36 éves Kecskeméti fiú érett hölgyet kényeztetne.
Budapesti 29 éves átlagos fiu normális mérettel csatlakozna párhoz ma a hölgy örömére vagy hölgyet kényeztetne. Imádom az orális kényeztetést és élvezem ha a partnerem a nyelvem alatt is elér csúcsra. Normális értelmes keretek között mindenben benne vagyok. Ha felkeltettem az érdeklődésetek e-mail vagy MSN : passion18@freemail.hu
Érett hölgyek a thom18 csak egy kép gyüjtögetö kamu.....
(Ez egy válasz thom18 üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 19:13
18/189/78,nigériai,de 16 éve magyaro.-n élő fiu érett nőt keres,aki szereti a nagyméretet /26/8cm / és a fiatal fiukat
Kép fontos!!
thomass.18@freemail.hu
Kép fontos!!
thomass.18@freemail.hu
18/189/78,nigériai,de 16 éve magyaro.-n élő fiu érett nőt keres,aki szereti a nagyméretet /26/8cm / és a fiatal fiukat
Kép fontos!!
thomass.18@freemail.hu
Kép fontos!!
thomass.18@freemail.hu
Üdv!
Diszkrét,kötetlen kapcsolatra keresek ápolt Miskolci vonzó,dekoratív,... hölgyet,asszonyt.31é pasis vagyok.
fillozs@citromail.hu
Diszkrét,kötetlen kapcsolatra keresek ápolt Miskolci vonzó,dekoratív,... hölgyet,asszonyt.31é pasis vagyok.
fillozs@citromail.hu
27 éves,188cm/85 kg átlagos testalkatú,sportos megjelenésű,szőkésbarna hajú,zöld szemű srác vagyok.
Kötetlen,laza kapcsolatra keresek lehetőleg budapesti vagy környéki,nálam idősebb szexkedvelő hölgyet 50 éves korig.
Orál,anál,megkötözés,domina,pisiszex mehet,de mindent meg tudunk beszélni.Képeim az amatőr fiúk között találjátok DonMilan néven.Kérésre természetesen egészalakos ill.arcképet küldök,vagy esetleg Webcam.
dollface25@freemail.hu vagy lmilan@t-online.hu
Kötetlen,laza kapcsolatra keresek lehetőleg budapesti vagy környéki,nálam idősebb szexkedvelő hölgyet 50 éves korig.
Orál,anál,megkötözés,domina,pisiszex mehet,de mindent meg tudunk beszélni.Képeim az amatőr fiúk között találjátok DonMilan néven.Kérésre természetesen egészalakos ill.arcképet küldök,vagy esetleg Webcam.
dollface25@freemail.hu vagy lmilan@t-online.hu
Hali! 22 éves, bp-i egyetemista vagyok, hosszú haj, kecskeszakáll, nemrocker
a nőket úgy összességében szeretem, továbbá nagyon szeretek kényeztetni
email: x-.@freemail.hu msn: alf_yeah@msn.com webcam van!

Csinos 40-es 50-es hölgyeket keresek Szegedről! Töltsük izgalmasan a nyarat! 30 éves pasi vagyok.
Sziasztok,
32 éves férfiként szívesen ismerkednék érettebb hölgyekkel, kötetlen de hosszútávú kapcsoatra.
Kapcsolatfelvétel: joaszex@gmail.com
32 éves férfiként szívesen ismerkednék érettebb hölgyekkel, kötetlen de hosszútávú kapcsoatra.
Kapcsolatfelvétel: joaszex@gmail.com
sziasztok.28 éves srác érett hölgyeket kényeztetne somogyban.címem:kaxi28@freemail.hu
Sziasztok!
Nagyon szívesen ismerkednék érettebb HÖLGYekkel! Váltsunk levelet és képeket először és utánna megmondod szeretnél-e velem közelebbről is ismerkedni!
Fotóimat itt találjátok!
KöszönöM!
Nagyon szívesen ismerkednék érettebb HÖLGYekkel! Váltsunk levelet és képeket először és utánna megmondod szeretnél-e velem közelebbről is ismerkedni!
Fotóimat itt találjátok!
KöszönöM!

hello!21 éves budapesti fiu vagyok,érett hölgyeket szívesen kényeztetnék!!!davidsex21@citromail.hu
keresek hölgyeket egy kis kikapcsolodásra
Pestről.Legalább 4 órán át kényeztetném őket.
Kor nem számit. írjatok e-mail címemre.
Pestről.Legalább 4 órán át kényeztetném őket.
Kor nem számit. írjatok e-mail címemre.
Szia Nagydoki, érdekelne. hatwany@citromail.hu
Érett, 30-50-es nőt vagy párt keresek sexuális gabalyodáshoz, akár nézőként is. dudaslak@freemail.hu
Szia,engem érdekel.E-mail:nevada2@freemail.hu
20 éves győri srác idősebb hölgyeket kényeztetne.
e-mail+msn.: bela1818@freemail.hu
e-mail+msn.: bela1818@freemail.hu
Érett negyvenes hölgyel beszélgetnék a sexröl msnen, és szeretném ezután átültetni az életbe is ha mindkettönknek megfelel.
Sziasztok!!! 30 éves fiúként (érdekmentesen!) keresem azt az érett, 40 feletti kimondottan kövér/exzraduci bp-i Nőt, aki rendszeresen élvezné, birtokba venné a forró nedűvel teli szerszámomat a szomjas ajkaival, husis puncijával, popsijával..odaadó szeretője lennék htávon!!! Felső kor és súlyhatár nincs...de légy ápolt és nőies. Csókjaim ODA!!! Írj bátran.. szexplorer@citromail.hu
Sziasztok! 22 éves Békés megyei mackós alkatú srác. Érett hölgyekkel ismerkednék. imádok kényeztetni