Előre is köszi!Pussz
Nos én töltöttem fel képeket az amatör srácokhoz, de meddig kell várni mig megjelenik?
upsz...
Bocsi, a kód működik,csak a brtnőm nem volt tisztában vele,hogyan is kell aktiválni.
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2005. 08. 09. kedd 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 09. kedd 18:07
rooollyy kerlek ird meg az ugyfelszolgalatra ha problemad volt a vip koddal.
Brigitta,
nevetséges....
Audrey
nevetséges....
Audrey
Köszönöm! Azt hittem, ha megadom, akkor nyilvános lesz. Gondolom, utólag már nem kaphatok:-( Nem baj. akkor fotózunk tovább.
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2005. 08. 09. kedd 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 09. kedd 18:07
Kedves rolly!
Attol, hogy te nem tudtad hasznalni, meg mukodik az osszes kikuldott kod!
Eryka: te nem adtal meg emailt a feltolteskor, ezert nem kaptal kodot.
Attol, hogy te nem tudtad hasznalni, meg mukodik az osszes kikuldott kod!
Eryka: te nem adtal meg emailt a feltolteskor, ezert nem kaptal kodot.
Frankó...Ez tiszta gáz, hogy a bunkókat ki akarja szűrni az ember, de önmaga nem tud hozzászólni saját dolgaihoz...Na mindegy, kösz.
(Ez egy válasz rooollyy üzenetére (2005. 08. 09. kedd 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 09. kedd 17:48
szia! nemsokkal utána,legfeljebb másnap jött e-milen a kód,de hasznavehetetlen
szia! nemsokkal utána,legfeljebb másnap jött e-milen a kód,de hasznavehetetlen
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 09. kedd 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
Admin
2005. 08. 09. kedd 16:45
Hát ezt nem értem..Esetleg, aki már töltött fel fotót az amatőrökhöz, megmondaná, hogy mikor kapta meg a VIP-tagságot? Előre is kösz.
Hát ezt nem értem..Esetleg, aki már töltött fel fotót az amatőrökhöz, megmondaná, hogy mikor kapta meg a VIP-tagságot? Előre is kösz.
Lehet, hogy hülye vagyok..Ok: hülye vagyok:-), de mintha azt olvastam volna, h. a képbeküldők VIP-tagságot kapnak. Akkor meg nem értem:-)
Szia! egyetértek, de sajnos nem hiszem, hogy ez nekik elégtétel. Sem azt, hogy olvassák a fórumot. Mindig akad újabb alany, akibe bele fognak kötni. Úgy, ahogy mindig lesznek idióták is. Lehet, hogy ki lehetett volna zárni azt a bizonyos réteget. Bár ez sen biztos...De ha valaki csak azért akar VIP lenni, hogy bunkóskodjon, hát...szóval...azt nagyon sajnálom, de őszintén! az az ember nagyon boldogtalan és fusztrált lehet.
videók???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????
Hello Slimshadyyy! De melyik hónap végén? július vagy augusztus? Remélem nem augusztus, de sajnos valószínű mert már a júliusnak vége :-(
Amatőr mufftár!!!!! Manó képeit nem lehet megnézni!!