Hello! Szopnék ma nappal vagy éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Sperma imádó Hölgyet, Lányt keresek. Hálás lennék.
Sziasztok. Keresünk párommal édeshármashoz hölgyet vagy 4 igen esetén párt is párcseréhez. Ha szeretnél vagy éppen szeretnétek velünk megismerkedni irjatok bátran.
Vibered van?
(Ez egy válasz romanagyi66 üzenetére (2026. 08. 21. péntek 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Adatlapot olvass először is !!! Perverz- Házibarát lennék hosszútávra anyagiaktól mentesen ! Megbízható ,aranyos nyitott normális párt keresek ahol tényleg családias a hangulat és kevés a TABU / bi dolgok ok nálam !Mindenki -mindenkivel szex is ok ! Sok minden izgat engem : láb szex , anális dolgok , spermás játékok , terhes hölgyek csöpögő tejes cicik, spermás punci nyalás , szex közben punci nyalás , ketten egy punciban, 3-as /4-es vagy többes gruppen szex , Gang -bang szex, swinger szex kukkolás is szóba jöhet beszállás nélkül ! Szeretek minden lyukat betömni !! Orál és anál szex alap ! Alak , méret , súly , intim méret , szőrös.vagy nem szőrös nem érdekel csak a tisztaság , őszinteség számít és normális embereket keresek csak !!!! Nem vagyok trófea gyűjtő és lepedő akrobata sem ! Nyitott vagyok új dolgokra is !!Privátba írj ! Ne itt !!! Köszi Puszi -Pacsi Szeretem a fiatal párokat is!!!!!!!!
Sziasztok!
Igényes pasi, ma este hölgyhöz vagy párhoz csatlakozna szívesen, utazni tudok bárhova, egész este ráérek.
Írj privátban, szép estét!
Igényes pasi, ma este hölgyhöz vagy párhoz csatlakozna szívesen, utazni tudok bárhova, egész este ráérek.
Írj privátban, szép estét!
Sziasztok
Egyedülálló hölgy-barátnő-feleség örömére csatlakoznák.
Egyedülálló hölgy-barátnő-feleség örömére csatlakoznák.
Sziasztok! Imádok cicizni!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
adatlapot olvass
Érett pár hölgy tagjának kényeztető masszőr lennék!!
Helyem van! Diszkréció természetes!!@
Helyem van! Diszkréció természetes!!@
Olvass adatlapot, az alapján keresünk
Tapasztalt férfiként lányt, fiatal pár hölgyét kényeztetném nálam, nalad
Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok párokat keresek minden jóra
sziasztok pápa és környéke hőlgyet vagy párt keresek
Érett milf kényeztető masszírozása igényei alapján!
Helyem van! Diszkréció természetes!
Helyem van! Diszkréció természetes!
romanagyi fiatal.csodort. Keres
Sziasztok.Lesz ma este SZÉPVÖLGYI parkolóban Éhes Nő,vagy Párocska,akikhez lehet csatlakozni,vagy kukkolni....kedves,figyelmes pasi vagyok...PUSSZ...
Hetero pár vagyunk hetero 3as ra keresünk pasit hölgy örömére
Szeximádó, perverz hölgyet, lányokat, párokat keresek játékos szexcsatákra, akár tartós kapcsolatra!