Holnap, szombaton, Paks-Szekszárd-Pécs útvonalon ismerkednénk
Szabolcsban érett izgató hölgyet kényeztető masszázsban részesítenék!
Helyem van!
Diszkréció fontos!
Helyem van!
Diszkréció fontos!
Sziasztok! Hölgyet, nőt keresek Nyíradonyban, vagy környékén alkalmi titkos kalandra, ma délutánra! (Kb 3 órától) este 9 ig. Diszkréció fontos! Érezzük jól magunkat.
Sziasztok!
28 éves, átlagos alkatú srácként csatlakoznék párokhoz (kor nem számít, sőt). Nyitott vagyok mindenre. Cuckold, enyhe bi is mehet. Hosszútávra is.
28 éves, átlagos alkatú srácként csatlakoznék párokhoz (kor nem számít, sőt). Nyitott vagyok mindenre. Cuckold, enyhe bi is mehet. Hosszútávra is.
Sziasztok! Tatabánya-Tata környékén ismerkednék adatlapom szerint
Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici mindenevő vagyok
stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / / imádom a fiatal párokat jók a tapasztalataim velük = sok fiatal pár szereti az idősebb pasikat ez tény !
stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít / / imádom a fiatal párokat jók a tapasztalataim velük = sok fiatal pár szereti az idősebb pasikat ez tény !
Sziasztok. Hétfőn délelőttre keresünk fiatal párt,lányt esetleg jó méretű bi fiút. Helyünk van! Privát üzenetekre válaszolunk.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.
Sziasztok !
csutortok estere keresnek unatkozo fiatal holgyet Budapesten!
helyem van de utazni is tudok!
csutortok estere keresnek unatkozo fiatal holgyet Budapesten!
helyem van de utazni is tudok!
sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék Bp-en
Sziasztok!
Ózdon keresek formás kemény farkú aktív pasit akár most is.
Helyem van.
Helyem van.
Teams most?
Ma délelőttre keresem intelligens partnerem(eim) a Nyugatinál. Hely megoldott. Privátban jelezz kérlek.
Sziasztok.
Ma délután / este ( 2026.01.27) Székesfehérvár és környékén közös élvezetekre keresek lányt, nőt max 60 éves korig esetleg párok.
Utazni tudok és (helyem is van csak mai napon.) Adatlapomon meg találsz rólam mindent és képeim is vannak fent.
Szeretek hosszan kényeztetni.
Ma délután / este ( 2026.01.27) Székesfehérvár és környékén közös élvezetekre keresek lányt, nőt max 60 éves korig esetleg párok.
Utazni tudok és (helyem is van csak mai napon.) Adatlapomon meg találsz rólam mindent és képeim is vannak fent.
Szeretek hosszan kényeztetni.
Puncimániás,fehérneműregerjedő kiváncsi hetero urat srácot keresek közös hokizáshoz,miközben puncis képeket,videókat nézünk.Inkább esténk érek rá vagy hétvégén,de helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha el is tudsz jönni!Igényes ápolt fiatal srác vagyok!Hitegetők,igérgetők levelezgetők kérem NE!Köszönöm!
Sziasztok!
Helyem van.
Helyem van.
Puncimániás,fehérneműregerjedő kiváncsi hetero urat srácot keresek közös hokizáshoz,miközben puncis képeket,videókat nézünk.Inkább esténk érek rá vagy hétvégén,de helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha el is tudsz jönni!Igényes ápolt fiatal srác vagyok!Hitegetők,igérgetők levelezgetők kérem NE!Köszönöm!
37 éves, elegáns úriember keresi azt az úrnőt akit nyelvvel csúcsra juttathat. Írj, ha érdekel! Üdv. J.
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben