Egy érett anyukát hölgyet keresek hosszú távra alkalmi kapcsolatra. Lennék a bevásárló partnerred ís.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Érett hölgyet keresek Budapesten. 25 éves vagyok.
Hölgyet keresnék egy kis esti borozgatáshoz!
Kedves párok.
28 éves úrként csatlakoznék privát összejövetelre, heteró alapon.
Budapest vagy környékén.
Privátban adok telefonszámot..
28 éves úrként csatlakoznék privát összejövetelre, heteró alapon.
Budapest vagy környékén.
Privátban adok telefonszámot..
Pécs és környékén?
Sziasztok.
Vasárnap estére Negyvenes férfi partnert keresünk. orális kényeztetésre, elsőre, a részemről a fiúk örömére. Tapolca vonzáskörzetéből.
Ha izgatna a dolog, írj privát üzenetben. Ott megbeszéljük részleteteket
Vasárnap estére Negyvenes férfi partnert keresünk. orális kényeztetésre, elsőre, a részemről a fiúk örömére. Tapolca vonzáskörzetéből.
Ha izgatna a dolog, írj privát üzenetben. Ott megbeszéljük részleteteket
Imádom a női nemet. Esetleg fiatal lány vagy éretebb hölgy aki szereti az orális kényeztetést rám írhatna. De bármilyen korosztály rám írhat.
Sziasztok
(Ez egy válasz renieszoli üzenetére (2024. 10. 18. péntek 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 18. péntek 10:13
Sziasztok keresünk ma estère Budapesti egyedül álló Fiút max 30 èves kor ig ! Hármas szexre kizárolag heteró alapon.
Borsod és heves megyében keresek most játszó partnert kezdő biként utazni tudok de helyel is rendelkezek
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
diszkrét urat orál hokira Pesten feljosz diszkrét lakásomba leszoplak te is szophatsz és utána elmész nem tartozunk egymásnak semmivel lehetsz hetero is ki szeretne cumiztatni írj holnap reggel Budapest nalam
Imádom a női nemet. Esetleg fiatal lány vagy éretebb hölgy aki szereti az orális kényeztetést rám írhatna. De bármilyen korosztály rám írhat.
Érett , érzéki, szenvedélyes és vad szeretkezéseket és keféléseket egyben kedvelő telt fiatal vagy érettebb lánnyal/Nővel ismerkednék. Egyedülálló vagyok, egyedül élek, mobilis-van autóm. 1 órás gyors numerákra nem én vagyok a megfelelő mert én inkább az egész estés együttléteket kedvelem sok orális játékkal és csókokkal és többszörös orgazmusokkal mert 2-3 után még ugyanúgy szokott duzzadni a farkam. Adatlapomon minden megtalálható.
Érett , érzéki, szenvedélyes és vad szeretkezéseket és keféléseket egyben kedvelő telt fiatal vagy érettebb lánnyal/Nővel ismerkednék. Egyedülálló vagyok, egyedül élek, mobilis-van autóm. 1 órás gyors numerákra nem én vagyok a megfelelő mert én inkább az egész estés együttléteket kedvelem sok orális játékkal és csókokkal és többszörös orgazmusokkal mert 2-3 után még ugyanúgy szokott duzzadni a farkam. Adatlapomon minden megtalálható.
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok! Lányt,párt keresünk!
Sziasztok.
Szivesen csatlakoznék. (Ez egy válasz renieszoli üzenetére (2024. 10. 18. péntek 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Szivesen csatlakoznék. (Ez egy válasz renieszoli üzenetére (2024. 10. 18. péntek 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 18. péntek 10:13
Sziasztok keresünk ma estère Budapesti egyedül álló Fiút max 30 èves kor ig ! Hármas szexre kizárolag heteró alapon.
Elhanyagolt férj elhanyagolt anyukát hölgyet keres hosszú távon alkalmi kapcsolatra. Kor alkat nem számít. Élvezd az életet velem.