Agárdkörül 31es nemfüggetlen pasi elhanyagolt hőlgyeményeket keres diszkrét szexkapcsolatra kosokoso@freemail.hu
Sziasztok!Érettbebb nőt keresnék alkalmi sexuális együttlétre Bp. és környékéről!Mert csak az idősebb érett nők tudják,hogy mikell egy 22éves férfinak!E-mail: hawersrac20@freemail.hu
Sziasztok! 35 éves érett, tapasztalt férfi vagyok. Szivesen ismerkednék korombeli illetve idősebb hölggyel (hölgy párral)Zala vagy Somogy megyéből közös kényeztetés céljából. Nálam minden belefér... Imádom a sexet, tisztelem a nőket. Nem baj, ha férjnél vagy. Szerettem a tiltott gyümölcsöt, az mindig édesebb.... Ha felkeltettem valaki érdlődését, irjon bátran. A részleteket majd privátban egyeztetjük.
Sziasztok!Én szívesen csatlakoznék hozzátok,25éves vagyok!Ha gondoljátok írjatok! (brembo21@citromail.hu)
(Ez egy válasz fal21 üzenetére (2008. 02. 04. hétfő 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia
Ricsi vagyok Szombathelyről 28 éves 189 cm magas 78 kg barna haj szem,ápolt igényes, borotvált mérnök srác.
Imádom én is a szexet,imádom hosszan kényeztetni a partnerem, szeretem a nálam idősebb nőket!!
szívesen ismerkednék Vas, Zala megyéből távolság nem akadály!
Pussz
Ricsi
msn: citizen.01@hotmail.com email: shaine54@gmail.com
Ricsi vagyok Szombathelyről 28 éves 189 cm magas 78 kg barna haj szem,ápolt igényes, borotvált mérnök srác.
Imádom én is a szexet,imádom hosszan kényeztetni a partnerem, szeretem a nálam idősebb nőket!!
szívesen ismerkednék Vas, Zala megyéből távolság nem akadály!
Pussz
Ricsi
msn: citizen.01@hotmail.com email: shaine54@gmail.com
34 éves pár vagyunk fiatal méretes fiút keresünk 3.nak
Hölgyeim! 30 éves, igényes fiu vagyok. Diszkrét kapcsolatot teresek csinos partnernő személyében Fejér vagy Pest megyéből. MSN és email címem: webfiu@hotmail.com
ki próbálnám eretebb hölgyekkel a sexet én 30éves 185/75 kék szemű sz.barna bp. srác vagyok
Szia Sunny4!Szeretnék veled megismerkedni!30éves,pécsi ápolt fiú vagyok!Kérlek,írj nekem!:mititkunk@citromail.hu
Hölgyeim! a 40-es a kedvencem. Fiatalos, érett, tapasztalt egyszerre. Kényeztetnélek, cserébe én is csak ennyit kérek. HA van kedved jelntkezz, 32 éves bpi srác vagyok. Jövő 7en rádérek .
Hello Bihar begyebol ha van olyan no aki szereti a szexet irjon! 25 eves sportos testalkatu srac vagyok nagyon szeretek szeretkezni, oromet szerezni! jonny.flex@yaho.com !
Udv!
Udv!
szia!en egy erett hölgyet keresek!msn rgbtom@c2.hu
Sziasztok!
22 éves vagyok Pest megyéből!
Jó külsejünek mondott.
185/78 barna haj és szem.
e-mail és MSN:tomsuzuki@freemail.hu
Bármilyen jellegű kapcsolat szóba jöhet!
22 éves vagyok Pest megyéből!
Jó külsejünek mondott.
185/78 barna haj és szem.
e-mail és MSN:tomsuzuki@freemail.hu
Bármilyen jellegű kapcsolat szóba jöhet!
26 éves vagyok Zalaegerszegről,lányok vagy párok jelentkezzetek.astaroth07@freemail.hu
30 éves vagyok. Vas Veszprém GYMS megyékből keresek a 20/6-os farkammal 35-55 -ig jó módú inteligens hölgyeket kényeztetésre
Sziasztok! Miskolci 30é nem független pasi vagyok,kötetlen,diszkrét kapcsolatra keresek miskolci ápolt,dekoratív,.... lányt v. asszonyt (20-50 kor között). Függetlenség nem feltétel,de a diszkréció és hely az fontos!!! fillozs@citromail.hu
vas megye és környéke éretteb hölgy érdekelne.25 éves 82kg vagyok!
szia! Ha tényleg érdekel a dolog akkor felvehetnénk a kapcsolatot! Én 20 éves vagyok! szia
(Ez egy válasz sunnny4 üzenetére (2008. 01. 25. péntek 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 25. péntek 12:14
szia engem érdekelne 38 éves vörös hajú 177 cm magas nő vagyok 72 kg.
szia engem érdekelne 38 éves vörös hajú 177 cm magas nő vagyok 72 kg.
(Ez egy válasz wetpanties üzenetére (2008. 01. 02. szerda 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 13:43
Sziasztok!
Domina beállítottságú, mindenre nyitott hölgyet keresek Pécs és vonzáskörzetéből! Magamról csak annyit, hogy ápolt, intelligens 36-os férfi vagyok! (Anyagi támogatás is megoldható...)
Domina beállítottságú, mindenre nyitott hölgyet keresek Pécs és vonzáskörzetéből! Magamról csak annyit, hogy ápolt, intelligens 36-os férfi vagyok! (Anyagi támogatás is megoldható...)
hi all!Győri 30/175/70 barna tüsi haj,zöld szem,sportos testü nem független pasi vagyok 20/5 csupi intimmel!!Szeretőt keresek!!Alkalmi vagy tartósat!Hely,autó van!!!