Sziasztok.Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség) Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környéke.
Szia,, fiatalokat keresek akik a kicsi farkamat szopnák.
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (ma 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:24
Masszirozni szerető, gyengéd , hetero pasival szívesen ismerkednenk
Nem barkivel és nem mindenaron!
Masszirozni szerető, gyengéd , hetero pasival szívesen ismerkednenk
50+/186/100 Budapesti férfias férfi, átlagnál nagyobb (21/6) mérettel..
Házaspárhoz is csatlakozom gátlástalan, laza kalandokra.
Enyhe Bi oké.
Házaspárhoz is csatlakozom gátlástalan, laza kalandokra.
Enyhe Bi oké.
Fiatal vékony szexmániás lányt mentorálnék!
Sziasztok! Szegedi intelligens, nem tolakodó, egéséges, kitartó szexet kedvelő férfi vagyok. Szexcentrikus pár esetleg hölgy partnerem keresem akár rendszeres szexkapcsolatra. A hármas vagy a cuckold nem jelent akadályt mert volt már benne részem. Privátba írjatok!
Sziasztok ! Ma estére szívesen látunk hölgyet harmadiknak, vagy szimpatikus velünk egykorú párt, párcsere nélkül ! Győr környéke az ideális
Sziasztok. Bi partnereket keresünk ma esti bulizáshoz. Helyünk nincs utazni tudunk
Sziasztok.Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség) Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környéke.
Perverz/- Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex ,gruppen szex , swinger szex , spermás játékok ,sperma lenyalása és kinyalása bárhonnan , csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb/ és talp és lábujj / szex őrült vagyok / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!! Privátba írj!! ////
Monor,Nyáregyháza körül ismerkednék hölgyel,párral .. 29 éves magára igényes pasi vagyok
Van itt aktiv ferfia aki tényleg el venne a szűzességem? Kerlek irjatok privatba vagy hol keressek meg?
Monor,Nyáregyháza körül ismerkednék hölgyel,párral .. 29 éves magára igényes pasi vagyok
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám. Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Nyáregyháza , Monor környékén esetleg valaki ? 29 éves magára igény pasi vagyok
Sziasztok!
Mai napra keresek aktív bikát orál kaladra Ózdon helyem van sajna utazni nem tudok.
Mai napra keresek aktív bikát orál kaladra Ózdon helyem van sajna utazni nem tudok.
Nyáregyháza , Monor környékén esetleg valaki ?
Sziasztok!
Május 29-30. estére keresek szex partnert hölgy, pár vagy esetleg nagyon enyhe biszex férfi személyében.
Párokhoz szívesen csatlakozom heteró, vagy bi alapon is.
185 magas vagyok, 95kg, rövid haj, tetoválás van, farkam 17cm
Környékről keresek, valamennyit utazni is tudok ha úgy alakul.
Kamusok, beszariak légyszi ne!
Csak képpel rendelkezőknek válaszolok!
Május 29-30. estére keresek szex partnert hölgy, pár vagy esetleg nagyon enyhe biszex férfi személyében.
Párokhoz szívesen csatlakozom heteró, vagy bi alapon is.
185 magas vagyok, 95kg, rövid haj, tetoválás van, farkam 17cm
Környékről keresek, valamennyit utazni is tudok ha úgy alakul.
Kamusok, beszariak légyszi ne!
Csak képpel rendelkezőknek válaszolok!
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!