két nagyfarkú srác lányokat elégitene ki az ország bármelyik részéről kor nkülső nem számít salvatti@freemail.hu
helo.péter vagyok nyíregyröl.ismerkednék lányokkal,hölgyekel,párokkal.én 28 éves nagy és vastagfarkú srác vagyok.185cm,75kg,sportos alkatú. msn:magpeti@hotmail.com.ide is irhatsz:magpet@citromail.hu.keress meg,nem bánnád meg.helo
Fiatal sportos srác 186/75 keresi alkalmi hölgy parnterek társaságát! 19 centis farokkal!
e-mail: tomiboy88@freemail.hu
e-mail: tomiboy88@freemail.hu
Nagy méretü min.22/6 férfit keresek.moe11@freemail.hu
Szegeden keresek 50 feletti hölgyet aki megmutatná bájait egy 22 éves srácnak és engedné kényeztetni magát, kölcsönös szimpátia esetén nem egyszeri alkalomról lenne szó.
Sziasztok!
Jász-NSZ, Heves, Pest megyéből keresek elhanyagolt, unatkozó, sok szabadidővel rendelkező csinos hölgyet 35-50 között, aki szívesen venné, ha egy 182/76/21 18/6 borotvált, többes sex terén több éves tapasztalattal bíró, nem független srác kényeztetné!
Bye:Tom(Elérhetöséged nem ártana megadni!Gyapoth)
Jász-NSZ, Heves, Pest megyéből keresek elhanyagolt, unatkozó, sok szabadidővel rendelkező csinos hölgyet 35-50 között, aki szívesen venné, ha egy 182/76/21 18/6 borotvált, többes sex terén több éves tapasztalattal bíró, nem független srác kényeztetné!
Bye:Tom(Elérhetöséged nem ártana megadni!Gyapoth)
Sziasztok! Bp-i, 32 éves, sportos, kölyökképü srác keres nimfomán, szeximádo (érett)hölgyet, lányt, esetleg párt, tartos szexre épülö kapcsolatra. a jo szex minden kapcsolat biztos alapja
bigdicky@citromail.hu

26-éves srác kényesztetne hölgyeket Csongrád és Bácsmegyében liroly@freemail.hu
Szia !
Szeretnék érett hölgyet kényeztetni, minden jót megadni neki !
180/74 vagyok, barna rövid haj és szem és 28 éves !
Szeretném ha jelentkeznél !
(Ki jelentkezzen,és hova?Gyapoth.)
Szeretnék érett hölgyet kényeztetni, minden jót megadni neki !
180/74 vagyok, barna rövid haj és szem és 28 éves !
Szeretném ha jelentkeznél !

sziasztók.. 27 éves bp-campona környéki fiú vagyok. 35-évtöl keresek hölgyet szex kapcsolatra. street27@freemail.hu
www.korsosszilvihu Ennek semmi köze sincs a forumozáshoz!!!Pihenj egy kicsit!Gyapoth!
Hali érett sopron környéki nöt keresnék.23 vagyok.atiska21@freemail. imádok nyalni,ujjazni,sokáig szeretkezni.sos.
Szívesen ismerkednék laza de tartós kapcsolatra nálam érettebb Hölgygyel... Igazi nagybetűs Nő-vel.
35 éves, normális, magas, kék szemű, barna hajú pasi vagyok.
creamy72@gmail.com
35 éves, normális, magas, kék szemű, barna hajú pasi vagyok.
creamy72@gmail.com
Kedves, sexi érett hölgyet kényeztetne budapesten egy normális 28 éves fiu.
passion18@freemail.hu
passion18@freemail.hu
Budapesti lányok, hölgyek, asszonyok!
Kényeztetést vállalok! SEX legyen, és sok!
28 éves, igényes helyes srác...
master.of@freemail.hu
Kényeztetést vállalok! SEX legyen, és sok!
28 éves, igényes helyes srác...
master.of@freemail.hu
nagyfarku srácokat keresek akár 3-as szexhez is!
irj a moe11@freemail.hu-ra!
irj a moe11@freemail.hu-ra!
28 éves kedves budapesti fiu találkozna unatkozó kedves érett hölggyel
Töltsük el tartalmasan ezt a hosszú hétvégét
passion18@freemail.hu

Töltsük el tartalmasan ezt a hosszú hétvégét

passion18@freemail.hu
sziasztok kecskeméti 40-50-es telt hőlgyel ismerkednék.Fő a természetesség.kelle@citromail.hu
hali én éret nővel megismerkednék.akki mútatna valamit már nem csak neki kell mútatni.nekem tényleg tapasztalt nő kellene!!!!!volt már de nem az igazi volt velük se
Sziasztok! Én keresek soproni 24-26 év közötti fiukat. Én 23 éves lány vagyok.