Bangyusz71 ..... de a többi áll....
Bangusz Próbáld meg nappal! Biztos a siker! Biztos észrevesz valaki.
a Zalakarosi Hunguest ötödik emeleti erkélye az elég nyilvános? , de volt más is, képzeljétek el: Siófoki strand, zsúfoltságig tele emberekkel, egy vizibringán állok 150 méterre a parttól és fehérjével gazdagítom a Balaton vizét, barátnőm meg szakad a röhögéstől
Tegnap délután, nemsokkal azután, hogy megírtam a hsz-t újból itt volt a nejem barátnője! alig egy méterre masztiztam tőle a függöny túloldalán! Ha figyelt volna hallhatta volna, akkorát spricceltem, mint egy ház! Qva jó volt
A lakásunkal szembeni lakásban lakik egy nagyon helyes 45-ös csaj.Ha lejön sokszor az ablaknál állva beszélek vele..olyankor a farkam húzogatom.Még nem vette észre.Volt,hogy csak nézem és közben kiverem rá.
Talán nem teljesen idevágó a történet, de azért leírom! Van a nejemnek egy nagyon dögös barátnője, aki hetenkint meglátogat bennünket. Cigizni mindíg kimennek az erkélyre, A csajnak gyönyörű segge van és rá szokott dőlni a korlátra! Én ilyenkor a szobában ttőle 1-2 méterre mindíg kiverem a farkam! A dolog veszélyes, mert ha hátrafordulna mindent látna, de még soha nem buktam le! A lebukást, ha meglátna, nem bánnám, de a feleségem miatt nagyon gáz lenne! Van valakinek hasonló ékménye?
talán ez egy kicsit beteges
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 13. vasárnap 01:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (818055)
2012. 05. 13. vasárnap 01:06
Én gyakran szoktam éjszaka ki menni az utcánkba pucéran és verni a farkam nagyon fel tud izgatni! Vágyom arra, hogy valaki meg lásson, de még nem jött össze, de talán 1x össze jön és nem zsaruk lesznek!
Én gyakran szoktam éjszaka ki menni az utcánkba pucéran és verni a farkam nagyon fel tud izgatni! Vágyom arra, hogy valaki meg lásson, de még nem jött össze, de talán 1x össze jön és nem zsaruk lesznek!
na ez a topik elvan hanyagolva!!
kérdés van-e bent valaki ... aki épp segíteni akar
(Ez egy válasz BORSMATEE üzenetére (2011. 10. 31. hétfő 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 31. hétfő 09:30
Jön a hideg idő,ezért a legnyilvánosabb hely ahol masztini lehet a welness szállodás szaunája lesz egy ideig.
sziasztok!voltam horgaszni kapas nem volt!ahogy uldogeltem kicsit bizsergett! elo is huztam.korol neztem sehol senki.hat el is kezdtem szepen simizni.mar az orom konnyek is megjelentek nagyon be voltam indulva luktetett a verem es ereztem a nap melegseget is.a pezse mar meg volt keszitve es jott a robanas!!!!nagyon jo volt!ahogy torolgettem magam 1 futkarozo kutyara tettem figyelmes.oldara pollantottam kie is lehet.oldalt ott allt 1 no es felem kandikalt mikor ra neztem elkapta a fejet es nezte a tavat.nem is tudom mikortol nezett es mit latott de izgato volt igy utolagosan is!
Nekem egyszer volt egy olyanban részem, hogy nyáron az éjszaka közepén sétáltam haza. Ekkor talán olyan 19-20 éves lehettem. Egy négy emeletes mellett sétálva hallottam hogy az egyik emeletről nyögések hallatszódnak ki. Én abban a pillanatban megálltam, a vérem pezsegni kezdett. Éreztem hogy a farkam megtelt vérrel , és benyultam a zsebembe. Amolyan diszkréten elkezdtem verni, addig csináltam amig el nem mentem. Sajnos bele ment mind a nadrágomba , de a hallottak kárpótoltak mindenért. Nagyon jó volt hallani ahogy a lány nagyokat felnyög! Engem nagyon megcsinált! Persze az ember ilyenkor belegondol olyanokat is , hogy milyen jó volna ha most leszólnának hogy gyere fel és szállj be te is. De ennek nagyon kicsi volt a valószínűsége! Remélem azért tetszett a történetem! Zeus
imádok nyilvánosan masztizni, izgi hogy megláthatnak. vertem már ki strandon, villamoson, utcán, erdőben
felhozom ezt a topikot az elejére. Inkább ide írjatok!
Jön a hideg idő,ezért a legnyilvánosabb hely ahol masztini lehet a welness szállodás szaunája lesz egy ideig.
volt hogy már nem bírtam magammal és beálltam egy parkolóba és kivertem magamnak
Nyilvános helyen is lehet annyira diszkréten csinálni, hogy ne nagyon vegye észre mindenki....
Legalábbis én erre nagyon ügyelek
Legalábbis én erre nagyon ügyelek
Jó oké tudom értem én a "sajna egy sem jött oda segíteni". Nagyjából viccnek szántam, na meg hogy "az utcán ahol sokan járnak" se éppen igaz kicsit túloztam, de nem hazudtam és igen bármikor lebukhattam volna, de én erre mondom azt, aki akarta látta, aki nem az észre se vett és elnézést, hogy beírtam csak azért olvastam itt jó pár sztorit, ami akkor szintén megbotránkoztató.
Valóban nem írtad,hogy tetszik,csak"sajna egy sem jött oda segíteni". Szerinted merne valaki is?
De ne hidd,hogy álszent vagyok,én is vertem már uszoda tusolójában és itt megírtam,mire engem is lefikáztak.Utólag belátom igazuk volt,mert mindennek megvan a maga helye,és másokra is gondolni kell.
Szóval az utcán ne verd,mert az közszeméremsértés,és ha valamelyik kislány elmondja az apukájának lehet,hogy jól elvernek. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 13. csütörtök 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
De ne hidd,hogy álszent vagyok,én is vertem már uszoda tusolójában és itt megírtam,mire engem is lefikáztak.Utólag belátom igazuk volt,mert mindennek megvan a maga helye,és másokra is gondolni kell.
Szóval az utcán ne verd,mert az közszeméremsértés,és ha valamelyik kislány elmondja az apukájának lehet,hogy jól elvernek. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 13. csütörtök 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (119071)
2011. 01. 13. csütörtök 15:49
Már nem azért de nem hazudtam azt meg nem is mondtam hogy bárkinek is tetszik
Azért ne csináld.Ez nem tetszik senkinek.
Képzeld el hogy volna egy iskoláskorú lánygyermeked aki ugy jönne haza hogy egy mutogatós fiú huzogatta a répát!Szerintem nagyon nem örülnél,Söt!!Én pl tuti kedvét szegném a mutogatónak!!
Ha annyira ez a vágyad akkor csináld webkamerán!
Ott csak az lát aki látni akar ilyet! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 13. csütörtök 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Képzeld el hogy volna egy iskoláskorú lánygyermeked aki ugy jönne haza hogy egy mutogatós fiú huzogatta a répát!Szerintem nagyon nem örülnél,Söt!!Én pl tuti kedvét szegném a mutogatónak!!
Ha annyira ez a vágyad akkor csináld webkamerán!
Ott csak az lát aki látni akar ilyet! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 13. csütörtök 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (119071)
2011. 01. 13. csütörtök 15:49
Már nem azért de nem hazudtam azt meg nem is mondtam hogy bárkinek is tetszik