20 éves fiú vagyok érett nőt keresnék kor nem számit ismerkedni és meg látjuk mi lesz belöle msn:philip5@freemail.hu kérlek vegyetek fel és küldök képet vagy megnézel webkamerába
Sziasztok, én már alig vagyok 20+ (29) de ezért még mindig vágyom egy érett 30-as, 40-es,50-es nőre )
2 m magas vagyok és imádok adni a sexben is.
Szegediek előnyben.
2 m magas vagyok és imádok adni a sexben is.
Szegediek előnyben.
Érett nö vagyok , erdélyben , ha van itt érdeklödö irjon .
Sziasztok!Szivesen ismerkednék hölgyekkel csongrád megyében!
Sziasztok drága hölgyek.
28 éves vagyok, Budapesti és a IV. kerületben élek. Ha van a környékemen egy szintén sok szabadidővel megáldott hölgy és magányos mint én akkor szívesen várom üzenetét. deoz@freemail.hu
28 éves vagyok, Budapesti és a IV. kerületben élek. Ha van a környékemen egy szintén sok szabadidővel megáldott hölgy és magányos mint én akkor szívesen várom üzenetét. deoz@freemail.hu
Csók minden porcikádra. NEm megy? Csodálkozom.Mivel a gyönyőrt érezve már menne is.
Képzeldel,hogy afuleidbe a legszebb szavakat suttogva.A kezek játékai a csodálatos testeden,és
ez még csak az előjáték.Biztos nem menne?
Képzeldel,hogy afuleidbe a legszebb szavakat suttogva.A kezek játékai a csodálatos testeden,és
ez még csak az előjáték.Biztos nem menne?
sziasztok Borsodi vagyok 26 éves. szivesen megismerkednék valakivel.
Szaisztok!Az az igasság hogy itt mindenki vágyik egy igazi érett nő társaságára de ők rá se hederítenek amiket beírkálunk!Ez van!Itt soha az életbe nem lehet megismerkedni senkivel szerintem.
25 éves srác vagyok és érett nőt keresek nem csak szexkapcsolatra. msn: hotroy1@hotmail.com
Az a baj hogy nem itt kell keresni az érett anyukákat hanem személyesen!!!
Engem is érdekelnek az igazi nők..........és már volt is alkalom h össze is jött
Ha Szerencs és vonzáskörzetébe lax irj ide és lököm az elérhetőségeimet
én egy 26os vagyok
Ha Szerencs és vonzáskörzetébe lax irj ide és lököm az elérhetőségeimet
én egy 26os vagyok
Éret hölgyt keresek pápa és környékéröl 30-45év közöt.ha valakit érdekel irjon a tokmaglubi@ctromail.ura vagy a fradista4@freemail.hura
Elhanyagolt anyukák csak bátran jelentekezzetek. Vasi srác elkényeztetne. raiden_vip@freemail.hu
Ez annyira ciki!
Ajánlgatjuk magunkat!
De kinek?????
Ajánlgatjuk magunkat!
De kinek?????
Pápa környékéröl keresek éret hölgyeket.Én szökésbatna haju,zöld szemu 178cm mgas pasi vagyok akit érdelek irjona tokmaglubi@citromail.hu-ra vagy msnre ugyan ez a cim
sziasztok debrecenből keresek 40-es éret hölgyet titkos kapcsirasteve6260@freemail.hu
Sziasztok!
Ha nem zavarok...engem érdekelne a dolog!
Én is közel lakom Veszprémhez...rugalmas vagyok!
Bármikor megyek...
Én 34 vagyok!
Írjatok!
Ha nem zavarok...engem érdekelne a dolog!
Én is közel lakom Veszprémhez...rugalmas vagyok!
Bármikor megyek...
Én 34 vagyok!
Írjatok!
fehler@citromail.hu !! 40 feletti hölggyel ismerkedne 26 éves srác (gyöngyös)
sziasztok
engem nagyon érdekellnétek én 17 éves vagyok és szívesen megbeszélném veletek a dolgot msnen
címem: metelt17@hotmail.com
engem nagyon érdekellnétek én 17 éves vagyok és szívesen megbeszélném veletek a dolgot msnen
címem: metelt17@hotmail.com
Engem érdekel