Sziasztok!
Diszkrét, fiatalos, oràlcentrikus nyitott pasi vagyok pàrt keresek tartósra. Helyem van.
Diszkrét, fiatalos, oràlcentrikus nyitott pasi vagyok pàrt keresek tartósra. Helyem van.
Sziasztok, olyan személyt keresek aki kora reggel kenyeztetné farkamat, vas megye , utazni tudj ! Írj üzenetet..
Nagy méretü tti ma délben?
Szép jo reggelt.
Van itt a közelembe esetleg olyan pár aki igényelne engem az adatlapom szerint?
Nagykáta
Tápiószentmárton
Farmos
Cegléd
És környéke.
Köszönöm.
Van itt a közelembe esetleg olyan pár aki igényelne engem az adatlapom szerint?
Nagykáta
Tápiószentmárton
Farmos
Cegléd
És környéke.
Köszönöm.
Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, nem független pasiként keresek lányt/hölgyet/párt: a következő két hétben valamikor, egy előre egyeztetett napra kivennék egy nap szabadságot, így reggel 8-9-től kb. délután 4-5-ig együtt lehetnénk és egész nap mehet a szex. Ha te bírni fogod, én bírni fogom smile 18/4 intimmel tudok szolgálni, a szexuális fantázia, kultúra fontos, szeresd az anált és ne finnyáskodj, ha spermáról van szó! Lehetsz nálam jóval fiatalabb vagy korban érettebb is, telt alkat kifejezetten előny! Hely kell majd. Helyileg Bp és környéke jöhet szóba.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
52/180/80, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
balatonboglár környékén hölgy közös masztira? privizz
Sziasztok.Budakeszi-Zsámbék-Dorog-Piliscsaba környékén hetero alapon ismerkednék,kalandoznék.
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten…
Ha érdekel írj
Ha érdekel írj
Sziasztok!
Ózdon 28 eves mackós srác keresi azt aki megszopatná.
Ózdon 28 eves mackós srác keresi azt aki megszopatná.
Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Zalaegerszegen ma este pasit (max 50) kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá. Privátban egyeztessünk köszi.
Olyan párt keresek ahol a nő értékeli ha hosszasan és jó alaposan nyaljàk ki mind 2 bejáratát!!!sok mindenre nyitott 33 éves pasi vagyok együtt élhetjük meg a vágyainkat ha ti is szeretnétek,írjatok privátban ha érdekel benneteket Győr és környéke
Sziasztok.Budakeszi-Zsámbék-Dorog-Piliscsaba környékén hetero alapon ismerkednék,kalandoznák.
Laza,nyitott, igényes, bevállalós, extrém, bizarr szexet szertő, 49 éves perverz macis pasi vagyok, keresek hasonló , laza, nyitott, bevállalós,bizarr / extrém szexet kedvelő nőt/párt alkalmi vagy hosszú távú kapcsolatra.
Sziasztok,
Párokkal ismerkednék cuckold, hármas szex céljából. Amennyiben szimpatikus az adatlapom privát üzenetben jelentkezzetek.
Tamás
Párokkal ismerkednék cuckold, hármas szex céljából. Amennyiben szimpatikus az adatlapom privát üzenetben jelentkezzetek.
Tamás
Zalaegerszegen ma este pasi, akit lehetne orálisan kényeztetni? Helyem van hozzá. Privátban egyeztessünk köszi.
50 feletti budapesti hölgy kedvére tennék ma este.
Sziasztok, sportos, kivánós, szexi lány keres partnert, szivesen meg is nézhetsz kamerán. Max. 38 éves korig keresek, vékony! szálkás magas szakállas pasit, írj ha magadra ismersz. Jelige: egy normális, jófej, kivánós lány jól akarja érezni magát :P puszikaaa
Sziasztok, ma estére vagy a holnapi napra keresek belevaló hölgyet az adatlapom szerint. 47 éves budapesti hetero férfi vagyok