Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
53/180/85, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket.
53/180/85, független, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Sziasztok.Budakeszi-Zsámbék-Piliscsaba környékén ismerkednék,kalandoznék.Fiatal hölgy esetleg pár?
Ma délután/este déli agglomerációban párt/hölgyet fogadnék szívesen (utazni is tudok), részleteket privátban egyeztessük.
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék
Írj ha érdekel
Írj ha érdekel
------ > Egerből vagy a környékéről, bi aktív férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna, van ilyen? +40,+50
Sziasztok.Budakeszi-Zsámbék-Piliscsaba környékén ismerkednék,kalandoznék.Hölgy esetleg pár?
Sziasztok
Sziasztok!
Elhanyagolt hölgy keresem Ózdon aki kenyeztetésre vágyik és az arcomra ülne vagy másképpen nyalatná magát.
Helyem vagy, írjatok bátran
Sziasztok!
Elhanyagolt hölgy keresem Ózdon aki kenyeztetésre vágyik és az arcomra ülne vagy másképpen nyalatná magát.
Helyem vagy, írjatok bátran
Hosszabb távra keresem hölgy partnerem.
Sziasztok! Kecskemét Kiskunhalas Szeged! Nőt milfet keresek kölcsönös örömszerzésre! Autóm van. Párokkal is kipróbálnám.
Zalaegerszegen ma (egész nap ráérek) pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá. Légyszíves privátban egyeztessünk. Köszi.
Sziasztok!Érett férfi keres vállalkozószellemű fiatal diáklányt, lánypárt, párt Vác és vonzáskörzetében alkalmi találkozóra, vagy rendszeres izgalmas találkozókra. Diszkréció garantált és elvárt.
Keresek jövőhét csütörtökre egy nőt aki el jönne velem Fejérmegyén belűl egy horgásztóra .
A program egész estés lenne !
A búvóhely pedig egy fűtött faház lenne
Korosztály nem számít !
A program egész estés lenne !
A búvóhely pedig egy fűtött faház lenne
Korosztály nem számít !
Sziasztok!
Hétvégére keresek egy csinos diszkrét lányt/hölgyet. Helyem van. Szexszeljük át a hétvégét. Helyileg Budapest 11.kerben van helyem, fogadni tudok. smile
Üdv
Z
Hétvégére keresek egy csinos diszkrét lányt/hölgyet. Helyem van. Szexszeljük át a hétvégét. Helyileg Budapest 11.kerben van helyem, fogadni tudok. smile
Üdv
Z
Sziasztok ! Szolnoki vagy közvetlen közeli csinos nem molett nővel ismerkednék ! Adatlapon megtalálsz ..
Várom az üzeneted....
Várom az üzeneted....
Sziasztok Nagykanizsán keresek olyan nőt lányt nagymamát aki imádja ha élvezésig nyalják a finom punciukat. Kor nemszámit csak élvezd a nyelvem. Ha esetleg van párod szívesen leszopom vagy megszopatom.gecis puncit is nyalok
Sziasztok.Budakeszi-Zsámbék-Dorog-Piliscsaba környékén hetero alapon ismerkednék,kalandoznék.Fiatal lányok-érett hölgyek-esetleg pár?
Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan, helyem van, privátban egyeztessünk, köszönöm.
Annyi csalódás után még mindig keresem azt az intelligens fiatal lányt, aki szeretné egy ötvenes, sportos, kellemes külsejű pasival nyalatni a fenekét, és akit - akár viszonzás nélkül - az általa választott módon kielégítene.
Meghagyott szőrzet előnyös.
Meghagyott szőrzet előnyös.