Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Saját korosztályodban nincs komolyság? Saját korosztályod befásult? Itt a helyed!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

2022. 10. 07. péntek 14:10  #13433
Törölt felhasználó (4659414)
Négyes játékokhoz keresünk bi párt! Komárom Esztergom megye!
2022. 10. 07. péntek 08:46  #13432
carei85 carei85
Jövőhétre keresnék maszírozni tudö hölgyet aki picit többet is vállal. Zala, Vas írj. (Nembaj ha van párod)
2022. 10. 07. péntek 08:21  #13431
feketekandur feketekandur
Sziasztok,

hétvégi találkára keresek 40-es házaspárt. Helyem van Pécsett.

Adatlapomat is keressétek fel!

Köszönöm
2022. 10. 06. csütörtök 18:45  #13430
Törölt felhasználó (4678749)
Budapesten keresek hetero alapon hölgyet, esetleg párt. 28 éves vagyok, személyesen találkoznék leginkább.
2022. 10. 06. csütörtök 15:56  #13429
Laci222 Laci222
Fiatal, sportos srácokat keresünk harmadiknak Pesten. Nyalni(miközben mi dugunk), dugni, élvezkedni. Lehetsz bi is, sőt an(n)ál jobb! smile Általában hétköznap délutánonként az Orczy térnél, néha a Glory caféban esténként. Mi nem utazunk, és nem megyünk máshoz.
2022. 10. 06. csütörtök 13:07  #13428
mr.tom1973 mr.tom1973
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
2022. 10. 05. szerda 16:41  #13427
érett pasi érett pasi
Szivesen ismerkednek veletek… heureka
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 05. szerda 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389602) VIP
2022. 10. 05. szerda 16:12
heureka
2022. 10. 05. szerda 16:12  #13426
Törölt felhasználó (4389602) VIP
heureka
2022. 10. 05. szerda 13:23  #13425
mr.tom1973 mr.tom1973
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
2022. 10. 04. kedd 14:34  #13424
edem75 edem75
Sziasztok,hosszabb távra terveznék formás csajjal rendszeres randikhoz.Lehet egyéb program is.Bajai független pasi vagyok.
2022. 10. 04. kedd 10:16  #13423
Törölt felhasználó (4417992)
Hosszútávra keresnék egy szenvedélyes , hiperaktív párt akikkel együtt gátlástalanul bármit...akár egész éjjel finom Adatlapomon minden megtalálható.
2022. 10. 03. hétfő 13:26  #13422
Törölt felhasználó (4069162)
41 éves kedves srác keres idősebb párt vagy hölgyet 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a szex mellett egyéb közös időtöltésre is.
2022. 10. 03. hétfő 12:49  #13421
mr.tom1973 mr.tom1973
2022. 10. 02. vasárnap 03:21  #13420
Törölt felhasználó (4051762)
Sziasztok. Bármikor készen állok Tolna megye Szekszárd és környékén ( utazni tudok ) hogy a farkammal kortól függetlenül nőket elégítsek ki. Párokhoz is szívesen csatlakozok. Nézetek meg a képeim és keressetek bizalommal.
2022. 10. 01. szombat 09:36  #13419
Törölt felhasználó (4417992)
Sziasztok. Tudom ez egy szexpartner kereső oldal smile De gondoltam írok, hátha esetleg akad olyan lány/Nő aki egyedülálló és úgy érzi jobb lenne azt a hasonlót megtalálni, akivel együtt bármit...és bármi alakulhat. Egyedül élek, egyedülálló vagyok.Extra potens(azt mondják nem kis méretű smile ),életet szerető,pozitív,többlövetű..akit a nő/párja vágyát érezve bármi is izgatja,nem féltékenység,nem börtönbe egymást,hanemhűségesenszabadonfelemelve...sok pajzánsággal finom
2022. 10. 01. szombat 06:14  #13418
Törölt felhasználó (4661133)
Adatlapunk alapján keresünk.
Olvassátok is el légyszi csak úgy írjatok ha minden ok.
Privát üziket várunk...
2022. 09. 30. péntek 18:42  #13417
Gyula196 Gyula196
Sziasztok !
Ma este éjszaka Szekszárdi vagy környéki középkorú párral házaspárral hölggyel ismerkednék találkoznék diszkrét együttléthez kölcsönös örömökre. Ha taliznál írj privát üzenetet.
2022. 09. 30. péntek 18:29  #13416
faxacsavo27 faxacsavo27
Sziasztok Szolnok és környékéről várom nők lányok jelentkezését aki pasit keres. Utazni fogadni is tudok viber van varom a leveleket.
2022. 09. 30. péntek 14:30  #13415
Törölt felhasználó (3054102)
Zalaegerszegen találkoznék pasival lightos dolgokra ma kora este.
Helyem van.
2022. 09. 30. péntek 13:06  #13414
mr.tom1973 mr.tom1973
/ 966