Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok! Fiatal srácot vagy pasit keresünk hármasra. Borsod közelében ha lehet. Fotó nem árt ha van! Viber ok.
Fiatal 20-as srác nagy libidóval érdeklődik párok és hölgyek után. Bármit, bárkit meghallgatok, csak hetero alapon. Utazni tudok, kamuk vagy komolytalanok ne írjanak. Köszönöm.
érett,idős párhoz csatlakoznék a nyugati országrészbe
Sziasztok fiatal lányt vagy párt keresünk női bi hármas, párcserès szexre.
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Kecskemét-Budapest vonalon keresünk leginkább párokat adatlapunk alapján.
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Sziasztok! Sajnos oldalon még kevés sikerrel de valóságban már több siker volt a többes dolgokban. 30 éves kreol bőrű pasiként keresem hölgyek illetve párok társaságát. Ha valakinek felkeltette
érdeklődését szívesen veszem megkeresést.
érdeklődését szívesen veszem megkeresést.
Sziasztok! Budapesten keresek hölgyet! Fiatal, izmos srác, helyem van
Sziasztok. Negyvenes diszkét ápolt férfiként ismerkednék akár házibarát lennék
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok. 45éves magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, fiatal lányt kényeztetne! Szeresd a szexi fehérneműt, harisnyát. Győr
Fiatal lányt nyalnék rendszeresen....Molett ,Duci , Előny
Sziasztok. 20-30 év körüli lány barátja lennék hosszabb távon.
Privat üzenetben jelentkezz!
Privat üzenetben jelentkezz!
Sziasztok. 45éves, magára adó, egyedülálló, diszkrét férfi, fiatal lányt kényeztetne. Szeresd a szexi fehérneműt, harisnyát. Győr és kőrnyéke.
Sziasztok 32 éves srác ismerkedne párral, nővel, Szeged környékén, minden jóra nyitott vagyok, nyalni imádok nagyon,
Csak olyan írjon aki találkozni is akarna.
Csak olyan írjon aki találkozni is akarna.
Sziasztok
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit!
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit!
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Sziasztok. Negyvenes diszkét ápolt férfiként ismerkednék házibarát lennék.
Párokkal szeretnénk ismerkedni.
Privát üziket várunk Pussz
Privát üziket várunk Pussz