Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Saját korosztályodban nincs komolyság? Saját korosztályod befásult? Itt a helyed!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

2026. 01. 11. vasárnap 11:14  #19068
Kukika69 Kukika69
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! ! Imádom a fiatal párokat is /// anyagiaktól mentesen //! wave wave wave fiatal wave párok hajrá !
2026. 01. 10. szombat 21:15  #19067
laci1501 laci1501
Sziasztok lenne kedvetek ismerkedni?
2026. 01. 10. szombat 20:11  #19066
sexbarát sexbarát
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék. wink
2026. 01. 10. szombat 18:24  #19065
Subikaa Subikaa
28 éves magára igényes pasi keres hölgy partnert ma éjszakára !! Monor , Pilis környéke írj privát
2026. 01. 10. szombat 14:39  #19064
Benike Benike
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, fiatal lányt kényeztetne. Győr
2026. 01. 10. szombat 13:43  #19063
Caramulo Caramulo
2026. 01. 10. szombat 13:41  #19062
Bull90 Bull90 VIP
Jelenleg tőlem érettebb igényes Nőt keresek, akit szintén izgat a gondolat, hogy tőle fiatalabb férfival van együtt.
2026. 01. 10. szombat 12:15  #19061
Atyka Atyka
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!

Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!

Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.

Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
2026. 01. 10. szombat 12:12  #19060
Atyka Atyka
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!

Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!

Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.

Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
2026. 01. 10. szombat 10:43  #19059
Pajkoshármas Pajkoshármas
Feleség örömének fokozására keresünk elsősorban hetero párt, esetleg hetero pasit
2026. 01. 09. péntek 17:42  #19058
Janitdi Janitdi
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
2026. 01. 09. péntek 17:14  #19057
1 negyvenes 1 negyvenes
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
2026. 01. 09. péntek 09:02  #19056
Husbandforsex Husbandforsex
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint nem rossz pasiként keresek Bp, Érd és ezek környékén most szombat délelőttre (akár délutánig is meg tudom oldani h szabad legyek délelőttől) hölgyet vagy párt. Sok menetes együttlétet keresnék. Hely kell, lehetsz/lehettek nálam jóval fiatalabb(ak) vagy korban jóval érettebb(ek) is
2026. 01. 09. péntek 08:20  #19055
dolce80 dolce80
Fiatal fiukat keresünk!
2026. 01. 08. csütörtök 23:59  #19054
Movie Movie
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
2026. 01. 08. csütörtök 19:20  #19053
Morpheusz25 Morpheusz25
Sziasztok! Adatlapom szerint ismerkednék
2026. 01. 08. csütörtök 10:59  #19052
Swinghalleluja Swinghalleluja
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
2026. 01. 08. csütörtök 09:10  #19051
stman stman
Sziasztok, Bp-en keresek szexi ruhákat kedvelő hölgyet, 48 éves hetero pasi vagyok, helyem is van.
2026. 01. 08. csütörtök 08:58  #19050
Kov2024 Kov2024
Szépkorú hölgyeket keresek minden jóra Borsod és Szabolcs megye
2026. 01. 08. csütörtök 01:18  #19049
live1111 live1111
Buék,,, szűz lányt, szűz barátnőket, nem baj ha nem vagy szép, kicsi a cicid húsis vagy, és nem fiatal szűz, pont ezért kelesz
/ 955