Sziasztok
Lenne itt esetleg olyan hölgy akinek szüksége lenne segítségre?Bevásárlás,cipekedés,ruhapróbában segítség,esetleg kisebb házkörüli munka,vagy egyéb kívánságok teljesítése smile
Ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor privátban folytassuk.
Lenne itt esetleg olyan hölgy akinek szüksége lenne segítségre?Bevásárlás,cipekedés,ruhapróbában segítség,esetleg kisebb házkörüli munka,vagy egyéb kívánságok teljesítése smile
Ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor privátban folytassuk.
Fiatal molett nagy cicis dús szőrzetű lányt keresek Pécsett.Töbit privátba
Budapest, Pest)Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Ha akadna olyan bisexpár, aki egy érett, tapasztal pasival szexel és izgatja a korkülömbség, bátran jelentkezzen. Üzenetében viber számot adok. Elhatározás és szex!
Hosszas tervezgetés, levelezés nem a zsánerem!
Hosszas tervezgetés, levelezés nem a zsánerem!
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Sziasztok!
Kezdő passzívként keresek diszkrét aktív partnert orális kalandra.
Ózdon helyel is rendelkezek.
Halihó!
Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit. Kamionos pasi valaki? Írj ha érdekel!
Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit. Kamionos pasi valaki? Írj ha érdekel!
Sziasztok!Esztergom-Dorog-Párkány-Solymár-Pomáz,és környékén átlagos alkatú Nő,Lány,Feleség Borotvált "ÉDESSÉGÉT" NYALNÁM ORGAZMUSIG...kedves,figyelmes,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...CMUKK...
Sziasztok ! 30 év körüli pasit keresünk!,!
Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.
Keresek egy vagy több fiatal, nem dohányzó hetero férfit, hogy a párom előtt vagy vele együtt kényeztessen. Szeretem a határozott férfiakat. Használj a kedvedre. Privátba keress.
Sziasztok!
23 éves vagyok és 25-45 közötti hölgyet keresek alkalmi vagy barátság extrákkal kapcsolatra!
Többit privátban.
23 éves vagyok és 25-45 közötti hölgyet keresek alkalmi vagy barátság extrákkal kapcsolatra!
Többit privátban.
Sziasztok!
Kíváncsi hetero pasi Kecskemét?
Kamionos?
Írj
Kamionos?
Írj
Szépvölgyi parkolóba Budapesten ma este 8 körül felnézünk. Hozzánk hasonló korú és alkatú párokkal szívesen benne lennénk egy kiadós autós szexben, ha nem fog esni az eső akkor szabadban is szeretnénk csinálni kicsit.
Részünkről a párcserén lenne a hangsúly mindenképp! Nyilvános helyen nem szoktunk soha levetkőzni, mindent csak ruhában ezért kérjük ,hogy aki(k) velünk akarnak szexelni azok hozzánk hasonlóan olyan öltözékben jöjjenek amiben szexelni lehet anélkül,hogy le kelljen bármit is venni ebben az időben!!!
Fontos: A parkolóban nézelődök és azok az emberek kiválasztása érdekében MINDENKIT SZERETNÉNK MEGKÉRNI, HOGY PÁR PERCENKÉNT EGYSZER VILLANSÁK FEL A VÉSZVILLOGÓJUKAT MINDAZOK AKIK INNEN A GOLDEN GATE OLDALRÓL JÖTTEK ODA, EZT OLVASTÁK ÉS SZEMÉLYESEN IS HAJLANDÓAK TALÁLKOZNI!
Köszönjük neked, hogy végigolvastad!
Részünkről a párcserén lenne a hangsúly mindenképp! Nyilvános helyen nem szoktunk soha levetkőzni, mindent csak ruhában ezért kérjük ,hogy aki(k) velünk akarnak szexelni azok hozzánk hasonlóan olyan öltözékben jöjjenek amiben szexelni lehet anélkül,hogy le kelljen bármit is venni ebben az időben!!!
Fontos: A parkolóban nézelődök és azok az emberek kiválasztása érdekében MINDENKIT SZERETNÉNK MEGKÉRNI, HOGY PÁR PERCENKÉNT EGYSZER VILLANSÁK FEL A VÉSZVILLOGÓJUKAT MINDAZOK AKIK INNEN A GOLDEN GATE OLDALRÓL JÖTTEK ODA, EZT OLVASTÁK ÉS SZEMÉLYESEN IS HAJLANDÓAK TALÁLKOZNI!
Köszönjük neked, hogy végigolvastad!
Sziasztok. Siófok- Zamárdi környéken alkalmi kalandot keresek.
Sziasztok. Keszthely közelben keresek hölgyet ki szereti ha tágitják öklözik a punciát.
Sziasztok! Holnapra keresek hölgyet/nőt/lányt Mátészalkán, kb délig leszek ott, alkalmi titkos kalandra! Ha úgy alakul akár hosszabb távra is. Ha épp nem jó a holnap de érdel alapvetően írj nyugodtan minden héten többször is járok szalkán.
Hatvan környékén keresek fiatal csajt, nem egy alkalomra!