Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2010. 08. 02. hétfő 07:56  #428
nok2 nok2
Szabin vagyok,és egésznap a farkamat fogom verni. Már kikészitettem egy hosszu polot hogyha leveszem a gatyám akkoris eltudjam takarni a kukit amikor nem akarom hogy lássák.Remélem amerre megyek csak hőlgyek lesznek és mindenki a farkamat fogja bámulni
2010. 08. 01. vasárnap 18:12  #427
Törölt felhasználó (764872)
egyszer hazafelé megáltam pisilni egy parknál és ahogy pisiltem végíg huztam a makkomon a kezem isteni volt és kö kemény így elkeztem játszani isteni volt mintha lesett volna valaki ez mégjobban izgatott
2010. 07. 01. csütörtök 22:31  #426
Törölt felhasználó (465273)
hát azt hittem nagyobb sikert arat majd a hozzászólásom. utólag belegondolva lehet, hogy igazatok van. Biztos én sem örülnék, ha másnak a spermája elúszik mellettem. Viszont kisgyerekek abszolút nem voltak a közelben, ez viszonylag mély víz volt, arról nem is beszélve, hogy más nyugodtan belepisál a vízbe stb. Nekem volt egy helyzetem, amikor nagyon beizgultam, és nem csak a popsira, hanem a punciját is láttam. Annyira állt már a farkam, hogy az előváladék már jött belőle bőven. ezt akarva-akaratlanul csináltam. innentől kezdve, kimehettem volna álló cerkával a vízből, az biztos szemet szúrt volna. ezt nem akartam, ráadásul önhibámon kívül annyira fel voltam izgulva, hogy muszáj volt magamhoz nyúlni. mellesleg nem retkes a farkam, nagyon is egészséges. Soha nem volt semmi bajom vele.
2010. 06. 30. szerda 20:48  #425
srácok! ma küldtem egy durvát nyes kint voltam palatinuson. bent ültem a medencében, ahol jön a pezsgés... olyan jakuzzi jellegű.közel hozzám volt egy lány,aki hason feküdt, és a popsiját süttette. mondanom sem kell, hogy tangában volt. ilyen kerek popsit még nem láttam élőben. elkezdtem nézni. közben elkezdett állni a farkam. aztán észrevettem, hogy kicsit félre van csúszva a tangája, és kilátszik a fél puncija... áhh... nagyon kemény lett a farkam. közben a pezsgő fürdő masszírozta. két csaj volt közvetlen mellettem. odanyúltam a farkamhoz és gatyán keresztül elkezdtem markolászni. rájöttem, hogy a habok miatt nem látszik ha kiveszem. ki is vettem. elkezdtem verni, közben a csaj popsiját, de főleg a punciját néztem. nagyon izgatott, hogy ott volt mellettem két lány fél méterre. ők nem vették észre, és senki más sem. viszont a végén nagyon beégtem. kb 2 perc alatt elmentem, úgy be voltam izgulva, és akkorát élveztem, hogy felnyögtem egy elég nagyot. akkor a két lány egyből rám nézett, meg a környezetben lévő pár ember. nekem meg elvörösödött az arcom az orgazmustól. nagyon sok spermát fröcsköltem a vízbe. a két lány meg nézet engem, hogy mit csinálok. nem tudtam jobbat kitalálni, és úgy tettem, mintha beütöttem volna a lábam, még szóvá is tettem. és jajjongtam, utána gyorsan elúsztam. ez volt életem legjobb nyilvános masztija! írjatok véleményt!
2010. 06. 28. hétfő 22:51  #424
Llyam Llyam
Igen attól izgi. viszont ha egy gyerek lát meg, vagy bárki aki nem akarná látni az gáz. Főleg ha egy olyan legény aki sérelmezi hogy mit is csinálsz és az utána nem lesz kellemes...
2010. 06. 22. kedd 10:34  #423
krisz999 krisz999
Múlt csütörtökön utaztam és megálltam az út szélétől kb. 5 méterre, egy bekötőúton vizelni, de utána simogattam tovább a farkam és masztizni kezdtem. Ahogy kinéztem az útra egy kocsi nagyon lassan ment, és egy nő nagyon nézett, mit is csinálok.... Lehet hogy már másodszor haladt arra? Meg nem állt, pedig kivertem volna neki...
2010. 06. 19. szombat 14:12  #422
hali. szerintem pont az benne a lényeg, hogy tudod, hogy megláthatnak... ettől lesz izgi. én vertem már erdőben, parkban, margit szigeten, de a legjobb a villamoson volt... ajánlom mindenkinek a nyilvános masztit
2010. 06. 05. szombat 23:25  #421
laci_54 laci_54
Nem elítélem, csak közlöm, ha valakit nyilvános helyen elkapnak azt a BTK 208§-a alapján kettő évre lecsukhatják.
Én már láttam játszótéren masztizó nőt, úgyhogy nagyon semmi n nem lepődöm meg.
2010. 06. 02. szerda 14:20  #420
vitaminbácsi vitaminbácsi VIP
Nem próbáltam még ilyet, bár szerintem nem is fogok. Tudjátok fiúk, aki ilyet csinál, az gondoljon bele, hogy akár egy gyerek is megláthatja, vagy valamelyik rokona, kollégája, de akár a saját apja, anyja és hogy dumálja ki? Esetleg ha jól megverik érte az illetőt, ne legyen felhábordva. Aki pl. a buszon elkezdi verni vagy a villamosmegállóba, és jól tökön rúgja valaki, hát ne csodálkozzon. Kihez megy panaszra ? De hát mindenki azt csinál, amit akar ,csak vállalja a következményeit.
2010. 05. 30. vasárnap 01:26  #419
Tomi973 Tomi973
sziasztok én Nyíregyháza. Debrecen , Miskolc környékén szoktam nyilvánosan masztizni..
Az út szélén megállok ha látom,hogy arra bicajozik egy csaj és verem miközben elhalad mellettem...
Nagyon szeretnék olyan csajjal összefutni aki közben meglesne..
2010. 05. 29. szombat 07:50  #418
hard22 hard22
Sziasztok! Mostanában csak egy törölközőt szoktam magam köré tekerni szaunázáskor. Tegnap délután is így történt egy elég forgalmas fitness központban (belváros). Sokszor álmodoztam, hogy milye.n jó lenne, ha egyszer egyedül maradnék a szaunában és jó ki tudnám elégíteni magam. Ez tegnap megtörtént... nyes Amikor beléptem a szaunába egy lány volt csak bent és már ekkor ágaskodni kezdett a farkam, ő 5 perc után magamra hagyott, kitakartam magam éss elkezdtem kényeztetni a szerszámom. Bármikor rám nyithattak volna, de ez volt az izgi. Hatalmasat élveztem, rá 4 mp-re egy lány is betoppant nyes Remélem nem érezte a sperma szagot nyes
2010. 05. 28. péntek 22:56  #417
Törölt felhasználó (455681)
sziasztok az én párom egyszer eljött velem kamionnal és világos nappal masztizott menet közben a jobb ülésen 5ször csinálta egymás után őrült izgi volt!!!
2010. 05. 26. szerda 21:21  #416
Törölt felhasználó (461684)
sziasztok
egyszer hazafele rámjött a masztizás lelassítottam majd benyúltam magamnak a gatyába már elég régóta vertem...és mielőtt elmentem volna megálltam és úgy élveztem el... smile csodálatos volt,azthiszem holnap megismétlem wink
2010. 05. 24. hétfő 19:58  #415
Törölt felhasználó (21503)
Ne üljetek fel ennek a majki etetésnek. Az egyik parton étterem nyílik a tóra, körbe pecások és sétálgató emberek vannak. Itt nem jellemző amiről álmodoznak egyesek.
2010. 05. 24. hétfő 16:52  #414
zora36 zora36
Szia! Pontosan hol is van ez a majk?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 29. hétfő 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (42919)
2010. 03. 29. hétfő 09:25
Majk komárom esztergom megyében van egy gyönyörű tó mellett. nagy és szép hely... igazi exibicionista paradicsom! itt tényleg sokan megfordúlnak esténként. Hiszen ez a dolog ízgató és akár párcserét is lehet rögtönözni...
2010. 05. 03. hétfő 18:25  #413
spermgeyzerboy spermgeyzerboy
nem független bi srác masztizna nem független, normális nagyfaszú bi pasival :P írj bátran
2010. 05. 03. hétfő 16:08  #412
hhuuu hhuuu
Régebben volt hogy felültem a biciklire, és mikor olyan helyen jártam ahol nem volt senki (puszta, szántóföld), akkor elővettem a farkam és tekerés közben kivertem. Szerintem nem látott senki, de lehet csak nem vettem észre. Igazán kellemes volt, nem is értem miért nem csinálom mostanában... smile
2010. 04. 17. szombat 22:36  #411
Verdasrác Verdasrác
Valaki holnap délelött vagy délután Majk közös maszti? smile
2010. 04. 11. vasárnap 23:37  #410
Törölt felhasználó (456682)
Pécs vagy környékén egy közös maszti? fiú, lány....
2010. 04. 11. vasárnap 23:10  #409
Verdasrác Verdasrác
Gyere el és masztizunk együtt smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 11. vasárnap 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745528)
2010. 04. 11. vasárnap 14:49
Jó lenne ha a Fehérvár környékén is lenne ilyen hely mint Majk.......
/ 28