34 éves átlagos srác vagyok!!!!! Hölgyek?
Tiszta röhej.Itt állnak sorban a jelentkezők és ti nem veszitek észre.Mennyi érett nő.Majd összetörik egymást tolongás közben,mert mind a fiával egyidős kölyökkel akar kefélni.VAGY MÉGSEM?????
címem: foldilaci@citromail.hu
Küldj képet is!
Küldj képet is!
Sziasztok! Ha megszeretnél ismerkedni egy 32 éves sportos pasival, írj!!! Nem bánod meg!
Na mindegy, azért ha látogat errefelé egy elegáns, csinos, mindenre nyitott hölgy. Várom jelentkezését, amennyiben szeretne egy 23 éves, sportos, elegáns fiúval találkozni...
Ne haragudj a korábbi durva fogalmazásomért!
Sajnos nem sok esélyt adok neked, de próbálkozz! Sajnos a fórumon lévő Hölgyek nagyrésze el van kötelezve! Ami nekünk férfiaknak rossz! De sok sikert Neked! (Ez egy válasz rodrigezh üzenetére (2007. 01. 19. péntek 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos nem sok esélyt adok neked, de próbálkozz! Sajnos a fórumon lévő Hölgyek nagyrésze el van kötelezve! Ami nekünk férfiaknak rossz! De sok sikert Neked! (Ez egy válasz rodrigezh üzenetére (2007. 01. 19. péntek 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 19. péntek 18:57
Köszönöm segítséged : charlotte
Végig olvastam a hasonló Topicokat, de az a baj, hogy a Fórumon 99,9 %-ban csak férfiak vannak. Ergo értelmetlen ilyen és hasonló Topicot nyitni, mert nőkkel itt nem lehet találkozni... Sajna...
Végig olvastam a hasonló Topicokat, de az a baj, hogy a Fórumon 99,9 %-ban csak férfiak vannak. Ergo értelmetlen ilyen és hasonló Topicot nyitni, mert nőkkel itt nem lehet találkozni... Sajna...
Köszönöm segítséged : charlotte
Felhozom, mert igény mutatkozik erre a topicra.
Sziasztok. Egerből vagy a környékről keresek érett holgyet .Én 30 éves ápolt ffi vagyok. egriffi@freemail.hu
Minden éret hölgy írjon nekem.Főleg akik értik a dolgukat.
Sziasztok! Van itt valaki erdelybol,esetleg csikszereda kornyekerol?
Ezen az oldalon az az izgi,hogy mindenki csak keres és senkinek sem jön össze.Ha ha ha! De tetszik egyébként,mert még a csajok is kamucsajok.
szia!
25 leszek
25 leszek
Sziasztok!Mosonmagyaróvári érett hölgy van??jelentkezhetne!!r.attila22@altavizsla.hu
énis szeretem az idősebb nöke idősebb nök jelentkezését várom kaposvár és környéke zsofazotya@t-online.hu
oo írjon már valki ide
itt miért nincsenek fotók?
valakit érdekellne egy 17 éves srác??
msn cím: pamparam17@hotmail.com
msn cím: pamparam17@hotmail.com
szia. én igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 07. kedd 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (58765)
2006. 11. 07. kedd 07:37
Sziasztok egerből senki?