Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2023. 05. 19. péntek 08:50  #99
viking1988 viking1988
Nekem nagy vágyam ez is... Végig nézni, ahogy egy hatalmas farkú srác nagyon keményen megdugja. Miután a párom először elélvezne az óriási faszon, a srác nem állna le. Tovább baszná. Én akkor csatlakoznék. Először csak nyalnám a párom nedves puncikáját, miközben vadul jár benne ki-be a gyönyörű fasz. Addig csinálnánk, ameg újra elélvezne. A srác még mindig gépelné. Én akkor az óriási farka mellé illeszteném a fazonos farkincámat, és bedugnám mellé. Miután nagyon nagy, és baromi vastag farkú lenne a srác, ezért igencsak feszülne ránk a parom puncija. Fantasztikus érzés lenne, ahogy körbe ölel minket, és szinte egymáshoz préseli a dákónkat. Mindent ki be mozdulatnál a makkja végigmasszírozná a farkamat, az enyém pedig az övét. Amikor a párom elmenne, mi is abban a pillanatban óriási fröccskölésbe kezdenénk a fazonos pinájában. Sikítva élvezne, nagyon hosszan. Mi rengeteg spermával toltenenk meg a lucskos pináját. Miközben élvezünk, megjobban begyorsítanank. Ő meg csak ordítva könyörögne, hogy "ahhhhh.... Basszátok szét a pinám" és mi úgy is tennénk. Izomból basznánk még az orgazmusunk után is. Ha lehet olyat, már még keményebb, még nagyobb lenne a farkunk, mert a nedves puncikája a rengeteg spermánktól még csúszósabb, még forróbb lenne. Közben a csiklóját olyan vadul dörzsölve masztizna, mint még soha. Nem kellene sokáig várni, és negyedjére is elmenne a farkunktól es a masztitól. Mi ismét nem bírnánk tovább, annyira izgató, ahogy lüktető pinával sikítva élvez. Újabb hatalmas adaggal töltenénk meg a gyönyörű pináját. Miután elélveztünk, a srác kihúzná a vaskos farkát, és a párom szájába adná, aki először gyengéden letisztítaná róla a nyelvével a rengeteg spermát, majd egyre vadabb szopásba kezdene. Közben én is kivenném belőle. Nagyon felizgatna, ha a szemembe nézne miközben kényezteti az óriási dorongot. Nem is bírnám tovább, befekudnek a lábai közé, és tisztára nyalnám a spermától és puncinedvtől tocsogó pináját. Minden cseppet kinyalnék belőle, majd gondosan lenyelném. Annyira kitágítottuk mar a gyönyörű punciját, hogy nem is kellene felvezető kör, az öklömet "Csőr" alakban gond nélkül betolnám neki. Ettől még vadabb szopásba kezdene. A pináját csak tolnábele az öklömbe, egyre mélyebben és mélyebben. Mar bőven csukló felett lennék benne. Aztán kihúznám a kezemet belőle, ősszefonnám a két kezem ujjait, és odailleszteném a kitágult pinájához. Ez már lassabban ugyan, de szép fokozatosan egyre bentebb menne. Majd mikor teljesen elnyelné mindkét kézfejem, vadul baszni kezdeném vele. Ettől olyan kemény szopasba kezdene, hogy a srác azonnal elélvezne. Tele élvezné a száját, arcát. Ő is ismét elélvezne az okleimtol. A végén egy forró csók keretében megkapnám a forró spermat.

Ezek sajnos csak vágyak. Az oklozest egyébként imádja, mostanában szinte minden szeretkezéskor kéri is. Két oklom még ugyan nem járt benne, de egy nagyon konnyedén beszalad
2023. 05. 18. csütörtök 21:50  #98
jirzi jirzi
Hát ez nem lehetett semmi Le a kalappal a szervesért a párodnak okozott izgalomért
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 26. péntek 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4630582)
2022. 08. 26. péntek 23:27
szerelmes vagyok feleségembe, ezeregy éve, nem tudok betelni vele, ha az aurájába kerülök, becsongok tőle szeretkezés közben, sokszor fura helyzetekbe képzeljük magunkat, gyakori fantáziánk egy harmadik, aki mindig férfi ilyenkor hol ő, hol én mondom, hogy mi minden történik velünk, és hát ezek a "fejbensztorik" élvezetet adnak! történt egyszer, hogy a párom, magamellé ültetett, szemembe nézett, és úgy mondta, nem fiatalodunk, ha nem próbáljuk 1x meg, igaziból, lehet, hogy majd meg már nem is fogjuk tudni, mert vénséges vének leszünk nem húzom a dolgot, belementem, nem is volt ellenemre. kikötöttünk egy olyan pasinál, aki pont az én ellentétem volt, szinte mindenben, ők csak fotón látták egymást, én találkoztam a sráccal, én beszéltem meg mindent vele, mert a párom ezt rám testálta. nem egyszerű az ilyen "keresés" de megtaláltam azt, aki megfelellőnek látszott. visegrádon, egy apartmant béreltünk, remek tervem volt, a párom annyit tudott, hogy "a" sráccal, este, a közeli étteremben lesz randink. laza és lusta délutánunk volt, semmi extra "rákészülés", hacsak a közös kádas fürdés nem az. mind kettőnket majd széttépet belül az izgalom, persze engem jobban és kicsit másként. csillapító vodkát ittunk, amitől "hangulatba kerültünk" ami tervem része volt, olyan volt a minden, mint megismerkedésünkor, akkor is visegrád volt a hely, ahol elsőnek voltunk. kihámoztuk a másikat a kevés cuccokból, simogattuk, csókoltuk egymást, ahol csak értük! szerelmem azt súgta fülembe, hogy biztosan akarjuk azt a harmadikat, ne maradjon meg csak képzeletünkben? aztán egybeforrt a szánk, hosszan és mélyen, és engedte, hogy bekössem szemeit, ami a fantázia rítusunk gyakori "fogása" könnyen hatalmas franciaágyhoz vezettem, minden porcikáját, a lába ujjaitól, a fülcimpájáig csókoltam, simogattam, aztán előjött tervem, hogy a kocsiban van még vodka, hozom, ő meg se moccanjon! elnyúlt, és csak biccentett smile az autónál várt a srácc, már jó ideje, tudta, hogy várnia kell, sőt, azt is, hogy lehet, itt feleslegesen, és csak este, az étteremben találkozunk majd, hát nem tett szemrehányást! a vodkát meghúzta, és őt becsempésztem - arra előzetesen kértem, hogy se illatszer, se bőrtalpú cucc ne legyen rajta - és kértem, hogy csak figyeljen! ...megittattam párom egy pohárka nem hideg vodkával, vele pont ott folytattuk, ahol abbahgytuk. hanyatt feküdt, bekötött szemmel, széttett kezekkel, szétvetett lábakkal, mintha a rabnőm lenne....mindig ímádtam belényúlni, duzzadt csiklóját morzsolni, most is így tettem...intettem a "srácnak" aki bizony már levetközött, és álló farokkal nézte a "filmet" aztán mind a két kezemmel a melleit markolásztam, szoptam, a srác, csak erre várt, a lábai közé hajolt, a forró puncit nyalni kezdte! minden itt dől el, minden! gondoltam, és le se vettem szemem a srácról, aki nem gyorsan, hanem hosszan nyalta párom tűzelő punciját, aki kissé megmerevedett, a kendőt szeméről leakarta venni, nem engedtem, a fülébe, hogy azt hagyja, és élvezze! folytköv.
2023. 05. 18. csütörtök 20:07  #97
Tibor81 Tibor81
Egyet értek teljes mértékben worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 28. kedd 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4650775)
2023. 02. 28. kedd 13:17
ki nem
2023. 05. 17. szerda 23:45  #96
Coolpityu1749 Coolpityu1749
Engem az izgat, ha én lehetek az a másik férfi. crazya
2023. 05. 17. szerda 20:33  #95
Törölt felhasználó (4700626)
fincsi
2023. 02. 28. kedd 17:04  #94
harmasban1234 harmasban1234
az a legkinomabb
2023. 02. 28. kedd 13:17  #93
Törölt felhasználó (4650775)
ki nem
2023. 02. 28. kedd 13:09  #92
edetikiraly edetikiraly
Szia,spermás punci a legfinomabb .Csak nehéz találni megfelelő part
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 27. hétfő 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4480752)
2023. 02. 27. hétfő 21:18
Szia.minket nagyon is izgatna!
2023. 02. 27. hétfő 21:18  #91
Törölt felhasználó (4480752)
Szia.minket nagyon is izgatna!
(Ez egy válasz Coolpityu1749 üzenetére (2023. 02. 27. hétfő 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 27. hétfő 16:11
Ez a kedvencem!
Nagyon izgató a helyzet, amikor a pasival együtt kényeztetjük a hölgyet és vagy a nő kéri, vagy a férj biztat, hogy töltsem meg a puncit. Fantasztikus érzés! Na meg az is, ha utána rá lehet tölteni még 1-2 adagot. crazya
2023. 02. 27. hétfő 16:11  #90
Coolpityu1749 Coolpityu1749
Ez a kedvencem!
Nagyon izgató a helyzet, amikor a pasival együtt kényeztetjük a hölgyet és vagy a nő kéri, vagy a férj biztat, hogy töltsem meg a puncit. Fantasztikus érzés! Na meg az is, ha utána rá lehet tölteni még 1-2 adagot. crazya
2022. 08. 26. péntek 23:27  #89
Törölt felhasználó (4630582)
szerelmes vagyok feleségembe, ezeregy éve, nem tudok betelni vele, ha az aurájába kerülök, becsongok tőle szeretkezés közben, sokszor fura helyzetekbe képzeljük magunkat, gyakori fantáziánk egy harmadik, aki mindig férfi ilyenkor hol ő, hol én mondom, hogy mi minden történik velünk, és hát ezek a "fejbensztorik" élvezetet adnak! történt egyszer, hogy a párom, magamellé ültetett, szemembe nézett, és úgy mondta, nem fiatalodunk, ha nem próbáljuk 1x meg, igaziból, lehet, hogy majd meg már nem is fogjuk tudni, mert vénséges vének leszünk nem húzom a dolgot, belementem, nem is volt ellenemre. kikötöttünk egy olyan pasinál, aki pont az én ellentétem volt, szinte mindenben, ők csak fotón látták egymást, én találkoztam a sráccal, én beszéltem meg mindent vele, mert a párom ezt rám testálta. nem egyszerű az ilyen "keresés" de megtaláltam azt, aki megfelellőnek látszott. visegrádon, egy apartmant béreltünk, remek tervem volt, a párom annyit tudott, hogy "a" sráccal, este, a közeli étteremben lesz randink. laza és lusta délutánunk volt, semmi extra "rákészülés", hacsak a közös kádas fürdés nem az. mind kettőnket majd széttépet belül az izgalom, persze engem jobban és kicsit másként. csillapító vodkát ittunk, amitől "hangulatba kerültünk" ami tervem része volt, olyan volt a minden, mint megismerkedésünkor, akkor is visegrád volt a hely, ahol elsőnek voltunk. kihámoztuk a másikat a kevés cuccokból, simogattuk, csókoltuk egymást, ahol csak értük! szerelmem azt súgta fülembe, hogy biztosan akarjuk azt a harmadikat, ne maradjon meg csak képzeletünkben? aztán egybeforrt a szánk, hosszan és mélyen, és engedte, hogy bekössem szemeit, ami a fantázia rítusunk gyakori "fogása" könnyen hatalmas franciaágyhoz vezettem, minden porcikáját, a lába ujjaitól, a fülcimpájáig csókoltam, simogattam, aztán előjött tervem, hogy a kocsiban van még vodka, hozom, ő meg se moccanjon! elnyúlt, és csak biccentett smile az autónál várt a srácc, már jó ideje, tudta, hogy várnia kell, sőt, azt is, hogy lehet, itt feleslegesen, és csak este, az étteremben találkozunk majd, hát nem tett szemrehányást! a vodkát meghúzta, és őt becsempésztem - arra előzetesen kértem, hogy se illatszer, se bőrtalpú cucc ne legyen rajta - és kértem, hogy csak figyeljen! ...megittattam párom egy pohárka nem hideg vodkával, vele pont ott folytattuk, ahol abbahgytuk. hanyatt feküdt, bekötött szemmel, széttett kezekkel, szétvetett lábakkal, mintha a rabnőm lenne....mindig ímádtam belényúlni, duzzadt csiklóját morzsolni, most is így tettem...intettem a "srácnak" aki bizony már levetközött, és álló farokkal nézte a "filmet" aztán mind a két kezemmel a melleit markolásztam, szoptam, a srác, csak erre várt, a lábai közé hajolt, a forró puncit nyalni kezdte! minden itt dől el, minden! gondoltam, és le se vettem szemem a srácról, aki nem gyorsan, hanem hosszan nyalta párom tűzelő punciját, aki kissé megmerevedett, a kendőt szeméről leakarta venni, nem engedtem, a fülébe, hogy azt hagyja, és élvezze! folytköv.
2022. 08. 26. péntek 21:27  #88
Vanderers Vanderers
Ez elég rég volt! Andris remegett, hogy élvezzek a nejébe! 8 hónapig tartott ez a kapcsolat, de kimentek Angliába!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 26. péntek 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3426712)
2022. 08. 26. péntek 21:05
Feleségem szintén orvos, ám ő sajnos nem rávehető ilyesmire. Lehet hogy pont azért.
2022. 08. 26. péntek 21:05  #87
Törölt felhasználó (3426712)
Feleségem szintén orvos, ám ő sajnos nem rávehető ilyesmire. Lehet hogy pont azért.
(Ez egy válasz Vanderers üzenetére (2022. 08. 26. péntek 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 26. péntek 21:01
Én régen sokszor éltem át, egy orvospár házibarátja voltam.És naponta kellett a feleségbe élveznem, fantasztikus volt. Szívesen élném újra át!
2022. 08. 26. péntek 21:01  #86
Vanderers Vanderers
Én régen sokszor éltem át, egy orvospár házibarátja voltam.És naponta kellett a feleségbe élveznem, fantasztikus volt. Szívesen élném újra át!
2022. 08. 25. csütörtök 16:34  #85
házifiu34 házifiu34
Nagyon nagy vágyam hogy egy férj felkér keféljem a feleségét és engedjem bele a gecimet...ő meg végig nézné.
2022. 06. 05. vasárnap 18:12  #84
ktamas6969 ktamas6969
6-7 éve egy párral voltam, ahol az volt a " dolgom" hogy megdugjam a férj elött és belelőjjek a pinájába 2 hete nem volt semmi és az izgalmas helyzet miattgyorsan eldurrantam....érzetre hatalmas adag ment bele Aztán jött a férj, kutyusba fordult s csaj, ahogyan pucsitott kezdett kicsorogni a gecim, a pasi a farkával vissza tömkódte.... Aztán dugtak vagy 30 percet telelőtte ő is.Kaptam egy fényképezőgépet , hogy közben is fotoztak, de a végén amikor kihúzza azt mindenképpen örökítsem meg. Hát csurgott ki rendesem a kettőnk gecije.....A pasi javasolta hogy dugjam meg újra..de akkor már nem izgatott a dolog, hogy más után berakjam. Izgi volt de többet nem vágyom rá.( gumi nélkül idegent dugni....)
2022. 06. 05. vasárnap 17:52  #83
Daddy50 Daddy50
Én is szeretem, de a páromat nem tudom rávenni hogy egy "gecidonort" magára engedjen. Maradt egy áthidaló megoldás: lehet kapni fecskendő szerű, hosszabb eszközt és műspermát. Egy adagot belenyomok a fecsibe, felküldöm neki és kinyomom. Nem folyik ki szonnal. Még egy kis nyali-fali is belefér, aztán jöhet a szex. Fergeteges!!!!
2022. 04. 27. szerda 08:22  #82
Törölt felhasználó (4513812)
10 löket? Az is elég lenne ha a hegye épp hozzáér a puncijához! crazya
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2022. 04. 26. kedd 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 26. kedd 16:34
Ahogy a fotóitokat nézem, abba a csajsziba én is elmennék 10 löket után. finom Oltári jó segge van.
2022. 04. 27. szerda 07:07  #81
fazonpar fazonpar
Én imádom ahogy sikitva vonaglik egy hatalmas spriccelos faszom.aztan imádom kínálni a spermas pinajat
2022. 04. 26. kedd 16:34  #80
Porthos61 Porthos61
Ahogy a fotóitokat nézem, abba a csajsziba én is elmennék 10 löket után. finom Oltári jó segge van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 26. kedd 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4622722)
2022. 04. 26. kedd 14:36
A punciba élvezést nem sok mindenkinek engedtük meg eddig csak 2 srác volt akinek igen. Általában lakáson taliztunk a sráccal ahol én fotelből ülve néztem végig ahogy dugnak végén persze bele élvezve a puncijába. Élvezés után a srác rögtön fel öltözött és el is köszönt, utána jöttem én. A meleg, gecis punciba körülbelül 10 lökés és már élveztem is bele. Isteni érzés.
/ 15