Sziasztok!
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
Párokkal szeretnék "barátkozni", beszélgetni és ha megengeditek, nézni is miközben szexeltek.... Nem probléma, ha kezdők vagytok...
**Budapesti pár, pár cserés kapcsolathoz keres párt**:
Budapesti pár vagyunk, és pár cserés kapcsolathoz keresünk egy másik párt. Az ápoltság, igényesség és diszkréció elengedhetetlen feltétel. Budapest környéki 50-es éveiben járó pár vagyunk.
Budapesti pár vagyunk, és pár cserés kapcsolathoz keresünk egy másik párt. Az ápoltság, igényesség és diszkréció elengedhetetlen feltétel. Budapest környéki 50-es éveiben járó pár vagyunk.
Sziasztok. Negyvenes ápolt diszkrét férfiként adatlapom szerint ismerkednék.
Sziasztok!
Nőket keresek, akik szeretnének spriccelve (squirt) élvezni egymás után többször.
33 éves pasi vagyok.
Kor nem számít, légy ápolt.
Diszkréció adott
Írjon akit érdekelhet
Nőket keresek, akik szeretnének spriccelve (squirt) élvezni egymás után többször.
33 éves pasi vagyok.
Kor nem számít, légy ápolt.
Diszkréció adott
Írjon akit érdekelhet
Fiatal lányt szopatnék Pécsett.
Sziasztok!
Ismerkednék megértő, türelmes, nyitott fiatal-fiatalos pàrral.
Ismerkednék megértő, türelmes, nyitott fiatal-fiatalos pàrral.
Kedves Partner,
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Szeretnék veled egy olyan különleges élményt megosztani, amely mindkettőnk számára felejthetetlen lehet. Én és a feleségem nyitottak vagyunk új élményekre, és szívesen ismerkednénk olyan párokkal, akik hasonló érdeklődéssel rendelkeznek.
Fontos számunkra a kölcsönös tisztelet, a nyitottság és a biztonság. Ha Te is hasonló elvek szerint élsz, és szívesen vennéd, ha együtt fedeznénk fel új szexuális határokat, akkor keress meg minket bizalommal.
Várunk szeretettel!
Sziaszok párt vagy holgyet keresek zugloban
Passzív átlagos férfi vagyok aktiv férfit , férfiakat keresek minden jóra
Keresek olyan fiatal lányt, aki szereti ha először remegésig nyalják a punciját és utána alaposan megdugják!
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Sziasztok. 45éves, ápolt, igényes, egyedülálló férfi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Győr
Sziasztok 26.-án Ráckeve textilmentes szauna!
Fiatal párok esetleg Fiatal fiúk ???
Fiatal párok esetleg Fiatal fiúk ???
Sziasztok, 24 éves, fiatal, izmos srác keresi 25-45-ös, igényes, teltebb hölgy párját ma estére, akár otthonra, akár buliba.
Hely van Pesten a XIV-ben.
Ha érdekel, írj.
Üdv,
K
Hely van Pesten a XIV-ben.
Ha érdekel, írj.
Üdv,
K
Ma szopnék Kecskeméten kíváncsi hetero pasit
Igényes csajos pasi vagyok.
Aktív férfit keresek
Szopok nyelem és baszhato vok
Aktív férfit keresek
Szopok nyelem és baszhato vok
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Írj
Írj