Renceresen masztizok nyilvános hejeken!Izgalmas és hatalmasakat spriccelek!A leg durvább eddig az anyósom ágya volt mesztelenűl!Bár mikor bejöhetett volna ,de nem!
Én ha egyedül autózok mindig kiveszem a farkam,a gyalogátkelőknél a csajok legtöbbször odapillantanak.Érdekes a legtöbbjük nem kapja ela tekintetét,ha egyedül van a csajszi akkor egy kicsit meg szoktam mozgatni a farkam a kezemmel,ez nagy mosolyokat okoz.
Dunaparton meztelenűl napozo 50 es hőlgy től 10 m re letelepedtem.Levetkőztem meztelenre egy darabig űltem a helyemen, a kukac kezdett a gondolatoktol meredezni elsétaltam előtte lattam nagyon néz. Usztam egyett majd visszafelé oda mentem hozzá megkérdeztem zavarok e ha oda űlők nem mondott nemet. Elkezdtűnk beszélgetni ugy űltem hogy lássa a az egyre jobban duzado kukacom, pár perc mulva a szexről beszélgettűnk. Egyszer megkérdeztem mit szolna ha játszanék a kukaccal. Elkezdtem simogatni az adigra kőkamény kukacot nagyon izgato volt ahogy nézte megkérdeztem nem e akar dugni, nem ő inkább nézi mit csinalok. Nagyon nagyot lőttem
Én imádom!Föleg h bármikor megláthatnak.Multkor is éjszaka vártam a buszt és egy 3 fös lánycsapat megjelent meglááttak és akkor élveztem el csak kár h azt már nem látták
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
![confused](images/smilies/confused.gif)
2008. 07. 20. vasárnap 22:37
hát én is még anno középsuliban, legelsőnek bementem a suliba, és vagy az osztályban, vagy bementem a wc-be. Azt hiszem, mármint remélem, hogy sohase kaptak rajta
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
hát én is még anno középsuliban, legelsőnek bementem a suliba, és vagy az osztályban, vagy bementem a wc-be. Azt hiszem, mármint remélem, hogy sohase kaptak rajta
Még anno általánosban matek órán vertem ki néhányszor. A tanárnőnek iszonyat jó feneke volt, és nem bírtam magammal. Egyedül ültem a hátsó padsorban, nem vett észre senki. Legalábbis szerintem...
Tegnap a duna parton meztelenűl fűrődtem egy eldugott helyen, és kőzbe a farkammal játszadoztam.Egyszercsak jőtt egy csomo kajakos és hogy ne lássák mit csinálok elsétáltam a fák kőzé Mikor elmentek vissza mentem a partra és fojtattam amit abba hagytam.Már kellően felizgattam magam amikor észre vettem hogy mégegy jőn feláltam hogy elsétálok és akkor latom hogy egy csaj evez felfelé a bokor helyett a vizbe áltam kőkemény farokkal elkezdem simogatni a végét amikor mellém ért hatalmassat lőtem
VAn avárosba egy intim center!!!
Van oylan lehetőség film meg tekintése ott helybe, aztán ott!!:P
kiválasztol egy dwd-t bemész van bent papír, mami elinditja(őt is meg csinálnám van vagy 45)
!!
aztán adjad neki!!
nyíregyháza!!
Van oylan lehetőség film meg tekintése ott helybe, aztán ott!!:P
kiválasztol egy dwd-t bemész van bent papír, mami elinditja(őt is meg csinálnám van vagy 45)
aztán adjad neki!!
nyíregyháza!!
én a wcbe szoktam levezetni a feszkót!!!!Nekem bejön
én az udvaron szoktam ruha nélkűl napozni.kb2 hete észre vettem,a szomszéd nénit ahogy leskelődik az ablakbol,azota rendszeressen játszom a farkammal
Az a Pilis
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 16. szerda 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Törölt felhasználó (155490)
2008. 04. 16. szerda 19:42
Szia !
Mi itt a budai hegyekben Csobánka felé egy bekötőút mellett,de hogy mikor megyünk azt nem tudom.Ha az asszony megkívánja akkor megyünk .Neki nagyon tetszik.
Üdv.
Mi itt a budai hegyekben Csobánka felé egy bekötőút mellett,de hogy mikor megyünk azt nem tudom.Ha az asszony megkívánja akkor megyünk .Neki nagyon tetszik.
Üdv.
Szívesen megnézném, hogy csinálod segédeszközzel a munkahelyeden vagy éppan vendégségben. Nem semmi csaj lehetsz!
(Ez egy válasz barbbaby üzenetére (2008. 05. 30. péntek 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 30. péntek 18:51
szerintem a masztival nincs semmi gond teljesen természetes hogy valaki maszturbál ha van valakije ha nincs fiuknál ez ciki ha valaki szereti kiverni a farkát pedig na istenem én is sokat maszturbálok elég kiváncsi vagyok s néha segédeszközöket is használok néha jó egy gyors maszturbálás munkahelyen suliban vagy vendégségbe feldobja az ember
Nem hiszem el, hogy eddig csak egyszer csináltad. Nem volt jó? Vagy mindig van kéznél valaki?
(Ez egy válasz szopnék üzenetére (2008. 05. 19. hétfő 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 19. hétfő 15:20
Én addig csak 1x: 8.-os koromban az általános iskolai WC-ben nem bírtam megállni egy kis új-gyakorlatozást, amikor annyira felizgatott a szexi kb. 22 éves biztonsági őr, hogy teljesen átnedvesedtem... :P
nem mondod,hogy a munkahelyen is van rá lehetőséged ?
(Ez egy válasz barbbaby üzenetére (2008. 05. 30. péntek 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 30. péntek 18:51
szerintem a masztival nincs semmi gond teljesen természetes hogy valaki maszturbál ha van valakije ha nincs fiuknál ez ciki ha valaki szereti kiverni a farkát pedig na istenem én is sokat maszturbálok elég kiváncsi vagyok s néha segédeszközöket is használok néha jó egy gyors maszturbálás munkahelyen suliban vagy vendégségbe feldobja az ember
én rendszeresen ki szoktam verni buli után ha nem jön össze egy bokorban egy elhagyott helyen jól esik
szerintem ez a topic meg arról szól, hogy maszti nyilvános helyeken!
magyarul: ne itt oszd az észt és a tanácsot, ha nem tetszik, akkor keress magadnak zárt helyet a topicok között!
(Ez egy válasz stodal üzenetére (2008. 05. 31. szombat 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
magyarul: ne itt oszd az észt és a tanácsot, ha nem tetszik, akkor keress magadnak zárt helyet a topicok között!
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
Én szivesen meglesnék valakit maszti közben. Még soha nem láttam,és szerintem izgalmas lehet.
szerintem szerezzetek párt magatoknak és ne masztizzatok