Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Saját korosztályodban nincs komolyság? Saját korosztályod befásult? Itt a helyed!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

ma 12:12  #19252
Zsoci Zsoci
18-35 év közötti hölggyel ismerkednék.
ma 07:32  #19251
MBaliGG MBaliGG
Üdv
Van itt olyan hölgy akit izgatna szexi képek készítése?Vannak új fehérneműim,harisnyáim.Kitalálhatnánk valami témát,akár izgalmas helyszínt és egy jó fotó sorozatot készítenénk.Ha lenne rá jelentkező akkor privátban egyeztessünk.
ma 01:13  #19250
Szili 69 Szili 69
Szio full passzív lenne Budapest vagy környéke utazni tudok !
(Ez egy válasz Bisvetice üzenetére (2026. 03. 17. kedd 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 17. kedd 15:35
Fiatal lányt,vagy pedig full passzív srácot keresek minden jóra ....
tegnap 20:14  #19249
Jozsef00 Jozsef00
26 vagyok, budapesten keresek hölgyet, kor nem számít.
tegnap 15:06  #19248
mate8989 mate8989
Sziasztok ! SUB (alárendelt) beállítottságú hölgyet keresek extrémebb együttlétekre !
tegnap 08:06  #19247
bphotguy69 bphotguy69
Idősebb pasit keresek bp-ről
tegnap 07:55  #19246
Miszterek13 Miszterek13
Sziasztok!
Van itt szabolcsi pár akihez pasi csatlakozhat? [#violent
tegnap 07:41  #19245
siracusapolo siracusapolo
Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
tegnap 04:34  #19244
Kukika69 Kukika69
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pi alfsi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban is / itt a jó idő / autós szex is érdekel worship wave worship fiatal pár aki idősebbet keres esetleg ? wave
2026. 03. 17. kedd 20:06  #19243
kismano2210 kismano2210
Duci nagy mellű dús szőrzetű fiatal lányt nyalnék ájulásig.Pécs+50km
2026. 03. 17. kedd 17:34  #19242
Andy222 Andy222
Hello 23 éves vagy passzív szűz vagyok szeretek tangákat hordani szeretnék cock chastyt is hordani kicsit perverz vagyok amolyan daddy es sissy lánya aktust képzelek el mindig irjatok nyugodtan
2026. 03. 17. kedd 15:35  #19241
Bisvetice Bisvetice
Fiatal lányt,vagy pedig full passzív srácot keresek minden jóra ....
2026. 03. 16. hétfő 16:38  #19240
BUKKAKE BUKKAKE
Sziasztok!Esztergom-Pomáz vonalon átlagos alkatú Nőt tennék BOLDOGGÁ nyelvemmel,szájammal autómban...kedves,figyelmes masszőr pasi vagyok...lehet tapasztalatan is,szívesen beavatlak az EROTIKA CSODÁLATOS világába...CMUKK...
2026. 03. 16. hétfő 08:35  #19239
Drakula Drakula
Sziasztok!
Létezik ma estére 2 srác Jászberény környékén kb 1 óra hosszára, akik egy idõsebb hölgyet szívesen megdominálnànak?
2026. 03. 15. vasárnap 20:10  #19238
Benike Benike
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló, férfi, fiatal lányt kényeztetne! Győr
2026. 03. 15. vasárnap 16:05  #19237
Christoph1 Christoph1 VIP
wave
2026. 03. 15. vasárnap 14:08  #19236
Movie Movie
Ha eleged van a sok kamus nőből és nagyon ki vagy már éhezve arra hogy valaki finoman alaposan kielégitsen orálisan ahogy csak szeretnéd és ameddig csak birod akkor gyere el hozzám,lazuljunk,engedd ki a gőzt élvezz egy hatalmasat,nem baj ha kezdő hetero vagy,igényes nagyon ápolt vékony kedves Pestmegyei srác vagyok,helyem van.Ha csak egy jó hokizás izgatna abban is benne vagyok!Irj bátran!Találkozzunk!
2026. 03. 15. vasárnap 11:09  #19235
Tibor48 Tibor48
Csepel sziget egész területén Bi párral ismerkednèk ! Csak párokkal!!
2026. 03. 15. vasárnap 09:37  #19234
Ferfias45 Ferfias45
Mai nap dun kalandoznek igényes hölggyel v párral ha van rá jelentkező? Bp . Privát
2026. 03. 14. szombat 22:53  #19233
Movie Movie
Ha eleged van a sok kamus nőből és nagyon ki vagy már éhezve arra hogy valaki finoman alaposan kielégitsen orálisan ahogy csak szeretnéd és ameddig csak birod akkor gyere el hozzám,lazuljunk,engedd ki a gőzt élvezz egy hatalmasat,nem baj ha kezdő hetero vagy,igényes nagyon ápolt vékony kedves Pestmegyei srác vagyok,helyem van.Ha csak egy jó hokizás izgatna abban is benne vagyok!Irj bátran!Találkozzunk!
/ 963