Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, nem független pasiként keresek lányt/hölgyet/párt: a következő két hétben valamikor, egy előre egyeztetett napra kivennék egy nap szabadságot, így reggel 8-9-től kb. délután 4-5-ig együtt lehetnénk és egész nap mehet a szex. Ha te bírni fogod, én bírni fogom 18/4 intimmel tudok szolgálni, a szexuális fantázia, kultúra fontos, szeresd az anált és ne finnyáskodj, ha spermáról van szó! Lehetsz nálam jóval fiatalabb vagy korban érettebb is, telt alkat kifejezetten előny! Hely kell majd. Helyileg Bp és környéke jöhet szóba.
Sziasztok szombaton estère keresünk lányt vagy párt női bi párcserès szexre
Budapesten hely van a 11 kerben.
Budapesten hely van a 11 kerben.
Fiatal 21 éves srác ismerkedne, hölgyekkel, párokkal korhatár nélkül. Autóm van, utazni tudok. Írj és a részleteket megbeszeljük, komoly érdeklődők jelentkezését várom, mivel nekem is komoly a szándékom ezer csók mindenkinek!
Sziasztok. Párral vagy Hölgyel ismerkednék hosszú távra
Sziasztok.Budakeszi-Zsámbék-Dorog-Piliscsaba környékén hetero alapon ismerkednék,kalandoznák.
Zalaegerszegen ma kora este, és szerdán pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban egyeztessünk.
November 14.-én pasitöbbletes bulink lesz a 9. kerületbe, a hölgyek mindig a vendégeink kb 25 fő
Sok szerettel várunk még szóló urakat, és párokat.
November 23.-án Limitless min 60 fő
December 7. csak 45 év alattiaknak Youngest min 50 fő
Weboldalunkon elérhető minden infomráció, melyet privátban tudunk küldeni.
Sok szerettel várunk még szóló urakat, és párokat.
November 23.-án Limitless min 60 fő
December 7. csak 45 év alattiaknak Youngest min 50 fő
Weboldalunkon elérhető minden infomráció, melyet privátban tudunk küldeni.
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt fogadnék a lakásomon Budapest belvárosban,egy kis lazulásra, kedd vagy szerda (Nov-12-13) bármikor jó egész nap vagy este, éjszaka, ha lenne kedve valakinek, írjon privátban.
Igényes, tisztelettudó, borotvált, normál testalkatú pasi vagyok.
Szép napot!
Csak hölgy, vagy pár jöhet szóba...
Hölgyet vagy párt fogadnék a lakásomon Budapest belvárosban,egy kis lazulásra, kedd vagy szerda (Nov-12-13) bármikor jó egész nap vagy este, éjszaka, ha lenne kedve valakinek, írjon privátban.
Igényes, tisztelettudó, borotvált, normál testalkatú pasi vagyok.
Szép napot!
Csak hölgy, vagy pár jöhet szóba...
Hello!Szombathelyi 45é. pasi vagyok és keresem azt a Hölgy parteremet aki segítségemre tudna lenni,hogy Strap-on dildóval elvenné a fenekem szüzzeségét.Helyem van de ha kell akkor utazni is tudnék.Csakis Strap-on érdekel mivel régóta szeretném megtapasztalni ezt a fajta Hölgy uralmat amikor Ő húz a farkára és megkefél.
Párok is szóba jöhetnek,de csakis Hölgy aktivitás ami szóba jöhet.Urak kizárva!!!
Párok is szóba jöhetnek,de csakis Hölgy aktivitás ami szóba jöhet.Urak kizárva!!!
Szivesen találkoznék olyan sráccal,úrral aki nagyon szereti ha orálisan kényeztetik de csak ritkán van benne része esetleg még sosem csinálták neki és kipróbálná,izgatja,viszonzást nem várok csak kényelmesen eldőlsz a fotelomban és élvezned kell.Úgy és addig csinálom ameddig csak akarod.Kérem csak olyan IAKI VALÓBAN EL IS TUD JÖNNI HOZZÁM!Igényes ápolt vékony srác vagyok,nem fogsz csalódni bennem.Pestmegyében van helyem de jöhetsz bárhonnan!
Hali
Kecskeméten szopnék élvezésig kíváncsi hetero pasit
Ha érdekel írj.
Kecskeméten szopnék élvezésig kíváncsi hetero pasit
Ha érdekel írj.
Pár vagyunk szívesen küldünk videókat
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz csatlakoznék !!
Sziasztok! Hajdú Bihar vagy Szabolcs megyében keresek idősebb hölgyet minden jóra! Írj nyugodtan!
Ma estére keresek kiváncsi hetero urat aki szopatna egy igényes srácot...helyem van,Pestmegye!
elérhetőséget irj!Maximális diszkréció!
elérhetőséget irj!Maximális diszkréció!
Sziasztok.Budakeszi-Zsámbék-Dorog-Piliscsaba környékén hölgy aki ismerkedne,kalandozna?
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Lányok hölgyek Ismerkednék beszélgetnék webkameráznék vagy csak kép csere. 27 éves szűz srác.
Sziasztok.Budakeszi-Zsámbék-Dorog-Piliscsaba környékén hölgy aki ismerkedne,kalandozna?
Hosszabb távra keresem hölgy partnerem.