Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Saját korosztályodban nincs komolyság? Saját korosztályod befásult? Itt a helyed!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

tegnap 15:28  #17338
1 negyvenes 1 negyvenes
Sziasztok. Negyvenes diszkét ápolt férfiként ismerkednék.Ma estére keresem hölgy partnerem. wave
tegnap 10:45  #17337
Jozsfm Jozsfm
Van itt olyan érett hölgy aki érzékien kielégítene egy 36 éves budapesti pasit? Üdv.
tegnap 10:09  #17336
SexyCouple700 SexyCouple700
Sziasztok! Fiatal szolnoki pár keres hölgyet a hölgy tag örömére.20-35 èv közöt Az aktusban mind a három fél részt venne oly módon, hogy a férfi tag csak a saját párját kényeztetné, míg a hölgy tag a párját, illetve a másik nőt. Helyet tudunk biztosítani. Vékony, alacsony, hosszú hajú lányok előnyben!
tegnap 09:24  #17335
becske becske
Esztergom környékén keres valaki érett pasit? Nő vagy pár?
tegnap 09:23  #17334
Movie Movie
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekel.
tegnap 08:37  #17333
Pczinege Pczinege
Sziasztok!

Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.

Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
tegnap 07:53  #17332
érett pasi érett pasi
Érett pasi keres, kis termetű, kis mellű hölgyet, kortól függetlenül, Bp. és környékén.
tegnap 07:53  #17331
NooriF NooriF
Jó képek. smile . Csini és izgalmas a hölgy.
tegnap 07:53  #17330
NooriF NooriF
Jó képek. smile . Csini és izgalmas a hölgy.
(Ez egy válasz Barbi79 üzenetére (2025. 01. 11. szombat 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 11. szombat 16:22
Frissítettük az adatlapunkat olvassátok el meg a képeket is megnézhetitek ha már ott vagytok.
Privátban várjuk a jelentkezőket.....
tegnap 07:34  #17329
Barbi79 Barbi79
Kecskemét-Budapest vonalon keresünk leginkább párokat adatlapunk alapján.
Privát üziket várunk
tegnap 05:04  #17328
Kukika69 Kukika69
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is / ez csak lehetőség ///sperma imádó vagyok /////Pisi szex is ok ////…… imádom a fiatal párokat !!!!!
2025. 01. 16. csütörtök 22:30  #17327
Oneobject25 Oneobject25
22 éves srác ismerkedne hetero alapon párokkal és hölgyekkel. Utazni tudok ésszerű keretek között.
2025. 01. 16. csütörtök 22:21  #17326
Movie Movie
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekel.
2025. 01. 16. csütörtök 21:32  #17325
Miegyparvagyunk1980 Miegyparvagyunk1980
Szia mi is holnapra keresünk cuckold
(Ez egy válasz 1 negyvenes üzenetére (2025. 01. 16. csütörtök 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 16. csütörtök 20:59
Sziasztok. Negyvenes diszkét ápolt férfiként ismerkednék.Holnap estére keresem hölgy partnerem. wink
2025. 01. 16. csütörtök 20:59  #17324
1 negyvenes 1 negyvenes
Sziasztok. Negyvenes diszkét ápolt férfiként ismerkednék.Holnap estére keresem hölgy partnerem. wink
2025. 01. 16. csütörtök 14:43  #17323
elvezzaszamba7 elvezzaszamba7
Sziasztok
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj
2025. 01. 16. csütörtök 14:07  #17322
Sűrű00 Sűrű00 VIP
Sziasztok 25 éves ápolt srác vagyok és szívesen csatlakoznék idősebb párokhoz smile ha esetleg erdekel írj egy uzit szívesen varok mindenkit smile
2025. 01. 16. csütörtök 08:19  #17321
RODGER22 RODGER22
Lányokal högyekel ismerkednék camoznék beszélgetnék bármi lehet.
2025. 01. 15. szerda 21:50  #17320
Movie Movie
2025. 01. 15. szerda 13:32  #17319
mr.tom1973 mr.tom1973
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
/ 867