Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Saját korosztályodban nincs komolyság? Saját korosztályod befásult? Itt a helyed!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

2018. 07. 03. kedd 05:18  #7336
Törölt felhasználó (1621142)
Sziasztok julius 17-18 estére keresek partnert partnereket. Zalaegerszegen lessz helyem de utazni is tudok ha ugy kényelmesebb. Jelentkezzen akit érdekel. Gondoltam idöben irok hogy legyen idő az ismerkedésre. Köszönöm sziasztok
2018. 07. 02. hétfő 23:39  #7335
Törölt felhasználó (1619322)
Sziasztok!

Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk. Írjatok bátran! Kor, testalkat nem számít! Budapest és Gyöngyös környéke!
2018. 07. 02. hétfő 15:39  #7334
Oralgirl Oralgirl
Sziasztok..
Az áprilisi-jüniusi bukkake-partyk elég sikeresekre sikeredtek......
Ismétlést a héten csütörtök este 20.00kor.
Ismételten csak komoly jelentkezőket várunk mint legutóbb...
Csók...
2018. 07. 02. hétfő 15:22  #7333
v.boy v.boy
Sziasztok! (:
Két fiatal srác, fiatal csinos lányt/ lányokat keres,a szabadidő kellemes eltöltésére!
Hely megoldható!
Fényképes bemutatkozó levelet várnánk!
cheetosgyerek@gmail.com
Természetesen Mi is fényképes levéllel válaszolunk!
KAMUSOK,RETARDÁLTAK NEM ÉRDEKELNEK!!!
2018. 07. 02. hétfő 13:33  #7332
Törölt felhasználó (1621142)
Sziasztok julius 17-18 estére keresek partnert partnereket. Zalaegerszegen lessz helyem de utazni is tudok ha ugy kényelmesebb. Jelentkezzen akit érdekel. Gondoltam idöben irok hogy legyen idő az ismerkedésre. Köszönöm sziasztok
2018. 07. 01. vasárnap 00:46  #7331
Törölt felhasználó (3850662)
Milf aki beszállna fiatal kedves párhoz? smile
Privát üzit kérünk smile
2018. 06. 30. szombat 14:29  #7330
Törölt felhasználó (1046162)
Sziasztok párral ismerkednék határozott, intelligens , magáradó 31 éves Győri srác vagyok.
Komoly határozott , szenvedélyes párok levelét várom , ha magatokra ismertetek írjatok, de csak komolyan. smile !!!
2018. 06. 30. szombat 12:55  #7329
zsirkos zsirkos
Szegeden és környékén hölgy aki ma este szeretné kinyalatni magát akár viszonzás nélkül? Kor, alkat nem számít.
2018. 06. 29. péntek 21:22  #7328
Törölt felhasználó (1856) VIP
Sziasztok!

Dávid vagyok 30 éves helyesnek mondott férfi a 3. kerületből. Keresek ma estére és közös szimpátia esetén hosszútávra párokat, illetve hölgyeket kölcsönös örömszerzés céljából. Kevés tabu van számomra, Minden általatok elfogadott dologban benne vagyok. Diszkréció és ápoltságunk elengedhetetlen. Helyet tudok biztosítani a 3. kerületben, a Flórián téren. Ha egy kellemes kulturált férfi társaságát és szexuális sokszínűséget szeretnétek élvezni, akar egész éjjel, szeretettel várom privát üzeneteiteket.. Kamusok, képkunyerálók kíméljenek.

További szép estét mindenkinek!

Üdv!
2018. 06. 29. péntek 17:06  #7327
ferfi.nyh ferfi.nyh
Július 29-től pár napot Budapesten töltök. Szimpátián alapuló alkalmi szexkapcsolatra keresek nőt, akit szívesen megvendégelnék budai szállodai szobámban. A hátralévő időben szeretném megkezdeni az ismerkedést a jelentkezőkkel. 30 éves férfi vagyok, nálam idősebb nőt keresek. Részletek privátban.
2018. 06. 29. péntek 16:14  #7326
Jozsfm Jozsfm
30 éves srác, szívesen fogadna egy érett hölgyet, de Bp-n belül utazni is tudok, ma vagy holnap este!
2018. 06. 29. péntek 14:20  #7325
Sziasztok!

Dávid vagyok 30 éves helyesnek mondott férfi a 3. kerületből. Keresek ma estére és közös szimpátia esetén hosszútávra párokat, illetve hölgyeket kölcsönös örömszerzés céljából. Kevés tabu van számomra, Minden általatok elfogadott dologban benne vagyok. Diszkréció és ápoltságunk elengedhetetlen. Helyet tudok biztosítani a 3. kerületben, a Flórián téren. Ha egy kellemes kulturált férfi társaságát és szexuális sokszínűséget szeretnétek élvezni, akar egész éjjel, szeretettel várom privát üzeneteiteket.. Kamusok, képkunyerálók kíméljenek.

Üdv!

Dávid
2018. 06. 29. péntek 08:52  #7324
Törölt felhasználó (1058702)
Hétvégén ráérő és utazni is tudó hetero fiu????
2018. 06. 29. péntek 07:41  #7323
feketekandur feketekandur
Sziasztok!

40-es pécsi házaspárral ismerkednék az adatlapomon leírtak szerint.

Köszönöm
2018. 06. 28. csütörtök 08:56  #7322
camfiu11 camfiu11
2018. 06. 28. csütörtök 08:54  #7321
puncimokus70 puncimokus70
Pasit keresünk ma estére
2018. 06. 28. csütörtök 07:33  #7320
Sziasztok!

Dávid vagyok 30 éves helyesnek mondott férfi a 3. kerületből. Keresek ma estére és közös szimpátia esetén hosszútávra mindkét részől biszex párokat, illetve straponnal rendelkező hölgyeket kölcsönös örömszerzés céljából. Amennyiben felkeltettem bárki érdeklődését várom privát üzenetét. Kamusok, képkunyerálók kíméljenek.

Üdv!

Dávid
2018. 06. 27. szerda 20:54  #7319
szörnyecske szörnyecske
Sziasztok!35éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!
2018. 06. 27. szerda 20:50  #7318
szörnyecske szörnyecske
Sziasztok!35éves srác keres hölgyet,párt Csongrád megyéből kortól függetlenül! Idősebb hölggyel is szívesen ismerkednék!
2018. 06. 27. szerda 20:27  #7317
ferfi.nyh ferfi.nyh
Július 29-től pár napot Budapesten töltök. Szimpátián alapuló alkalmi szexkapcsolatra keresek nőt, akit szívesen megvendégelnék budai szállodai szobámban. A hátralévő időben szeretném megkezdeni az ismerkedést a jelentkezőkkel. Részletek privátban.
/ 957