Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Bármilyen erotikus történet jöhet!
Akár igaz, akár nem, jelentősége nincs, sokkal lényegesebb az olvashatóság és a szórakoztatás.
Tartalmilag NEM lehetnek a történetek:
- kizárólag meleg témájúak,
- bármelyik nem számára durván megalázóak, véresek, vagy az emberi élet kioltására mutatóak,
- politikai és vallási vonalvezetésűek,
- faji hovatartozást feszegetőek.

Az eddigi hozzászólások

2008. 11. 21. péntek 14:50  #62
Fém_fatál Fém_fatál
Hogyan is kezdődött? 2.

Úgy szívtam magamba, mint egy örvény. Ott a parton, a fák alatt állva, a bugyimat félrerántva dugott meg úgy, hogy levegőt sem kaptam. Nem volt szükség előjátékra, nem volt benne semmi romantikus játszadozás, állati ösztön volt, nem szeretkezés, csak tisztán kúrás a javából. Markolta a fenekemet, harapta a nyakamat, én meg szinte sírva élveztem el a farkán. Pár pillanat múlva éreztem, ahogy lüktet bennem, és a számat csókolva, nyögve elélvezett ő is.
Mikor vége volt, magunkhoz tértünk. Ő rám mosolygott, és azt mondta:
-Tízből kilenc… - és elindult a ház felé. Örültem, hogy elment. Látni sem akartam. Szégyelltem magam, mert még a ruhát sem tudtam megigazítani rendesen, máris a bűntudat mardosta a lelkemet. Kísérőm és kísértőm eloldalgott hát, látta, hogy neki itt nincs több dolga. Nem haragudtam rá, én is ott voltam a fa tövében…
Ahogy végignéztem magamon, megijedtem. Ott álltam gyűrötten, kócosan, kipirosodva, összemarkolászva álltam a parton, és rémülten igyekeztem elsimítgatni magamon a ruhát. Egyszer csak megzörrent mögöttem az erdő. Egyedül voltam, sötét volt, nem is voltam épp a legjobb lelkiállapotban, így az ijedtségtől majd’ kiugrott a szívem. Hátrálni kezdtem, de hamarosan a víz partjára értem, nem tudtam, merre induljak. Mire komolyan megrémültem volna, szétnyíltak a bokrok, és a férjem állt előttem. Ám ahelyett, hogy megnyugodtam volna, sírni kezdtem. Nem mertem a szemébe nézni. 10 év alatt egyszer sem csaltam meg, és nem is terveztem soha. Erre most, pont most, mikor barátokkal nyaralunk, és nem egészen 100 méterre tőle… eszem meg áll!
Kerestem a szavakat, de nem találtam. Mikor nagy nehezen rápillantottam, megdöbbentem. A gyenge holdfény is látni engedte, hogy tágra nyílt szemekkel néz. Haja zilált volt, olyan gyorsan szedte a levegőt, mintha idáig rohant volna. A keze kicsit remegett, ahogy a hajába túrt.
Úristen! Ez látott! Ez LÁTTA, ahogy megdugott egy idegen srác!
2008. 11. 21. péntek 14:49  #61
Fém_fatál Fém_fatál
(nemmondommegnek dedikálva... smile )

Hogyan is kezdődött? 1.

Ülök a nappaliban, ahogy évek óta mindig. Ugyanazok a bútorok, ugyanaz a kilátás a Várhegyre, ugyanazok a poharak az asztalon, és mégis, minden más. Minden idegen, szinte ellenséges, közönyös. Az óra ketyegését csak a poharakban csilingelő jégkockák zaja töri meg. Csend van, kicsit kínos, kicsit feszült, kicsit izgatott. Valamit mondani kéne, mindhárman ezt érezzük, de valahogy elfogytak a szavak. Az elején még könnyen ment minden. A vendégváró rutin átsegített a kezdeti sutaságokon. Kézfogás, puszi, bemutatkozás, foglalj helyet, mit iszol – ez megy. De ami ez után jön, az mindenkinek új. Illetve nekünk. Mert Neki már rutin. Talán ezért is félek egy kicsit. Mi egy vagyunk neki a listán, nekünk ő Az Első. Nagy felelősség van rajta, és ő ezt túlzottan is könnyedén veszi. Vagy nem túlzottan? Éppen megfelelően? Ki tudja…
-No és, meséljetek magatokról! – szól, és mellém telepszik. Férjem szeme megvillan. Hiába, no, az „ezeréves” rutin: új kakas a szemétdombon. De most más a helyzet, nagyon más. A kakas, szemmel láthatóan bevetésre kész, cseppnyi kétely nincs a szívében. Ez meg fog dugni, tudatosul bennem, és nem tudom, melyik az erősebb érzelem, a félelem, vagy a vágy.
Férjem érzi, hogy a rutinos srácnak igaza van, kell ide egy kis beszélgetés, mert különben befulladhat a régóta tervezett akció. Ezerszer átrágtuk magunkat rajta. És mindig oda jutottunk, hogy ki kéne próbálni, de...
Aztán egy forró nyári éjszakán, mikor egy haveri társasággal voltunk az egyik lány szüleinek nyaralójában, megtört a jég, elmúlt a DE, nyilvánvalóan értelmét vesztette. Akkor este az egyik pasi sétálni hívott, míg a többiek kártyáztak. Olyan szép este volt, holdfény, lágy szellő, csónakázás, és olyan kedves volt velem. Megsimogatta az arcomat, és éreztem, hogy remegnek a lábaim az érintésétől. Kedveseket mondott, tudtam, hogy hízeleg, de olyan jól estek a rég nem hallott szavak. Tudtam, hogy csak préda vagyok neki, egy a sok közül, de nem zavart, mert azt kaptam tőle, amire vágytam: figyelmet és kedvességet.
-Hányadik vagyok a sorban?
-Nemmondommeg.
-De tényleg… -suttogtam, mert addigra elakadt a hangom.-Hányan dőlünk be ennek az ősi trükknek???
Nem felelt, csak megcsókolt a nyakamat. Hirtelen történt minden, soha nem hittem, hogy létezik ilyen őrjöngő vágy, soha sem hittem, hogy rám, az egyszerű asszonyra is rátalál a szenvedély.

2008. 10. 24. péntek 21:19  #60
Nyúlmedve Nyúlmedve
Valós történet.

Tegnap este alkoholban pácolt gyümölccsel leptem meg. Áttetsző üvegtálból eszegettük, de tudtuk, ez nem a végeredmény, hanem a kezdet. Az előjáték. Becsaltam kedvesem a hálószobába, majd szép lassan, gyümölcsdarabkákkal végig masszíroztam, végig kenegettem testének minden rejtett és kevésbé rejtett területét. Masszíroztam, majd lecsókoltam testéről az édes alkoholos gyümölcsös nedűt. Masszíroztam, majd lecsókoltam. Élvezi, szereti. Tudom. Nyakánál, kebleinél kezdtem, de eljutok mindenhova. Első érintésemre halk sóhaj hagyja el ajkait. Csukott szemmel élvezi kényeztetésemet. Mindig csukott szemmel élvez. Csodaszép.
Alaposan masszírozom, s nem sietek. Minek is sietnék? Végre kezeim közzé kaptam buja, kívánatos testét, nem bolondultam meg, hogy 5 perc alatt kieresszem markomból! A szerelmeskedést, a szexet élvezni kell, nem túl lenni rajta!
Érzem, látom, minden érintésem a csúcs felé repíti. Körözök keblein egy barack darabbal, majd csókjaimmal hintem be és szopogatom mellbimbóját. Erős nyögés……… Újabb barackot fogok ujjaim közzé, s nőies vénuszdombját, telt nagyajkait masszírozom. A barackot mint eddig mindig, kettéharapom, egyik felét én eszem meg, másikat szerelmem. Nyelvemmel, ajkaimmal hosszadalmasabban kényeztetem, majd újabb gyümölcsdarabot veszek kezembe, s azt végig húzom nagyajkai közti vágaton. Akaratlan, reflex szerű mozdulattal még jobban szétnyílnak a combok, mintegy követelőzően, hogy kényeztessem az eddig rejtett részeket is. Végig szántok a gyönyörű, vérrel telt kisajkakon, kőrözők a buján illatozó, izgalomnedűtől nedves hüvelybejáraton. Alig bírok én is magammal. Nem feszítem tovább a húrt. Érzem, hallom, követeli a gyönyört, a barackkal kőrözök párat meggymag méretűre duzzadt, felizgult csiklóján, ami azonnali kéjes orgazmust vált ki. Teste megfeszül, és hangos nyögéssel elélvez. Arcomat forró, nedves puncijába fúrom, nyalom, csókolom ahol érem. Majd megeszem punciját, nyelvemmel hol a csiklón kőrözök, hol a kis és nagyajkakkal csókolózom, hogy aztán következő pillanatban nyelvemmel forró hüvelyében lefetyelhessek. Pillanatokon belül jön a következő, az előzőnél még hevesebb orgazmus. Imádom, amikor számon, ujjaimon érethetem teste remegését, hangos nyögésénél szebb hang nincs a földkerekségen! Szinte öntudatlan állapotban, hangos nyögéssel élvez szerelmem.
Hív, tegyem bele vesszőmet. Teljesítem kérését. Forró, nedves puncija körülölel, úgy érzem, az örökkévalóság csak egy pillanat, nem tudom, meddig élvezem szorítását, forróságát, majd szép lassan mozogni kezdek. Nagyon jó benne lenni. Hol gyorsabban, hol lassabban mozgok benne, csókolom száját, nyakát, melleit, orgazmus orgazmust követ. Néha meg kell állnom, nem akarok hamar elmenni, igyekszem kiélvezni együttlétünk minden pillanatát. Hanyatt fektet, ajkaival kényezteti, csókolja, szívja farkamat. Istenien csinálja! Rövid időn belül óriásit élvezek, fejét nem rántja el, szájával szorosan tart, ingerel, míg az utolsó csepp ondót ki nem csalogatja.
2008. 05. 29. csütörtök 19:20  #59
mikemend mikemend
Tetszenek a történetek!!! smile
De maradok a netszexnél, azt ketten írjuk. smile
2008. 05. 29. csütörtök 19:15  #58
szopnék szopnék
...Ő iszonyatosan szexi hangon nyögött, olyan férfiasan, s én is azon kaptam magam, hogy apró nyögésekkel adok jelet az élvezetemről, persze megpróbáltam halkan nyögni, nehogy valaki meghalljon minket, mert azért a kocsiból sok minden kihalódhat. Nem igazán váltottunk pózt, sem lendületet, én változtatlanul eléggé összehúzódva feküdtem a lehajtott htásó ülésen, a lábaimat "lovagom" vállaira téve, ő pedig térdelt előttem és teljes erőből baszott, iszonyat mélyen. A gyönyörtől alig tudtam nyitva tartani a szememet, pedig a látvány, ahogy izmos teste az enyémnek feszül nagyszerű volt. Aztán méggyorsabbra váltott, s lassan mindekettőnk élvezete tetőzni kezdett. Én is közeledtem életem első igazi orgazmusához, s ő is lassan elmenni készülődött, s mielőtt ez megtörtént volna kikapta fallaszát a puncimből, az aromhoz tartotta, s elkezdte verni, hogy az arcomra élvezzen. Finoman pofozgatott is párat fallaszával az arcomon, ami nagyon tetszett, azóta is folyamatosan kérem a barátaimat, hogy tegyék ezt. Iszonyatosan hangosan nyögött, s szólt, hogy nyissam ki a szám. Amint ez megtettem, heréi egész tartalmát az ajkaim közé lövelte, s én életemben elősször megízleltem a sperma édes ízét, amitől azóta sem tudok szabadulni, a rabja lettem. Utána még addig szoptam, amíg el nem múlt a merevedése, még csókolóztunk egy kicsit, majd elválltak útjaink, hazamentem. Eléggé szégyeltem magam ezútán, nem történt meg többször köztünk a dolog, pedig álmomban rengetegszer előjött még ez a jelenet, s mások is, de valahogy tudtam, hogy ő sem gondolt sokkal többre, mint ez az egy alkalom, s én ezt elfogadtam. Néhány hét múlva már a saját barátommal is hajlandó voltam szeretkezni, így bár sohasem tudta meg mi történt, inkább hálásnak kellett volna lennie neki, amiért felélesztette bennem lappangó szexuális vágyaimat...
2008. 05. 29. csütörtök 19:05  #57
szopnék szopnék
Én az első szexuális élményemet szeretném megosztani veletek:

Az eset 2004-ban történt, amikor 15 éves voltam, 8. osztályos. A suliba év elején érkezett egy kb. 22 éves, izmos, helyes, "biztonsági őr" titulusban tevékenykedő srác, aki mondanom sem kell, minden lánynak nagyon bejött, így persze nekem is. Nagyon örültem, amikor végre portás lehettem egy napig, mert a porta a bejárati csarnokban volt, ahol a mi "őrünknek" tevékenykednie kellett. Persze nem sok dolga volt, lévén egy kisvárosban lakunk, így leült mellém és egész jót beszélgettünk. Amikor leültem az 5 órás portai szolgálatomat, pont az ő munkaideje is lejárt, így felajánlotta, hogy elivsz egy úton. -Na most itt ez egy elég "lányos lírás" lesz a kocsiról, olyan kocsija volt, mint egy kis teherautó, de mégis személygép kocsi, olyasmi mint egy WagonR+, csak ez valami Renault volt-, na mindegy sárga színű, és én beülétem mellé. Amikor megérkeztünk a lakása elé, ami kb. 1/2 km-re volt a mi házunktól felém fordult, végigsimította a hajamat a vállamon és megcsókolt, amire én visszacsókoltam. Egyre hevesebben kezdett csókolni, már szinte falta számat. Ezután kiszáltunk a kocsiból, és beszáűltunk a kocsi hátsó részébe, ahol egy lehajtott hátsóülésre szűkösen befértünk. Tovább csókolóztunk, közben megszabadított a felsőmtől, s csókolózás közben a melleimet markolászta egészen finoman, majd ő is levette a pólóját. Persze én nagyon ideges voltam, mert tudtam, hogy mi lesz ebből, s azelőtt még sohasem voltam ilyen helyzetben, ugyan a barátom már sokszor megpróbált rávenni, hogy lefeküdjek vele, de nem sok sikert ért el. Miközben vadul csókolt, s egyik kezét változatlanul a mellemen tartotta a másikkal belenyúlt a nadrágjába, s magát kezdte el kényeztetni, majd abbahagytuk a csókolózást, s ő elővette kőkemény dorongját. Ez teljesen ledöbbentett, persze láttam már azelőtt is falloszt, a barátomét, de azelőtt még túl fiatalnak éreztem magam, sohasemmertem még csak hozzá érni sem, de most itt ült mellettem egy 22 éves férfi meredő szerszámmal és azt akarta, hogy szopjam le. Én pedig megtettem neki, bár kicsit idegenkedtem tőle, nem is csináltam sokáig. Aztán elém térdelt (elég érdekesen, mert szűkös volt ott hátul a hely), felemelte a szoknyámat, félre húzta a bugyimat és elkezdett nyalni. Ez nagyon kellemes érzés volt, teljesen benedvesedtem, s éreztem, hogy foolyamatosan fokozódik a gyönyör, aztán egyszercsak abbahagyta, hirtelen feltérdelt és lendületből belámvágta vaskos hímtagját. Mivel elősször hatolt fasz a puncimba, ezért elég furcsa érzés volt, főleg mivel teljes erőből kezdett el baszni, iszonyat gyorsan járt a farka bennem, nagyon hírtelen szakította őt a szűzhártyámat, mit ne mondjak elsőre nem volt egy kellemes érzés, de ahogy haladtunk előre egyre múlt a kezdeti fájdalom, s ezt a helyzetet is nagy élvezni keztem...
2008. 05. 29. csütörtök 15:34  #56
MrEnigma MrEnigma
"Nagyon sok rossz tapasztalatod lehet az emberekkel, de én tiszteletben tartom a véleményed."
Ezt telibe trafáltad és nem mondtál újat. Sajnos az internet és az arctalanság néha arcátlanságot is szül. Néha??? Pfff. Rengetegszer. Na jó mondjuk én is nagy nagy nyugalommal bújok a vigyori álarc mögé, és nem mutogatom magam, de ezt igyekszem a kelleténél jobban nem kihasználni.
A rossz tapasztalataimat meg a neten járva a kétes alakok csak erősítik és kevesen cáfolják.
Tudod, hogy van. Akinek nem inge...

"Igen, akár lehetnék az is, akinek beállítottál!
De nem vagyok az!"

Pádre!
Úgy legyen!
Ámen. wave
(Ez egy válasz ZabSam üzenetére (2008. 05. 29. csütörtök 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 29. csütörtök 11:49
Talán majd igazol az, akinek írok.
Meg aztán egy keresztnevet kitalálni - mert ugye ez az egyetlen dolog, ami konkrét lehet -, meg egy mail címet kreálni, esetleg egy a netről lelopott képet (amit egyébként nem kérek!) elküldeni sem bonyolult, ugye?
Nagyon sok rossz tapasztalatod lehet az emberekkel, de én tiszteletben tartom a véleményed.
Igen, akár lehetnék az is, akinek beállítottál!
De nem vagyok az!
2008. 05. 29. csütörtök 11:49  #55
ZabSam ZabSam
Talán majd igazol az, akinek írok.
Meg aztán egy keresztnevet kitalálni - mert ugye ez az egyetlen dolog, ami konkrét lehet -, meg egy mail címet kreálni, esetleg egy a netről lelopott képet (amit egyébként nem kérek!) elküldeni sem bonyolult, ugye?
Nagyon sok rossz tapasztalatod lehet az emberekkel, de én tiszteletben tartom a véleményed.
Igen, akár lehetnék az is, akinek beállítottál!
De nem vagyok az!
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 05. 29. csütörtök 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 29. csütörtök 10:49
Neked meg lesz, kép, név, szexuális fanátzia, beazonosítható emberekről (ma egy keresztnév elég hozzá, meg némi mellékes információ).
Miért érzem azt hogy ez a történet valahol sántít?
2008. 05. 29. csütörtök 11:30  #54
szarkakoma szarkakoma
Nagyon igazad van! eljen
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 05. 29. csütörtök 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 29. csütörtök 10:49
Neked meg lesz, kép, név, szexuális fanátzia, beazonosítható emberekről (ma egy keresztnév elég hozzá, meg némi mellékes információ).
2008. 05. 29. csütörtök 10:49  #53
MrEnigma MrEnigma
(Ez egy válasz ZabSam üzenetére (2008. 05. 29. csütörtök 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 29. csütörtök 09:50
Hölgyeim!
Akartok erotikus történet főszereplői lenni? Szeretnétek magatokra ismerni egy-egy erotikus kis novellácskában?
Hát nosza!
Csak annyit kérek, hogy írjátok meg:
- a keresztneveteket
- a szexuális orientációtokat
- azt a szituációt, amire a leginkább vágynátok, vágytok, vagy volt már részetek benne és nagyon izgalmasnak találtátok
- valamint néhány apró kis mondatocskát magatokról, amit fontosnak, érdekesnek tartotok (munka, kapcsolat, kedvenc szín, hely, hobbi, stb.)
- ha vállaljátok jöhet egy kép is magatokról, de az ne legyen erotikus

Én szeretek írni, Nektek meg lesz egy személyre szabott kis novellácskátok!
Ha érdekel, akkor kérlek kizárólag mailban jelentkezz a
zabsam@citromail.hu
címen!

Én is kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki belőle!
wink
2008. 05. 29. csütörtök 09:50  #52
ZabSam ZabSam
Hölgyeim!
Akartok erotikus történet főszereplői lenni? Szeretnétek magatokra ismerni egy-egy erotikus kis novellácskában?
Hát nosza!
Csak annyit kérek, hogy írjátok meg:
- a keresztneveteket
- a szexuális orientációtokat
- azt a szituációt, amire a leginkább vágynátok, vágytok, vagy volt már részetek benne és nagyon izgalmasnak találtátok
- valamint néhány apró kis mondatocskát magatokról, amit fontosnak, érdekesnek tartotok (munka, kapcsolat, kedvenc szín, hely, hobbi, stb.)
- ha vállaljátok jöhet egy kép is magatokról, de az ne legyen erotikus

Én szeretek írni, Nektek meg lesz egy személyre szabott kis novellácskátok!
Ha érdekel, akkor kérlek kizárólag mailban jelentkezz a
zabsam@citromail.hu
címen!

Én is kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki belőle!
wink
2007. 06. 05. kedd 13:50  #51
kandurmarci kandurmarci
Azok a történetek a jók, amelyek igaziak, megtörténtek. Vagy legalább úgy vannak megírva. Ha valós vagy valósnak tűnő szereplőkkel történnek a dolgok, valós helyszíneken. Amikor valóban hihetőek.
2007. 06. 05. kedd 12:52  #50
MmePrune MmePrune VIP Admin
volt is belőle smile keresd a pályázatos topicot smile ott még a díjazott is beszámolt a nyeremény okozta élményéről wink
(Ez egy válasz giggy üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 16:57
Szerintem nagyon jók a történetek! Csak így tovább! Szerintem még versenyt is lehetne rendezni erotikus történetírásból nem?
2007. 06. 05. kedd 10:06  #49
kandurmarci kandurmarci
Nagyon jók tudnak lenni ezek a történetek, mert beindítják a fantáziát. A fantázia pedig végtelen és nagyon bekeményedik a férfiember lenemesebb végtagja. A lányok hogy vannak ezzel, ez érdekelne.
2007. 06. 04. hétfő 16:57  #48
giggy giggy
Szerintem nagyon jók a történetek! Csak így tovább! Szerintem még versenyt is lehetne rendezni erotikus történetírásból nem?
2007. 05. 31. csütörtök 16:03  #47
tom1019 tom1019 VIP Admin
A Hang (3. rész)

A Hang a kapuban várta, kézen fogva felvezette a csinos lakásba. A Hang előre megfőzte a vacsorát, ki sem nézte volna belőle az ember. Beszélgettek, a lány vörösbort, a férfi whiskyt kortyolgatott közben. Sokat nevettek, mintha több éve ismernék egymást. Olyan más volt minden, idegen, és mégis oly ismerős. Mikor kiürültek a poharak a Hang felállt, hogy újra töltsön. A lány felett állva keze beletúrt a lány sűrű fürtjeibe, keze elidőzött a tarkóján, majd lefutott végig a gerincén, belecsókolt a nyakába, ahol a finom pihék kezdődnek. Egyszerre mozdultak. Érdekes, semmi félelem nem volt a lányban, pedig az, ami történt vele, minden rezdülés, a mohó érintések, az ajkak játéka merőben új volt számára.

A hálószobában gondos leleménnyel elhelyezett gyertyák égtek. A lány szégyenlős és gyakorlatlan volt, a Hang gyengéd, figyelmes, és végtelenül rutinos szeretőnek bizonyult. Tudta, hogy mit akar adni és azt is, hogy mit kér cserébe. Nem követelőzve, inkább csak szelíd irányítással. Olyan érzések kerítették hatalmukba a lányt, melyeknek létezéséről csak olvasott, vagy hallott addig. A Hang észrevétlenül vezette végig az öröm, a kéj kapuin, kéz a kézben, mindig szorosan mellette, együtt vele. A lányból azon az éjszakán lett igazán nő. Megismerte önmagát. Kinyílott, mint zápor után a nyári égbolt.

Ez a nyár az ő nyaruk volt. Nem ígértek egymásnak semmit, csak élték az életet, elfogadva annak minden kényeztetését, felajánlott lehetőségeit. Az ősz beköszöntével úgy váltak el, hogy nem volt könnyes búcsú, keserű bánat, egyszerűen, meleg szeretettel és hálával a szívükben indultak útnak. A Hang folytatta az életét, a lány immár tágra nyílt szemekkel ismerkedett új életével.

A Hang idővel elvált, feleségül vett egy még a lánynál is fiatalabbat, született egy gyermekük. Remélhetőleg boldogok.
2007. 05. 31. csütörtök 16:03  #46
A Hang (2. rész)

A szerelem kihűlőben volt otthon. A férje szép, erős hím, hatalmas önértékeléssel. Iszonyat sokszor belebukott az eltelt hét évben a különféle nőügyekbe. A lány kezdett beleunni a sírásba, a magyarázkodások meghallgatásába, a megszokásba: főzni, vasalni, takarítani, bevásárolni, gyereket nevelni. Mindezt egyedül. Az estékbe: zuhany-fogmosás-szex. Ha jó, ha nem jó. Nem volt jó. Unta. Fogcsikorgatva várta, hogy mikor ér véget. Ennél az is jobb volt, ha a barátokkal, vagy barátnőkkel múlatta a férj az estéket. Az anyósához fordult tanácsért, segítségért, de ő mindig csak azt mondta:
- Ilyenek a férfiak. Tűrni kell! Törődj a Kicsilánnyal!
Hát tűrjél te! Nem fogok élve eltemetkezni! Valahol legbelül már tudta, hogy csak a gyerek miatt nem fognak együtt maradni. Elege volt már a társas magányból.

- Tudom, hogy férjnél vagy - hallotta a Hangot. - Még találkozunk! - szólt, szemét végigfuttatva a lányon, elidőzve hetyke mellein.

Bár otthon semmi nem változott, mégsem volt ugyanaz, mint régen. A házimunka közben fülébe gyakran visszacsengett a bársonyos hang. Érezte magán a férfi simogatóan sütő tekintetét. Kíváncsian nézegette tükörképét, és újra megállapította, hogy a szülés mit sem rontott kisportolt alakján, bár ezt eddig is látta az elismerő tekintetekből.
- Hol éltél eddig? - kérdezte magától.
Eltelt három hónap... A férjnek kitelt otthon, elköltözött. Ezen a házasságon már csak a válóper segíthetett.

Közben néha egymásba botlottak a Hanggal, egyre többet beszélgettek. A Hang nagy játékos volt. És nem is öreg, csak a lánynak volt szokatlan a tizenöt év korkülönbség. Eddig annyira ártatlan volt, csak kamaszkori szerelmét, későbbi férjét istenítette, neki adott mindent, mindenét.

A parkban futottak össze ismét és véletlenül - legalábbis a lány azt hitte.
- Sok határidős munkám volt. Aztán két hétre elvittem a családot üdülni, ez az én ajándékom nekik cserébe a nyugodt, szabad életért - mondta a Hang.
- Hát így is lehet élni? - csodálkozott a lány.
- Örülök, hogy látlak - mondta a Hangnak. Már könnyedén tudott mosolyogni rá.
- Szeretném, ha együtt vacsoráznánk. Lehet róla szó? - kérdezte.
- Lehet, miért is ne?
- Holnap este hétkor várlak, lemegyek eléd a kapuba.
Elmagyarázta, merre lakik. Valóban közel.
- Csak magadat hozd! - tette még hozzá mielőtt elváltak.

A lány másnap a mamához vitte az unokát, talált valami elfogadható mese-programot, amivel nem vívhatta ki maga ellen az anyatigris haragját. Aztán hazament készülődni.
Kellemes, langyos este volt. A lány bátran nekivágott, űzte, hajtotta valami az ismeretlen felé. Készült rá, tudta mi fog történni, érezte a gyomrában az apró remegéseket, a szaporább pulzusát, a testén átcikázó borzongást.

2007. 05. 31. csütörtök 16:02  #45
A Hang (1 rész)

- Elnézést van tüze?
- Nincs tüzem, utcán nem dohányzom! - válaszolta a lány, miközben idegességében mélyet szívott cigarettájából.
- Így is jó lesz - szólalt meg a vigyorogva -, és elvette a lány parázsló cigarettáját.
Kezük összeért, villám cikázott végig a lányon, térdei megrogytak.

A férfi hosszú fekete kabátot viselt, magas, végtelenül vékony, olyan csíkember volt. Rövid, sötét haj, sötét szem, vastag, tömött bajusz. Nagyon karakteres arc. Összességében jól ápolt, intelligens kinézetű. De legmegkapóbb a hangja volt. Mély, tengermély... ezt a hangot tévében, rádióban kellene közvetíteni, hogy mindenki örömét lelhesse benne.

A lány megbotránkozva, lekicsinylően végigmérte, majd szó nélkül, továbbtolta a babakocsit. Mit akar ez az idős, ismeretlen férfi? - futott át agyán. Halálosan sértve érezte magát. Ilyen volt. Nagyon fiatal, nagyon csinos, nagyon öntudatos. Mire hazaért el is felejtette az utcai közjátékot.
A házasság új volt, de a kapcsolat már régi. Egyformán teltek a napok, megszokott mozdulatok, ezerszer kipróbált érintések, begyakorlott szeretkezések...

Kitavaszodott, a nap lelkesen próbálgatta erejét, a lány a ház előtti parkba vitte a Manócskát hintázni, Kicsilány hangosan kacagott, szőke haja úszott a szélben. A kacagásba hirtelen a tenger mormolása, majd dallamos, mély nevetés vegyült. Tudjátok, az a fajta nevetés, ami mindenkit magával ragad ismeretlenül is. Hátrakapta a fejét, oda kellett néznie.
Kisebb csoport álldogált a pad mellett, melyből kilépett egy magas, vékony, fekete ember.
- A ,,tüzes pasi"! Hogy kerül ide? - ráncolta csodálkozván szemöldökét.
- A nőfaló vagyok - mutatkozott be, kezét nyújtva a lány felé, a szeme körül még a ráncok is mosolyogtak.
Gyönyörű, ápolt férfikéz. A hangjától lúdbőrös lett a gerince, az összes pihe kiegyenesedett a tarkóján.

- Most, hogy bemutatkoztunk, tegeződhetnénk is - mondta a Hang.
- Akár...
- Itt lakom veletek szemben, illetve a feleségem lakik itt a lányommal. Nem váltunk el, de különélünk. Nekem is van egy lakásom, nem messze innen. Az utcán gyakran elmentél mellettem, bosszantott, hogy rám sem hederítesz. Sokáig töprengtem, hogyan szólítsalak meg. És az a nézés, ennyi megvetést! Tudod, hogy gyilkolni tudnál a tekinteteddel?

Tízmondatos, tömör, helyzet- és állapotfelmérés. Le sem tagadhatná a foglalkozását - gondolta a lány, de a döbbenettől csak halvány nyöszörgésre futotta.
- Mit akarsz tőlem? (Vajon hová tűntek a szavak, a komoly gondolatok?)
- Szeretnélek megismerni, kicsit beszélgetni veled - hallotta messziről a választ.
- Miért? (Öregem! Szedd már össze magad! 21 évesen csak ennyire telik?)
- Tetszel nekem, kíváncsi vagyok rád, szeretnék többet tudni rólad - mondta a Hang, miközben tüzes tekintete simogatta, körülölelte a lányt.
- De én férjnél vagyok és... - kezdte a lány, miközben maga sem tudta miért védekezik.

2007. 05. 06. vasárnap 16:14  #44
DrAnthony DrAnthony VIP
Ezt el kell mesélnem:

A hét elején (ugye 4 napos ünnep volt, és még a hét elején is pihenhettünk) volt egy kis buli a törzshelyemen, ahová én is hivatalos voltam.

Na, hála Istennek igen magas volt a női résztvevők aránya, és köszönhetően a magas arányú pezsgő-tequila-whiskey fogyasztásának, a hölgyek elég hamar kellemes állapotba kerültek.

Ott volt egy haver csaj (eszméletlen, de szilikon mellekkel), illetve egy távolról ismert másik csaj is (többek között).

Na, egy unalmas percemben kimentem a piálda udvarára fejet szellőztetni, hát mit veszek észre egy sötétebb sarokban? A két csaj eszméletlenül össze van gabalyodva, nyalják-falják egymást. Amikor kiléptem, megláttak, de egyáltalán nem zavartatták magukat, folytattál a leszbi-show-t. Zavartan vissza akartam vonulni, de az egyik rámszólt, hogy menjek közelebb. Hiba volt...

Amikor melléjük értem, olyan vadul kezdtek el csókolózni, hogy egyből felállt a cerkám... Amit a nyelvükkel műveltek. Aztán ha ez nem lett volna elég, az egyik csaj lehúzta a szilikonmellő vállpántját, és eszméletlen mellbimbó-nyalásba kezdett. Aztán a szilikonos viszonozta, és a másik csaj mellét nyalta... Akkor már alig fértem a gatyómba, de finom közeledésemet sajna elutasították.
A csúcs az volt, amikor a szilikonmellű leguggolt, felemelte a másik csaj szoknyáját, majd félrehúzta a bugyiját és a punciját kezdte nyalogatni. Közben én meg 30 cm-re voltam az eseményektől!!!

Sajna a dolog ennyiben maradt, mert többen kijöttek az udvarra...

Nem tudom, aznap este vagy másnap folytatták-e, sajna abból már kimaradtam... De csodás volt 30 cm-ről látni egy ilyen eseményt!
2007. 05. 06. vasárnap 00:10  #43
Törölt felhasználó (79995)
hy valaki nemtud adni egy kódot a torte-net.hu-ra?? vagy csak küldje el azokat a történeteket amik híreségekről szólnak. Itt a címem ha valaki megtenné eztnekem: fawkes06@freemail.hu
köszi
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 05. 02. szerda 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törté-Net Törté-Net VIP Admin
2007. 05. 02. szerda 11:10
Aki esetleg több történetre vágyik, annak ajánlanám a Törté-Net-et.
Van ott több, mint 3800 erotikus történet smile

http://www.torte-net.hu/
/ 47