Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2023. 08. 02. szerda 05:33  #161
friendlyman friendlyman
Szuper elmeny smile
2023. 08. 01. kedd 20:12  #160
parbaniek parbaniek
Tudod, van akik szeretik felnőttkórban is a meséket!
Nincs ebbe semmi rossz, De az a gáz ha a mesélő el is hiszi amit mesél! smile
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 07. 29. szombat 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 29. szombat 17:13
Hogy itt mennyi Andersen van! hehe
(akinek nem inge...)
2023. 07. 31. hétfő 16:57  #159
BiPasit BiPasit
shakehead
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2023. 07. 29. szombat 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 29. szombat 12:08
23.-án mi is buliztunk , csak Keszthelyen ! Szabadtéri koncert volt ! Ott összefutottunk 2-sráccal az apartmanházból,ahol szállást béreltünk. Haza már együtt mentünk velük ! Kis aperol - baccardi vonal közben.... Egyre szaftosabb témák jöttek elő ! A párom az egyik téma váltás közben , elkezdte az egyik kezével elővenni a farkamat a rövid nadrágomból ! A srácok csak kikerekedett szemmel lestek... Folytattuk a zaftos beszélgetést és egyre izgatobb témák következtek ! A párom addig csak verte a farkamat... aztán egyszer csak bekapta és gátlások nélkül szopni kezdte ! A srácoknak én szóltam és intettem,hogy ne tétlenkedjenek tovább ! Pillanatok alatt levetkőztették a páromat... És rövid izgatás után felváltva , kutya pózban megdugták miközben engem szopott ! Fel sem merült , hogy hová élvezzenek... Én a falon lógó álló alakos tükörből , mindent láttam a hátuk mögül ! Gyönyörűen tele spriccelték egymás után ! De a spermájuk alig alig csorgott ki.... Aztán én is a párom mögé kerültem és a túlhúzottság miatt én is tele lőttem pár lökés után ! Nagyon jó volt a tocsogó punciba bele döfködni és bele élvezni ! A srácok nem voltak elpirulva... Beszélgettünk tovább és kb egy 30-perc múlva újra megismételtük a storyt,csak már kevésbé akadozósan ! Fergeteges este volt ! Imádom nézni,ahogy tele spriccelik a pici punciát !
2023. 07. 31. hétfő 10:35  #158
81tigris81 81tigris81
Ezek szerint ti sem vetitek meg az èlvezeteket! buck
Na de minek is kellene! Aki meg csak kételkedik, meg fikázódik, az hadd féltèkenykedjen tovább. Neki annyi jut! Mi meg élvezzük ki, amit lehet! smile Tovàbbi hasonló szép élményeket kívànok!
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2023. 07. 29. szombat 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 29. szombat 12:08
23.-án mi is buliztunk , csak Keszthelyen ! Szabadtéri koncert volt ! Ott összefutottunk 2-sráccal az apartmanházból,ahol szállást béreltünk. Haza már együtt mentünk velük ! Kis aperol - baccardi vonal közben.... Egyre szaftosabb témák jöttek elő ! A párom az egyik téma váltás közben , elkezdte az egyik kezével elővenni a farkamat a rövid nadrágomból ! A srácok csak kikerekedett szemmel lestek... Folytattuk a zaftos beszélgetést és egyre izgatobb témák következtek ! A párom addig csak verte a farkamat... aztán egyszer csak bekapta és gátlások nélkül szopni kezdte ! A srácoknak én szóltam és intettem,hogy ne tétlenkedjenek tovább ! Pillanatok alatt levetkőztették a páromat... És rövid izgatás után felváltva , kutya pózban megdugták miközben engem szopott ! Fel sem merült , hogy hová élvezzenek... Én a falon lógó álló alakos tükörből , mindent láttam a hátuk mögül ! Gyönyörűen tele spriccelték egymás után ! De a spermájuk alig alig csorgott ki.... Aztán én is a párom mögé kerültem és a túlhúzottság miatt én is tele lőttem pár lökés után ! Nagyon jó volt a tocsogó punciba bele döfködni és bele élvezni ! A srácok nem voltak elpirulva... Beszélgettünk tovább és kb egy 30-perc múlva újra megismételtük a storyt,csak már kevésbé akadozósan ! Fergeteges este volt ! Imádom nézni,ahogy tele spriccelik a pici punciát !
2023. 07. 29. szombat 22:54  #157
Törölt felhasználó (4630582)
sőt! a Grimm fivérek is ide írnak smile
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 07. 29. szombat 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 29. szombat 17:13
(akinek nem inge...)
2023. 07. 29. szombat 17:13  #156
Porthos61 Porthos61
(akinek nem inge...)
2023. 07. 29. szombat 12:08  #155
cincogi cincogi
(Ez egy válasz 81tigris81 üzenetére (2023. 07. 25. kedd 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 25. kedd 12:21
Most szombaton Veszprémben voltunk utcazene fesztivàlon és igencsak piásan durván egymásnak estünk a kibérelt kollégiumi szobában, széthúzott függönynél. smile
A szomszéd szobából a hangokra átkopogó lengyel srácokat meg a vitatkozás helyett áthívtuk. És habár a félhomályban nem láttuk egymást rendesen és azt is csak homályosan láttam, ahogy a feleségem puncijàba élveznek, de azért mindketten úgy mentek el egymás után. Nekem már az is szuper volt, hogy közben a négykézláb álló feleségem szàjàt tölthettem meg, miközben nyögdécselve élvezte, ahogy a sràcok telenyomják. Aztán elköszöntek és kész. Sosem ismernénk meg egymást az utcàn, az tuti. ;D
2023. 07. 27. csütörtök 06:58  #154
Törölt felhasználó (916769)
Nincs is annàl jobb
2023. 07. 25. kedd 12:21  #153
81tigris81 81tigris81
Most szombaton Veszprémben voltunk utcazene fesztivàlon és igencsak piásan durván egymásnak estünk a kibérelt kollégiumi szobában, széthúzott függönynél. smile
A szomszéd szobából a hangokra átkopogó lengyel srácokat meg a vitatkozás helyett áthívtuk. És habár a félhomályban nem láttuk egymást rendesen és azt is csak homályosan láttam, ahogy a feleségem puncijàba élveznek, de azért mindketten úgy mentek el egymás után. Nekem már az is szuper volt, hogy közben a négykézláb álló feleségem szàjàt tölthettem meg, miközben nyögdécselve élvezte, ahogy a sràcok telenyomják. Aztán elköszöntek és kész. Sosem ismernénk meg egymást az utcàn, az tuti. ;D
2023. 07. 23. vasárnap 06:12  #152
Kezdoparos84 Kezdoparos84
Engem nagyon izgatna akár egy ilyen gangbang is de kedves feleségem túlságosan fél a betegségektől ( ami érthető) és mivel nem szed jelenleg gyógyszert sem így nem lenne a legjobb ötlet sem
2023. 07. 23. vasárnap 06:11  #151
Kezdoparos84 Kezdoparos84
Valóban Egzotikus lehet a látvány
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2023. 07. 22. szombat 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 22. szombat 13:56
Exotikus kaland. Ellentetek vonzasa.
2023. 07. 22. szombat 13:56  #150
Krumplisteszta Krumplisteszta
Exotikus kaland. Ellentetek vonzasa.
(Ez egy válasz anyu11 üzenetére (2023. 07. 19. szerda 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 19. szerda 19:36
mikor én azt írtam hogy szeretjük a fekete farkakat , lehülyéztek, Mi egyet veled értünk.
2023. 07. 22. szombat 10:31  #149
biracial biracial
Még soha nem láttam amikor beleélveztek, de az eredményt mindig látom, amikor hazamegyek.
2023. 07. 20. csütörtök 23:08  #148
Coolpityu1749 Coolpityu1749
Ez az, így is kell ezt csinálni, főleg, ha mindenki élvezi!
Ha készülne róla sorozat, biztos nem csak engem érdekelne. wink
2023. 07. 20. csütörtök 17:52  #147
kanosman kanosman
Idegenel is próbáltad?
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2023. 07. 18. kedd 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 18. kedd 13:07
Engem is nagyon fel izgat!Amikor ketten basszuk a nejem nővére férjével.Akkor amikor ő bele élvez a pinájába én mielőtt kifolyna belőle már be is rakom a faszom és istenit élvezek a meleg lucsoktól!
Utána ömlik ki a pinájából a a három nedv keveréke! Kurva izgató!
2023. 07. 20. csütörtök 17:51  #146
kanosman kanosman
Idegenel is próbáltad?
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2023. 07. 19. szerda 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 19. szerda 09:42
Nekem ez csak vágyam. Nagyon izgatna a látvány. Egy óriási faszon sikítva élvezne,miután teleélvezték, forrón kinyalnám
2023. 07. 19. szerda 19:36  #145
anyu11 anyu11
mikor én azt írtam hogy szeretjük a fekete farkakat , lehülyéztek, Mi egyet veled értünk.
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2023. 06. 18. vasárnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 18. vasárnap 22:42
Nekunk szerencsenk volt eddig a beszallokkal ugy latszik. Kulonosen a harmadik sracra emlekszunk szivesen. A hetvege nagyobbik reszet nalunk toltotte. 6-8 szor biztosan lerendezte az asszonyt. Vasarnap reggel ara ebredtem hogy az asszony arccal felem fekszik kozottunk es a srac hatulrol tolti vele a kedvet. Ennek mar sok eve, akkor pucitoltogetesrol nem lehetett szo, most viszont a korunk miatt igen. Van is jelentkezo, akivel mar voltunk eggyutt es igeny is az asszony reszerol. A dolog pikanteriaja hogy az ileto fekete ami pedig az en fetisem, hogy lathassam a kontrasztot.
2023. 07. 19. szerda 19:31  #144
anyu11 anyu11
ezt imádom én is .
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2023. 07. 18. kedd 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 18. kedd 13:07
Engem is nagyon fel izgat!Amikor ketten basszuk a nejem nővére férjével.Akkor amikor ő bele élvez a pinájába én mielőtt kifolyna belőle már be is rakom a faszom és istenit élvezek a meleg lucsoktól!
Utána ömlik ki a pinájából a a három nedv keveréke! Kurva izgató!
2023. 07. 19. szerda 09:42  #143
viking1988 viking1988
Nekem ez csak vágyam. Nagyon izgatna a látvány. Egy óriási faszon sikítva élvezne,miután teleélvezték, forrón kinyalnám
2023. 07. 19. szerda 08:29  #142
BiPasit BiPasit
Nem hiszem, hogy bárkit is meg kell védeni, de azért, amit te irogattál, az több helyen is kiverte nálam a biztosítékot!
1) Védekezés nélkül punciba élvezni és ráadásul izgalmasnak tartani, hogy abból gyerek is lehet.. Na ez tuti nem teljesen normális, bár az abortuszt a csaj fogja megszenvedni. (Vannak opciók, amikor a punciba élvezés kevsbé veszélyes, de az egy másik kategória és az sose 100%)
2) Elég nagy baj lenne, ha a sperma, ami a punciba kerül az napokig bent tudna maradni.
Szóval egyetértek párbaniékkal, hogy van gond a biológiai ismertekkel, nem is kevés.

Szövegértésre meg elég lenne elolvasni a címet! "párja puncijába élevez egy MÁSIK férfi!
Na ezt egyberakva az 1) résszel, jön a baba, és azt se tudod ki az apja smile
(Ez egy válasz Leskelődő üzenetére (2023. 07. 18. kedd 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 18. kedd 16:20
Izgalmasnak nagyon izgalmas, kivéve az utolsó mondat érdekes kicsit. Amikor a párom és én együtt vagyunk, az aktus után azonnal mosakodás. Mivel nem védekezünk, így izgalmasnak tartjuk azt a faktort, hogy akár gyerek is lehet belőle. Nagyjából tíz esetből legalább 2-3-szor egyikünk sem tudja kontrollálni magát, s az elsülés előtti pillanatban felé intézett gyors kérdésem után határozottan szokta mondani, hogy ki ne merjem húzni. No de ez más kérdéskör. A lényeg, hogy napokig tartogatni magában még akkor is, ha esetleg kívül leöblögeti magát, az már nem teljesen egészséges és higiénikus.
Mindezek ellenére én például el tudnám azt képzelni a páromról, hogy csurig töltik és nagyjából fél-egy órán belül én is alaposan rátöltök. Gondolatban ő sem zárkózik el ettől.
/ 16