Szivesen találkoznék olyan sráccal,úrral aki nagyon szereti ha orálisan kényeztetik de csak ritkán van benne része esetleg még sosem csinálták neki és kipróbálná,izgatja,viszonzást nem várok csak kényelmesen eldőlsz a fotelomban és élvezned kell.Úgy és addig csinálom ameddig csak akarod.Kérem csak olyan IAKI VALÓBAN EL IS TUD JÖNNI HOZZÁM!Igényes ápolt vékony srác vagyok,nem fogsz csalódni bennem.Pestmegyében van helyem de jöhetsz bárhonnan!
Hali
Kecskeméten szopnék élvezésig kíváncsi hetero pasit
Ha érdekel írj.
Kecskeméten szopnék élvezésig kíváncsi hetero pasit
Ha érdekel írj.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz csatlakoznék !!
Sziasztok! Hajdú Bihar vagy Szabolcs megyében keresek idősebb hölgyet minden jóra! Írj nyugodtan!
Ma estére keresek kiváncsi hetero urat aki szopatna egy igényes srácot...helyem van,Pestmegye!
elérhetőséget irj!Maximális diszkréció!
elérhetőséget irj!Maximális diszkréció!
Sziasztok.Budakeszi-Zsámbék-Dorog-Piliscsaba környékén hölgy aki ismerkedne,kalandozna?
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Lányok hölgyek Ismerkednék beszélgetnék webkameráznék vagy csak kép csere. 27 éves szűz srác.
Sziasztok.Budakeszi-Zsámbék-Dorog-Piliscsaba környékén hölgy aki ismerkedne,kalandozna?
Hosszabb távra keresem hölgy partnerem.
Sárospatak, Sátoraljaújhely és környékén ( Szlovákia is ok ) csatlakoznék párhoz, kényeztetnék elhanyagolt anyukát.... szívesen fotózok is, ha kéritek, illetve cuckold, 2+1, stb. is jöhet... Írjatok bátran!
45 éves vagyok, borotvált és metélt.
45 éves vagyok, borotvált és metélt.
Érett hölgyet keresek Budapesten. 25 éves vagyok.
IV. kerületi szerető lennék (csak nőknek) 45-éves megbízható férfiként!
Szivesen ismerkednék, házibaratnak is 50+ hölgyekkel. Persze csak eggyel

Fiatal 21 éves srác ismerkednek hölgyekkel párokkal, korhatár nélkül. Utazni tudok
Sziasztok! Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek szombat estére/éjjelre anál- és spermakedvelő hölgyet, párt, nőies travit. Elsősorban Bp és környékén keresek, de autóval ésszerű távolságon belül hajlandó vagyok utazni is. 18/4 intimmel és nagy potenciával tudok a kedvedre/kedvetekre lenni. Nálam fiatalabb vagy idősebb partnerre is nyitott vagyok, sőt!
37 és 62 éves férfipár keres korrekt egészséges megbízható férfit rendszeres szexkapcsolatra. Helyünk Budapesten van. Kortól függetlenül keresünk. Külsőre vékony, átlagos, sportos testalkat jön be. Az átlagos nem az elhízott kategória.
22 éves vagyok szívesen kényeztetnék idősebb nőket amolyan anya fia kapcsolatot irjatok es meglassuk mit birunk ki hozni perverz vagyok elegge !
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!