kalocsan es kornyeken keresek holgyet sexkapcsolatra
kalocsa vagy környékéről keresek hölgyet titkos kapcsira. Én 36 éves vagyok. vanlas2@freemail.hu
Szia Bia! Borsodi vagyok én is mint a sör és közel is lakom hozzá. Jóideje már facéran pengetem napjaim a munka és a tunulás oltárán áldozva.Ismerkedni szeretnék, 27 éves, 2m magas, szőkésbarna hajú, 85 kg-os, állítólag markáns arcú (ami nem tudom, hogy egyben zép is -e) fiú vagyok. Szóval ismerkednék. e-mail címem: zen4@freemail.hu
Érett hölgyeket keresek 25 éves férfi vagyok jan3333@citromail.hu
ok-ok, eleget hirdetted magadat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (23775)
2007. 05. 14. hétfő 10:19
hali
20 éves bi fiú vagyok, bármit megteszek, ha érdekel, írj : androme@vipmail.hu
hali
Hello!Én Bács-megyei lányt,nöt keresek aki megtanitana 1-2 dologra a lányok terén!19 éves,sportos,jóképü srác vagyok!A csajozással nincs bajom,de a többivel már igen!Ehhez a problémához keresek embert,aki ezt segit megoldani!
---------------------------------------------
budpet@citromail.hu az email cimem!Ha esetleg valaki segitene
---------------------------------------------
budpet@citromail.hu az email cimem!Ha esetleg valaki segitene
Szia!!Van kedved ismerkedni?
(Ez egy válasz havasvirag üzenetére (2007. 05. 07. hétfő 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Én heves megyei vagyok .ha van nő akit érdeklek az irjon a szexemail@citromail.hu emailre vagy ugyanerre az msnre.
Sziasztok Vas megyei hölgyet keresek sexre
20 éves fiú vagyok érett nőt keresnék kor nem számit ismerkedni és meg látjuk mi lesz belöle msn:philip5@freemail.hu kérlek vegyetek fel és küldök képet vagy megnézel webkamerába
Sziasztok, én már alig vagyok 20+ (29) de ezért még mindig vágyom egy érett 30-as, 40-es,50-es nőre )
2 m magas vagyok és imádok adni a sexben is.
Szegediek előnyben.
2 m magas vagyok és imádok adni a sexben is.
Szegediek előnyben.
Érett nö vagyok , erdélyben , ha van itt érdeklödö irjon .
Sziasztok!Szivesen ismerkednék hölgyekkel csongrád megyében!
Sziasztok drága hölgyek.
28 éves vagyok, Budapesti és a IV. kerületben élek. Ha van a környékemen egy szintén sok szabadidővel megáldott hölgy és magányos mint én akkor szívesen várom üzenetét. deoz@freemail.hu
28 éves vagyok, Budapesti és a IV. kerületben élek. Ha van a környékemen egy szintén sok szabadidővel megáldott hölgy és magányos mint én akkor szívesen várom üzenetét. deoz@freemail.hu
Csók minden porcikádra. NEm megy? Csodálkozom.Mivel a gyönyőrt érezve már menne is.
Képzeldel,hogy afuleidbe a legszebb szavakat suttogva.A kezek játékai a csodálatos testeden,és
ez még csak az előjáték.Biztos nem menne?
Képzeldel,hogy afuleidbe a legszebb szavakat suttogva.A kezek játékai a csodálatos testeden,és
ez még csak az előjáték.Biztos nem menne?
sziasztok Borsodi vagyok 26 éves. szivesen megismerkednék valakivel.
Szaisztok!Az az igasság hogy itt mindenki vágyik egy igazi érett nő társaságára de ők rá se hederítenek amiket beírkálunk!Ez van!Itt soha az életbe nem lehet megismerkedni senkivel szerintem.
25 éves srác vagyok és érett nőt keresek nem csak szexkapcsolatra. msn: hotroy1@hotmail.com
Az a baj hogy nem itt kell keresni az érett anyukákat hanem személyesen!!!