És ha felcsinálta, utána mi jön?
(73 vagyok....) (Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2025. 01. 29. szerda 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
(73 vagyok....) (Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2025. 01. 29. szerda 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 29. szerda 22:57
Mindketten imádjuk! Ráadásul feleségem nemrégiben leállt a védekezéssel, mert ki szeretné próbálni vajon 72 éves, de potens házibarátunk felcsinálná e. Extrém izgatott vagyok emiatt!

Bizony-bizony
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 01. 31. péntek 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)

2025. 01. 31. péntek 19:37
Nálunk is természetesen bizalom kell hozzá. Sőt ha meg van a bizalom akkor akár kettesben is hagyom őket

Nálunk is természetesen bizalom kell hozzá. Sőt ha meg van a bizalom akkor akár kettesben is hagyom őket
(Ez egy válasz Borso51 üzenetére (2025. 01. 31. péntek 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)

2025. 01. 31. péntek 19:22
Nemrossz ez a "sport" de nálunk komoly bizalom ismerettség kellett hozzá!
Amikor missziben látod hogy a kis Feleséged punciját telepumpálja egy fasz,és ráadásúl Ő is akkor élvez!
Nahh az komoly!
Nyalni soha nem nyaltam más után,de habosra dugtam utánna!
Amikor missziben látod hogy a kis Feleséged punciját telepumpálja egy fasz,és ráadásúl Ő is akkor élvez!
Nahh az komoly!

Nemrossz ez a "sport" de nálunk komoly bizalom ismerettség kellett hozzá!
Nahh az komoly!
Nahh az komoly!

Ha életképesek még a spermiumok, akkor mindenképp!
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 01. 30. csütörtök 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 30. csütörtök 08:05
Az adatlapotokon azt írjátok hogy "értelmiségi" ... Akkor tudnotok kéne hogy akár 100 évesen is képes gyereket nemzeni egy férfi ha van erekció.
Engem is izgat nagyon, főleg bisex dolgokkal megspékelve, jó lenne ha párom végre beadná a derekát és választana már valakit..
Az adatlapotokon azt írjátok hogy "értelmiségi" ... Akkor tudnotok kéne hogy akár 100 évesen is képes gyereket nemzeni egy férfi ha van erekció.
(Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2025. 01. 29. szerda 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindketten imádjuk! Ráadásul feleségem nemrégiben leállt a védekezéssel, mert ki szeretné próbálni vajon 72 éves, de potens házibarátunk felcsinálná e. Extrém izgatott vagyok emiatt!

Erősen kamuszagú a sztori..
(Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2025. 01. 29. szerda 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Érdekes szitu az biztos...
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 01. 29. szerda 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi lesz ha sikerül neki? Megtartjátok?

A legjobb látvány. Imàdom!
Lennék a másik

nagyon izgalmas utána meg ki is nyalom.
De nem lehetetlen...?
(Ez egy válasz anditomi üzenetére (2025. 01. 27. hétfő 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 27. hétfő 17:23
Minket is nagyon izgat
2x volt benne részünk igaz nehez hozza normalis pasit talalni

Amíg védekezett a feleségem engem is izgatott a látvány nagyon.
Milyen igazad van... Nincs is izgatóbb, mint egy idegen gecitől csillogó lucskos puncit tisztára nyalni, én nagyon rá vagyok izgulva, hogy egy pár hancúrja előtt a hölgyet lucskosra nyaljam, a pasit keményre szopjam, majd utána a hölgyet tisztára nyaljam.
(Ez egy válasz leo85 üzenetére (2025. 01. 27. hétfő 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 27. hétfő 20:01
Teljesen igaz, imádom látni ahogy tiszta gecis a puncija. Jó megdugni, de még jobb (szerintem) tisztára nyalni a punciját, még egyszer megdugatni, kinyalni megint és utána belökni az én faszom és az arcára verni.

Teljesen igaz, imádom látni ahogy tiszta gecis a puncija. Jó megdugni, de még jobb (szerintem) tisztára nyalni a punciját, még egyszer megdugatni, kinyalni megint és utána belökni az én faszom és az arcára verni.
(Ez egy válasz diszkréció01 üzenetére (2025. 01. 27. hétfő 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)

2025. 01. 27. hétfő 13:51
Isteni latvany. Es utanna ahogy folyik ki belole es igy megdugni.
Nekünk van egy jó barátunk, és amikor Magyarországon vagyunk nem hagyjuk ki ezt a szitut. Imádjuk mint hárman. Jó sok videónk is van ilyenről.
Ha az exemet láttam kéjesen lovagolni a faszon az engem nagyon fizgatott!Ez visszafelé is meg volt!A legjobh barátnőjét kellett becserkésznem ugy hogy a barátnő nem tudta hogy én zöldlámpát kaptam.Szóval a legjobb barátnője félrelépett velem!