Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Saját korosztályodban nincs komolyság? Saját korosztályod befásult? Itt a helyed!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

2022. 09. 17. szombat 19:23  #13354
Törölt felhasználó (4683427)
Sziasztok hellyel rendelkező pár vagyunk és hölgyet keresünk mára. smile
2022. 09. 17. szombat 19:22  #13353
Törölt felhasználó (4678248)
Üdv! Mackós ffi-ként keresnék párt vagy egyedülálló hölgyet Sopron és környékén.
Csak hetero!
2022. 09. 17. szombat 19:03  #13352
janti janti
Unatkozom! Van aki lazulna velem? Hölgy, pár?Szex nélkül is ok, csak társaság legyen! Utazni tudok, autóm van!!
Email :silver.janti@gmail.com
2022. 09. 17. szombat 09:46  #13351
Dave82 Dave82
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
2022. 09. 15. csütörtök 18:52  #13350
Törölt felhasználó (1130792)
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit.
2022. 09. 15. csütörtök 09:41  #13349
Szexelő6333 Szexelő6333
Kedves fiatal vékony szexmániás lánynak lennék állandó szexpartnere!
2022. 09. 15. csütörtök 03:41  #13348
NaturistGreen NaturistGreen
Fiatal kedves feminin fiú vagyok. Nagy mellbimbóudvaros lányt vagy párt keresek. 40-60 korosztály éredekel leginkább
2022. 09. 14. szerda 13:16  #13347
mr.tom1973 mr.tom1973
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
2022. 09. 14. szerda 12:38  #13346
veszpi veszpi
Sziasztok. 41 éves férfi vagyok, hölgyet vagy párt keresek Körmend, Szombathely, Zalaegerszeg környékén.
2022. 09. 13. kedd 13:19  #13345
mr.tom1973 mr.tom1973
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
2022. 09. 12. hétfő 20:19  #13344
szörnyecske szörnyecske
sziasztok.
szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekkel párokkal.kedvelem az idősebb hölgyeket.
olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet.
2022. 09. 12. hétfő 15:37  #13343
carei85 carei85
Masszőr hölgyet keresek Zalából. írj
2022. 09. 10. szombat 18:46  #13342
Dave82 Dave82 VIP
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
2022. 09. 10. szombat 12:55  #13341
nagyfarq nagyfarq
Idősebb párhoz csatlakoznék, nagy méretű pasi vagygyok, autom van mobilis vagyok, de fogadni is tudok.
2022. 09. 10. szombat 06:20  #13340
Törölt felhasználó (4642642)
Sziasztok ma este a Hotel Lunában leszünk a 11 kerben ha valaki csatlakozna 2 fiu 1 lány felállásunkhoz. Párok,lányok,fiuk!
2022. 09. 09. péntek 14:18  #13339
Törölt felhasználó (940223)
28 éves átlagos ápolt, igényes sportos srác kényeztetne idősebb hölgyet! Debrecen, akár környéke
2022. 09. 09. péntek 13:34  #13338
peeternyh peeternyh
Sziasztok! Egy vidám, kedves, fiatal hölgyet, vagy párt keresek, akik szeretik a közös izgalmakat, ha hosszan kényeztetik őket. Szerepjátékok, bármi, amit mindenki szeretne.
2022. 09. 09. péntek 09:26  #13337
mdmgct mdmgct
Sziasztok!

Fiatal sportos srác vagyok, idősebb párral ismerkednék
2022. 09. 07. szerda 15:51  #13336
Dave82 Dave82 VIP
Sziasztok!
2022. 09. 07. szerda 13:09  #13335
mr.tom1973 mr.tom1973
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
/ 993