Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Saját korosztályodban nincs komolyság? Saját korosztályod befásult? Itt a helyed!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

2026. 02. 02. hétfő 05:42  #19159
Partner-in-sin Partner-in-sin
Ma délelőtt keresem intelligens partnere(i)m. Hely megoldott. Privátban jelezz kérlek. Köszönöm
2026. 02. 01. vasárnap 20:49  #19158
Movie Movie
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
2026. 02. 01. vasárnap 12:09  #19157
elvezzaszamba8 elvezzaszamba8
Kíváncsi hetero pasi Kecskemét?
Helyem van éjszaka is
2026. 02. 01. vasárnap 10:45  #19156
Swinghalleluja Swinghalleluja
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
2026. 02. 01. vasárnap 09:40  #19155
Kukika69 Kukika69
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / ! Csak normális és kulturált pár legyen finom finom finom finom finom
2026. 02. 01. vasárnap 07:03  #19154
zotya69 zotya69
Valaki Pesten szopatni diszkrét partnert v szopni nálad Pesten irj
2026. 02. 01. vasárnap 05:55  #19153
torkoskocsog torkoskocsog
Egy vagy több domináns, akár idős aktívat, aktívakat keresek aki a farkával és a hatalmas dildómmal, hosszan, kíméletlenül torkon baszna, közben kedvére, alázna, fenekelne, számba hugyozna. Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. Alkalmanként vagy rendszeresen. Utazni tudok
2026. 02. 01. vasárnap 03:02  #19152
Tipp0 Tipp0
Sziasztok. Nagyon szívesen ismerkednék párokkal én 26 éves átlagos pasi vagyok. Bács-Kiskun megyében keresnék
2026. 01. 31. szombat 15:01  #19151
Vikipárban Vikipárban
40-es párként az esélytelenek nyugalmával keresünk ma estére Hajdú- Bihar megyében, olyan fiatal fiút aki csatlakozna hozzánk egy éjszakára, és tudna utazni is.
2026. 01. 31. szombat 14:24  #19150
Janitdi Janitdi
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
2026. 01. 31. szombat 11:31  #19149
Vikipárban Vikipárban
Hajdú -Bihar megyei 40 -es párként keresünk fiatalabb fiút vágyaink kiélésére.
2026. 01. 31. szombat 09:16  #19148
abigboa abigboa
Hölgyeknek szívesen segít jófej sportos úr! smile masszázs, edzés, fuvarok, kert-laptop karbantartás, fotózás, egyéb kívánság is jöhet privátban smile

Intelligens, izmos (nem izomagyú wink ) FÉRFI, jelenleg független!!

Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!

Olvasd el a profilt is! smile
2026. 01. 30. péntek 21:10  #19147
Gepesz28 Gepesz28
Sziasztok!
Ózdon keresek formás kemény farkú aktív pasit akár most is.
Helyem van.
2026. 01. 30. péntek 20:33  #19146
sexbarát sexbarát
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék. wink
2026. 01. 30. péntek 19:46  #19145
edipárka edipárka
Sziasztok! Fiatal Magyar párral ismerkednénk szimpátia alapján, leginkább hosszú távon a közelünkből! Sajnos hellyel nem rendelkezünk.....
2026. 01. 30. péntek 19:40  #19144
Péter.47 Péter.47
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
2026. 01. 30. péntek 15:09  #19143
mmm48 mmm48
Sziasztok !
estere keresnek unatkozo fiatal holgyet Budapesten!
helyem van de utazni is tudok!
2026. 01. 30. péntek 13:50  #19142
Kellemeshatvanast Kellemeshatvanast
Kellemes hatvanas hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék.
2026. 01. 30. péntek 12:23  #19141
Pajkoshármas Pajkoshármas
Holnap, szombaton, Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
2026. 01. 30. péntek 11:30  #19140
Mámor6o Mámor6o
Szabolcsban érett izgató hölgyet kényeztető masszázsban részesítenék!
Helyem van!
Diszkréció fontos!
/ 959