Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Saját korosztályodban nincs komolyság? Saját korosztályod befásult? Itt a helyed!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

2025. 01. 25. szombat 07:52  #17382
Törölt felhasználó (4767667)
Üdvözlök mindenkit! Kezdősrácként keresnék idősebb Párrt is!!!Hosszú távra!!!
2025. 01. 25. szombat 06:03  #17381
Diszkrét sex Diszkrét sex
Szóljon le valaki ma van hejem
2025. 01. 25. szombat 06:03  #17380
Diszkrét sex Diszkrét sex
Szopatok szópok Pesten van hejem
2025. 01. 25. szombat 06:01  #17379
Kukika69 Kukika69
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is / ez csak lehetőség ///sperma imádó vagyok amúgy /////Pisi szex is ok ////…… imádom a fiatal párokat is ¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥¥
2025. 01. 25. szombat 01:59  #17378
Gepesz28 Gepesz28
Sziasztok!
Fiatal mackós srác vagyok aki idösebb hölgyet keres aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Helyszínem akad de tudok utazni is.
2025. 01. 24. péntek 19:58  #17377
Péter.47 Péter.47
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
2025. 01. 24. péntek 18:11  #17376
Törölt felhasználó (4767667)
Üdvözlök mindenkit! Kezdősrácként keresnék Párrt esetleg idősebb Párrt is!!!Hosszú távra!!!
2025. 01. 24. péntek 16:18  #17375
MsDom MsDom VIP
Kedves Fórumozók!

Mi egy 27 éves férfi és egy 28 éves nő vagyunk, és új, izgalmas élményekre vágyunk. Olyan partnert, vagy párt keresünk, akikkel közösen fedezhetjük fel az új szexuális élvezeteket. A célunk, hogy valami igazán különlegeset tapasztaljunk meg, ezért nyitottak vagyunk férfiak, nők és párok iránt is.

Higiénia, ápoltság és szimpátia számunkra alapvetőek, szeretnénk, ha mindenki számára kellemes és biztonságos lenne az élmény. Mivel utazni tudunk, rugalmasak vagyunk a helyszínt illetően.

Aki érdeklődik, maximum 40 éves korig, bátran írjon, és beszélgessünk tovább! Reméljük, találkozunk valakivel, akivel mindannyian jól érezzük magunkat!

Üdvözlettel,
Dom
2025. 01. 24. péntek 15:27  #17374
1 negyvenes 1 negyvenes
Sziasztok. Negyvenes ápolt diszkrét férfiként adatlapom szerint ismerkednék kalandoznék.
2025. 01. 24. péntek 07:45  #17373
borosta borosta
Idősebb pasi keres fiatal csupasz srácot orál sexre.Nem baj ha csajos.
2025. 01. 24. péntek 06:34  #17372
SubMazoCsaj SubMazoCsaj
Nagyon fiatal fiúkat keresek.
Romákat is..
2025. 01. 24. péntek 00:14  #17371
szoplak88 szoplak88
Csajos pasi vok aktív bikát keresek
Szopok nyelem lovaglok.
2025. 01. 23. csütörtök 22:50  #17370
Kukika69 Kukika69
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is / ez csak lehetőség ///sperma imádó vagyok /////Pisi szex is ok //#//////::::://////
2025. 01. 23. csütörtök 20:59  #17369
Pentig35 Pentig35
Budapesti pár, pár cserés kapcsolathoz keres párt**:
Budapesti pár vagyunk, és pár cserés kapcsolathoz keresünk egy másik párt. Az ápoltság, igényesség és diszkréció elengedhetetlen feltétel. Budapest környéki 50-es éveiben járó pár vagyunk.
2025. 01. 23. csütörtök 17:59  #17368
edvinmccain edvinmccain
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be. Odaadó bi passzív vagyok.
2025. 01. 23. csütörtök 03:23  #17367
Gepesz28 Gepesz28
Sziasztok!
Fiatal mackós srác vagyok aki idösebb hölgyet keres aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Helyszínem akad de tudok utazni is.
2025. 01. 23. csütörtök 00:38  #17366
nikonboy75 nikonboy75
Kaposvár mellett élő középkorú, sportos pár keres igényes otthonába hetero alapon nagyon fiatal (fiú/lány ) párt közös élvezetekre, lehettek kíváncsiak, kezdők is, illetve fogadnánk kimondottan idősebb nagyméretű férfit ! Csak fényképpel , köszönjük szépen !
2025. 01. 23. csütörtök 00:22  #17365
Statiszta. Statiszta.
Pároknál,nyaló szolga státuszt betöltenék. Ápolt inteligens pasi.
2025. 01. 22. szerda 23:00  #17364
fürk-ész fürk-ész
Sziasztok!

Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
2025. 01. 22. szerda 21:26  #17363
Pentig35 Pentig35
**Budapesti pár, pár cserés kapcsolathoz keres párt**:
Budapesti pár vagyunk, és pár cserés kapcsolathoz keresünk egy másik párt. Az ápoltság, igényesség és diszkréció elengedhetetlen feltétel. Budapest környéki 50-es éveiben járó pár vagyunk.
/ 872