Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2009. 11. 06. péntek 09:06  #184
Törölt felhasználó (460509) VIP
Sziasztok!!Athos párja vagyok,bocs hogy az Ő nevén írok!"24 évig éltem házasságban.Csapni való volt a szexuális életünk,soha nem volt a férjemnek köszönhető orgazmusom,(bár többször szóltam neki,hogy már csak egy kicsit csinálja,mindig a saját kielégülésével törődött!)így magamat elégítettem ki,de csak a csiklóm erőteljes izgatásával sikerült. Athostól olyan ajándékot kaptam,ami soha nem élhettem át eddig,végre van hüvelyi orgazmusom is,az Ő odafigyelésének,szerelmének köszönhetően.Eleinte nem sikerült minden alkalommal Vele sem,de szeretkezéseink alkalmával megtalálta olyan erogén zónáimat,amelyekről nem is tudtam,és azok izgatásával,(kézzel,ujjakkal,a,nyelvével amit imádok,vibrátorral és más játékszerek használatával)olyan állapotba kerülök,hogy kész vagyok bármire ami mindkettőknek örömet okoz,és orgazmushoz vezet.Mindent szeretünk kipróbálni,igyekszünk megismerni egymás testét,rezdülését,vágyait és ettől nagyon jól működik minden.Srácok,soha ne legyetek önzők a kedvesetekkel,mert sokba kerülhet!Figyeljétek mire vágyik,mi okoz neki szexuális örömöt,ne riadjatok vissza ha netán extrém dolgok jutnak az eszetekbe és ő nem vevő rá,majd az lesz ha türelmesek vagytok.Ne süllyedjetek az unalomba a megszokott pózokkal,ne legyen menetrend,vagy kötelezettségnek tűnő a szeretkezés,tegyetek róla,hogy akár a helyszín,vagy a pozitúra változatosságának köszönhetően,szerelemre,szexre türelmetlenül vágyódó nő várjon otthon benneteket! smile ))Orgazmusban gazdag ,szép napokat kívánok:Vörös dögös
2009. 10. 31. szombat 23:18  #183
kandurmarci kandurmarci
Engem éppen az tud igazán feldobni, ha megvan a nőnek az orgazmusa. A nejemnek általában sikerül 1x, 2x, néha 3x és esetleg még több bejön. Nagyon érzékeny a nyaka, a füle (a nyílása), a mellei (szép nagyok), a mellbimbója, a gát a feneke és a puncija között, leginkább pedig a csiklója, de g-pontja is. Néha popsilyukának a környéke is bejön. Ezt mindig végig kell dolgozni, a nyak-fül, mellbimbó után egy kicsit akár csak kézzel a csiklója és akkor beleremeg az egész teste. Aztán egy kicsi, 10-20- mp. fél perc szünet, akkor nem szabad hozzá érni, s aztán már nyelvvel a punci és környéke, akkor 2x is bejön, 3x is, aztán műfarok meg igazi a punciba és a g-pont. Ha nem még hiányzik egy kicsike, akkor saját magának rásegít kézzel, ujjaival a csiklóján és akkor még 1x. Egy kis vörösbor után néha teraszon, kint a kertben, tehát a helyzet, hogy más is meglát, na ez is lázba tudja hozni. De van olyan (néha), hogy nem sikerül, van, amikor nekem sem, de ez nem gond. Én eleinte nagyon bosszankodtam miatta, de aztán rájöttem, hogy kár, majd legközelebb sikerülni fog és kész. Ő sohasem csinált belőle gondot, ha olykor nem sikerült. Legközelebb megvolt neki többször és kész.
2009. 10. 30. péntek 17:46  #182
Törölt felhasználó (323080) VIP
Nézd mi is régóta vagyunk házasok.Persze az első időkben nálunk sem volt minden együttlét orgazmusokkal teli Ez kb.5-6 éve van ,mikor kicsit átrendeződik a női agy(30éves körül).Ha kint vagyunk szabadban autóban az fenomenális Hogyha akarsz kicsit bővebben a témáról beszélgetni a párommal ,akkor privátban megadom neked az ő mail címét.És ne add fel!

üdv:mi
(Ez egy válasz Honey üzenetére (2009. 10. 30. péntek 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 30. péntek 17:17
Megmondom őszintén, nagyon irigylem a nejedet, hogy egy szeretkezés alatt 5-6-szor is elélvez. Ez egy nagyon ritka adottság szerintem.
Én is szeretem a szexet, és élvezem is nagyon, de még soha nem volt hüvelyorgazmusom.
Mikor megismertem a férjemet, egyáltalán nem volt orgazmusom, ebbe férjem nem nyugodott bele, és addig izgatta a csiklómat, míg végre egyszer elélveztem.
Eleinte nagyon sokáig tartott ,majdnem fél órát vett igénybe, de nem adta föl, és ez lecsökkent már 5-6 percre.
Majd kezdtünk azzal próbálkozni, hogy bent van a farka és közben én a csiklómat izgatom és egyszer ez is sikerült. Most már ott tartunk, hogy csak így tudok már elélvezni. De csikló izgatása nélkül még soha nem élveztem el, pedig szerintem már az összes pózt kipróbáltuk, próbálkoztunk nyilvános helyen szeretkezni vagy szabadban, de a vége mindig az lett, hogy a csiklómhoz kellett nyúljak, ha el akartam élvezni.
Azt hiszem már kezdem fel adni, lehet, hogy bele kell törődjek, hogy Nekem másképp nem fog menni?
Ha valakinek van valami jó tanácsa, azt nagyon meg köszönném.
Még annyit, hogy nagyon régóta vagyok férjnél, tehát ez az eredmény nagyon sok év alatt alakult ki.
2009. 10. 30. péntek 17:17  #181
Honey Honey
Megmondom őszintén, nagyon irigylem a nejedet, hogy egy szeretkezés alatt 5-6-szor is elélvez. Ez egy nagyon ritka adottság szerintem.
Én is szeretem a szexet, és élvezem is nagyon, de még soha nem volt hüvelyorgazmusom.
Mikor megismertem a férjemet, egyáltalán nem volt orgazmusom, ebbe férjem nem nyugodott bele, és addig izgatta a csiklómat, míg végre egyszer elélveztem.
Eleinte nagyon sokáig tartott ,majdnem fél órát vett igénybe, de nem adta föl, és ez lecsökkent már 5-6 percre.
Majd kezdtünk azzal próbálkozni, hogy bent van a farka és közben én a csiklómat izgatom és egyszer ez is sikerült. Most már ott tartunk, hogy csak így tudok már elélvezni. De csikló izgatása nélkül még soha nem élveztem el, pedig szerintem már az összes pózt kipróbáltuk, próbálkoztunk nyilvános helyen szeretkezni vagy szabadban, de a vége mindig az lett, hogy a csiklómhoz kellett nyúljak, ha el akartam élvezni.
Azt hiszem már kezdem fel adni, lehet, hogy bele kell törődjek, hogy Nekem másképp nem fog menni?
Ha valakinek van valami jó tanácsa, azt nagyon meg köszönném.
Még annyit, hogy nagyon régóta vagyok férjnél, tehát ez az eredmény nagyon sok év alatt alakult ki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 29. csütörtök 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 29. csütörtök 08:37
Sziasztok!
Eléggé hátratolódott ez az oldal.Éppen tegnap beszélgettünk a nejemmel,arról,hogy milyen sok nő "küzd" az orgazmus hiányával.
Nem hitte el ,hogy a nők 18%-a élvez el rendesen minden közösülés alatt.Pedig ez a szomorú statisztika.
Nekünk is van egy ismerősünk és állandóan kételkedik ,hogy egy nőnek hogyan lehet orgazmusa éshogy biztos nem tetteti -e.
Ha egy nő ki tudja saját magát elégíteni ,akár többször is egy szexelés alatt,és kívánja vagy csak símán előtted fekve, akkor megvan az a képessége ami sok nőnek nem.
Amúgy az átlagos orgazmus egy szexelés alatt a nejemnél kb. 5-6 .Ebből kb 3. az olyan ,ahol szinte felrobban és elveszíti a kontrollképességét.Az pedig nagyon húzós!!!
De persze ez nem mindíg a férfi érdeme (is-is ) ez a női fejben dől el igazán.
Úgyhogy ,hogyan tudja az aki kételkedik a párja orgazmusában? A nő nem akar szexelni ,hiszen nem élvezi!!!Hiszen senki nem tesz olyat szívesen amit nem szeret ez ilyen egyszerű.
Nyugi, amelyik nő élvezni tudja a szexet az nem mond nemet sőt kezdeményezi!!!

Sziasztok!
2009. 10. 29. csütörtök 08:37  #180
Sziasztok!
Eléggé hátratolódott ez az oldal.Éppen tegnap beszélgettünk a nejemmel,arról,hogy milyen sok nő "küzd" az orgazmus hiányával.
Nem hitte el ,hogy a nők 18%-a élvez el rendesen minden közösülés alatt.Pedig ez a szomorú statisztika.
Nekünk is van egy ismerősünk és állandóan kételkedik ,hogy egy nőnek hogyan lehet orgazmusa éshogy biztos nem tetteti -e.
Ha egy nő ki tudja saját magát elégíteni ,akár többször is egy szexelés alatt,és kívánja vagy csak símán előtted fekve, akkor megvan az a képessége ami sok nőnek nem.
Amúgy az átlagos orgazmus egy szexelés alatt a nejemnél kb. 5-6 .Ebből kb 3. az olyan ,ahol szinte felrobban és elveszíti a kontrollképességét.Az pedig nagyon húzós!!!
De persze ez nem mindíg a férfi érdeme (is-is ) ez a női fejben dől el igazán.
Úgyhogy ,hogyan tudja az aki kételkedik a párja orgazmusában? A nő nem akar szexelni ,hiszen nem élvezi!!!Hiszen senki nem tesz olyat szívesen amit nem szeret ez ilyen egyszerű.
Nyugi, amelyik nő élvezni tudja a szexet az nem mond nemet sőt kezdeményezi!!!

Sziasztok!
2009. 03. 24. kedd 18:19  #179
rakas2 rakas2
Orális szex közben szoktam ujjazni is, de úgy látom az inkább az én "játékom", mert nem oszt a dolog az orgazmus elérésében. Elég a csiklóját izgatnom nyelvvel, és könnyen elmegy.
Ugyanígy jól működik, amikor ő magának csinálja, miközben én benne vagyok. De kifejezetten látom, hogy neki erős csikló ingerlésre van szüksége az orgazmushoz, szóval ha azt félbeszakítjuk, akkor nem jut el a csúcsra, hiába izgatom belülről tovább.
Ettől függetlenül élvezi és kívánja a szexet, nagyon könnyen benedvesedik csikló izgatás nélkül is, csak nem úgy jut el az orgazmusig.

Azért próbálkozom smile köszönöm a segítséget!
2009. 03. 24. kedd 17:56  #178
Törölt felhasználó (58718)
Fektesd a hasára és hátulról dugd a punciját, miközben alányúlva a csiklóját símogatod. Így tulajdonképpen a csiklójától fog elmenni és annyira el lehet gyöngülni dugás közben a másik orgazmusától, hogy rögtön bele is durranthatsz.
2009. 03. 24. kedd 16:49  #177
T-A-M T-A-M VIP
Megértem a hiányérzeted!
Nincs annál jobb, mint egyszerre a csúcsra jutni azzal akit szeretünk.
Minden ember más. Mások a szokások, az igények.
Nálunk ez pont fordítva volt, azaz a nejem nem volt képes klitorális orgazmusra, csak hüvelyben Élvezett.
Nagyon sokáig nem is nagyon engedte, hogy a csiklóját izgassam, mondván "nagyon csiklandós"....pedig minden elképzelhető módon próbáltam, hogy jó legyen Neki. A probléma szerintem ott volt Nála, hogy pszichésen rá volt állva, hogy neki ez nem esik jól....
Aztán próbálkoztam, amíg egyszer "véletlenül" addig játszadoztam Vele, mígnem lássanak csodát a csiklóján Élvezett! Elmondása szerint egész más volt mint a hüvelyi orgazmus, de az igazat megvallva csak a csiklójával ma sem jönne össze, csak a hüvely izgatásával együtt, de már Megtapasztalta milyen és már Szereti, ha ott is izgatom. A kettő együttes ingerlésével tökéletes élvezetben van Része.
Ezzel arra szeretnék rávilágítani, hogy lehetséges, a Te Párodnál is inkább fejben alakult ki ez tudat alatt, hogy Ő nem képes a hüvelyi orgazmusra.....
Fiona20 Ajánlotta, hogy a csikló izgatása közben a hüvelyt is Ingereld, vagy ujjal, van ha van, segédeszközzel is lehetséges (pl. vibrátor, dildó) hátha a kettő együtt segít....de arra azért Ügyeljetek, hogy ne Görcsöljetek rá!
Ha nem is lesz hüvelyi orgazmusa, azért még jól esik Neki és ott van a csikló, ami "kéznél" van :P
Esetleg Próbálkozzatok meg különböző pózokkal, hátha a hüvely egyes területe érzékenyebb, vagy a pénisz másképp ingerli így Elérhetitek a "célt"...:P
Sok sikert kívánok hozzá, Szeressétek egymást, Éljetek át minél több orgazmust Együtt!
(Ez egy válasz rakas2 üzenetére (2009. 03. 23. hétfő 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 23. hétfő 23:39
Sziasztok goldengate tagok!
Én egy új fórumozó vagyok köztetek, eddig csak nézelődtem az oldalon és olvasgattam, most viszont veszem a bátorságot feltenni tapasztaltabbaktól kérdéseket, biztosan tudjátok mi a dörgés smile

Pár hónapja ismerkedtem meg a mostani barátnőmmel, és már az első alkalomkor minden nagyon klasszul működött. Sokat köszönhetek annak, hogy már a legelején őszintén elmondtuk szexuális szokásainkat, kinek mi a jó, mi hiányzott korábbról stb. így nálunk a megjátszás problémája fel sem merült.
Röviden rólam: hagyományos szexet szeretem és élvezem a legjobban, az orális szex sem tud annyira felizgatni, és nem is tudok olyan jót élvezni, mint a punciban. Az anális szexben is benne volt, egyszer kipróbáltuk, de nekem az nem jött be.
A barátnőm pont ezt szereti bennem, hogy mellettem nőnek érezheti magát korábbi kapcsolatával ellentétben, ahol méretproblémák is voltak, és a szex ritkán, akkor is pár perces orális játékból állt.
Magyarul én baromi egyszerűen működök, Szeretem sokszor és sokáig változatosan csinálni hagyományos módon úgy, hogy inkább én irányítok.
Ő viszont kissé másképpen működik: már az elején megmondta, hogy neki nem sikerült orgazmust elérni hagyományos közösüléssel, csak csiklót ingerelve(szokott is maszturbálni), és számára az igazán jó orgazmust orálisan lehet nyújtani. Ezt természetesen tudomásul vettem, és engem is nagyon izgat a dolog, szeretek mindent megadni neki, nagyon élvezzük is a dolgot. A sorrend változó szokott lenni, de többnyire vele kezdjük, aztán ha befejezte, én jövök. Ilyenkor azt mondja, hogy már inkább rám figyel, azt szeretné, hogy nekem legyen a jó, de neki is fontos az aktus része annak ellenére, hogy nem megy el már akkor.
Azonban nekem így egy kissé hiányosnak tűnik az együttlét, hogy külön-külön megyünk el.

Próbáltuk kézi izgatással is, hogy ő közben magát elviszi, és így egyszerre történik a dolog (főleg ez menstruációkor szokott lenni, akkor nem engedi, hogy kinyaljam, bár ez engem akkor sem zavarna smile ), vagy ha gyors numerára van épp idő, viszont anélkül nem sikerül. Nem is tudja megmondani, hogy mit kéne másképp csinálom, ő teljesen elégedett ezzel a dologgal, és úgy néz ki csak az én fantáziámat izgatja az a dolog, hogy hüvelyi orgazmust tudjunk elérni.
Biztosan ismertek ti is hasonló partnereket, és szeretnék tanácsot kérni, hogyan tudnám eljuttatni a barátnőmet így is a csúcsra.
Más nőkkel beszéltem erről, és egyikük, akinek működik mind2 módon azt mondta, hogy ne hagyjam ezt megszokni neki, mert annál nehezebb lesz később... de az ex pasijaival is már évek óta így működtek.
Hagyjam az egészet, és vegyem tudomásul, hogy a nők különbözőek ebből a szempontból?

Köszönöm előre is a segítségeteket!

ja, egyébként gumit használunk, mert sportoló és nem szedhet gyógyszert
2009. 03. 24. kedd 16:18  #176
Fiona20 Fiona20
Szia! És hogy áll a barátnőd az ujjazással? Az jól esik neki? Úgy próbáltad már, hogy először a csiklóját izgatod, aztán amikor már benedvesedett nyalás közben ujjazod is, és amikor már majdnem elmegy, akkor teszed be a farkadat? Esetleg ez utóbbit nem kell mindjárt az első próbálkozáskor. Nem tudom, de én úgy vagyok vele, hogy ha felizgultam, majd megőrülök, hogy valami (ujj vagy farok) a puncimban legyen. Sok sikert amúgy! eljen És aranyos vagy, hogy ennyire fontos neked az Ő öröme! worship
(Ez egy válasz rakas2 üzenetére (2009. 03. 23. hétfő 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 23. hétfő 23:39
Én egy új fórumozó vagyok köztetek, eddig csak nézelődtem az oldalon és olvasgattam, most viszont veszem a bátorságot feltenni tapasztaltabbaktól kérdéseket, biztosan tudjátok mi a dörgés smile

Pár hónapja ismerkedtem meg a mostani barátnőmmel, és már az első alkalomkor minden nagyon klasszul működött. Sokat köszönhetek annak, hogy már a legelején őszintén elmondtuk szexuális szokásainkat, kinek mi a jó, mi hiányzott korábbról stb. így nálunk a megjátszás problémája fel sem merült.
Röviden rólam: hagyományos szexet szeretem és élvezem a legjobban, az orális szex sem tud annyira felizgatni, és nem is tudok olyan jót élvezni, mint a punciban. Az anális szexben is benne volt, egyszer kipróbáltuk, de nekem az nem jött be.
A barátnőm pont ezt szereti bennem, hogy mellettem nőnek érezheti magát korábbi kapcsolatával ellentétben, ahol méretproblémák is voltak, és a szex ritkán, akkor is pár perces orális játékból állt.
Magyarul én baromi egyszerűen működök, Szeretem sokszor és sokáig változatosan csinálni hagyományos módon úgy, hogy inkább én irányítok.
Ő viszont kissé másképpen működik: már az elején megmondta, hogy neki nem sikerült orgazmust elérni hagyományos közösüléssel, csak csiklót ingerelve(szokott is maszturbálni), és számára az igazán jó orgazmust orálisan lehet nyújtani. Ezt természetesen tudomásul vettem, és engem is nagyon izgat a dolog, szeretek mindent megadni neki, nagyon élvezzük is a dolgot. A sorrend változó szokott lenni, de többnyire vele kezdjük, aztán ha befejezte, én jövök. Ilyenkor azt mondja, hogy már inkább rám figyel, azt szeretné, hogy nekem legyen a jó, de neki is fontos az aktus része annak ellenére, hogy nem megy el már akkor.
Azonban nekem így egy kissé hiányosnak tűnik az együttlét, hogy külön-külön megyünk el.

Próbáltuk kézi izgatással is, hogy ő közben magát elviszi, és így egyszerre történik a dolog (főleg ez menstruációkor szokott lenni, akkor nem engedi, hogy kinyaljam, bár ez engem akkor sem zavarna smile ), vagy ha gyors numerára van épp idő, viszont anélkül nem sikerül. Nem is tudja megmondani, hogy mit kéne másképp csinálom, ő teljesen elégedett ezzel a dologgal, és úgy néz ki csak az én fantáziámat izgatja az a dolog, hogy hüvelyi orgazmust tudjunk elérni.
Biztosan ismertek ti is hasonló partnereket, és szeretnék tanácsot kérni, hogyan tudnám eljuttatni a barátnőmet így is a csúcsra.
Más nőkkel beszéltem erről, és egyikük, akinek működik mind2 módon azt mondta, hogy ne hagyjam ezt megszokni neki, mert annál nehezebb lesz később... de az ex pasijaival is már évek óta így működtek.
Hagyjam az egészet, és vegyem tudomásul, hogy a nők különbözőek ebből a szempontból?

2009. 03. 23. hétfő 23:39  #175
rakas2 rakas2

2009. 01. 03. szombat 00:09  #174
Törölt felhasználó (391255)
Arra lennék kíváncsi, hogy vannak e nők, és vajon mennyire elterjedtek azok, akik hamar el tudnak menni szex közben, és mennyire hamar? Stimulálva (rágyorsítva), alap esetben, és mennyi idő?
2008. 01. 17. csütörtök 09:48  #173
Krok486 Krok486
Igaz, Madám, jobb hogy nem képzeltem el, ahogy egy édes pasival vagyok - bár sóssal vagy keserűvel se lenne jobb, savanyúval meg végképp. shakehead

Viszont sajna továbbra is teljes mértékben osztom T-A-M nézetét, miszerint: Ha valóban látja a hölgy a "tökéletes jövőt"...akkor azt is látni kell, ha nem őszinte, akkor ne várjon viszot őszinteséget...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 15. kedd 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2008. 01. 15. kedd 23:01
valóban nagyon fontos az őszinteség...de gondolj bele...először vagy együtt egy édes pasival, izgultok mindketten, de te látod a tökéletes jövőt...közben bénázik kicsit, és te rásegítesz egy kis imitálással...csak éppen annyira, hogy belejöjjön, levetkőzze a gátlásait...aztán szépen lassan egymásra hangolódtok...azt gondolom, hogy egy nőnek mindig kicsit könnyebb, mint egy férfinek
és gondolj bele abba, ha az első randi után a nő azt mondja: nézd drágám, a technikád még nem kiforrott, kicsit imitáltam az orgazmust, de most üljünk le és készítsünk pontos tervet, hogy legközelebb minden oké legyen

nah...én akkor is azt mondom, hogy vannak helyzetek, amikor hasznos is lehet egy kis színlelés...de nem hosszútávon!!!!

(hoppá...te ffi vagy...akkor neked nem kell belegondolni, hogy éppen együtt vagy édes pasival hehe )
2008. 01. 16. szerda 11:05  #172
T-A-M T-A-M
Továbbra sem osztom az imitálós részét...
Ha először Vagytok együtt, nyilván van feszültség, izgalom...ám jó esetben idő is van...
Ha nem sikerült elsőre...majd sikerül másodikra... smile
Ha valóban látja a hölgy a "tökéletes jövőt"...akkor azt is látni kell, ha nem őszinte, akkor ne várjon viszot őszinteséget... smile
Abban egyetértek, hogy (főleg első alklommal) a pasinak van "nehezebb dolga".
Nem hinném, hogy a randi után kéne kielemezni a dolgot...inkább közben lehet őszintén mondjuk annyit mondani..."én még nem vagyok kész...de ugorjunk neki újra, most nekem is sikerülni fog..." smile
...persze ez az én véleményem...ettől még lehet, hogy Neked van Igazad!...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 15. kedd 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 15. kedd 23:01
valóban nagyon fontos az őszinteség...de gondolj bele...először vagy együtt egy édes pasival, izgultok mindketten, de te látod a tökéletes jövőt...közben bénázik kicsit, és te rásegítesz egy kis imitálással...csak éppen annyira, hogy belejöjjön, levetkőzze a gátlásait...aztán szépen lassan egymásra hangolódtok...azt gondolom, hogy egy nőnek mindig kicsit könnyebb, mint egy férfinek
és gondolj bele abba, ha az első randi után a nő azt mondja: nézd drágám, a technikád még nem kiforrott, kicsit imitáltam az orgazmust, de most üljünk le és készítsünk pontos tervet, hogy legközelebb minden oké legyen

nah...én akkor is azt mondom, hogy vannak helyzetek, amikor hasznos is lehet egy kis színlelés...de nem hosszútávon!!!!

(hoppá...te ffi vagy...akkor neked nem kell belegondolni, hogy éppen együtt vagy édes pasival hehe )
2008. 01. 15. kedd 23:01  #171

(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 01. 15. kedd 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 15. kedd 11:20
istenments, nem magyarázni kell, csak kicsit részletesebben kifejteni. így már pl. érthető volt, mire gondoltál. De a véleményem változatlan, és egybecseng T-A-M-éval: előbb-utóbb visszaüt a dolog, úgyhogy első az őszinteség. csíra dolog egy pasi részéről (meg egy nőéről is), ha nem néz szembe a saját bénaságával, a saját mélypontjaival.
2008. 01. 15. kedd 11:20  #170
Krok486 Krok486
istenments, nem magyarázni kell, csak kicsit részletesebben kifejteni. így már pl. érthető volt, mire gondoltál. De a véleményem változatlan, és egybecseng T-A-M-éval: előbb-utóbb visszaüt a dolog, úgyhogy első az őszinteség. csíra dolog egy pasi részéről (meg egy nőéről is), ha nem néz szembe a saját bénaságával, a saját mélypontjaival.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 13. vasárnap 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 13. vasárnap 17:56
figyi...nem fogom tudni megmagyarázni...nagyon-nagyon kivételes esetben, nagyon-nagyon ritkán, és csak is önbizalom növelés céljából...hidd el, hogy egy-egy esetben megéri, pl. ha a fiú leblokkol, elakad, eleve bizonytalan a saját képességeiben...adhat neki egy lökést, ha kicsit rájátszik a nő...de egy okos nő tudja, hogy rendszert nem lehet csinálni belőle...egy okos nő úgy intézi, hogy eljussanak a csúcsra mindketten
2008. 01. 14. hétfő 17:47  #169
ezért írtam a végére ezt: de egy okos nő tudja, hogy rendszert nem lehet csinálni belőle...egy okos nő úgy intézi, hogy eljussanak a csúcsra mindketten
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 16:11
..erről nekem a Csupasz pisztoly akárhányban játszódó szócsata jut eszembe (vagy hova)...amikor a pasi (Drebin hadnagy) mondja a kedvesének, hogy "minden orgazmusomat csak színleltem".... nyes
...persze lehet önbizalmat növelni...lehet akár megsajnálni is a partnert és hatalmasat "álélvezni"...de ez könnyen megbosszulhatja magát...akár visszafelé is elsülhet...amikor épp emiatt lesz elégedett a pasi önmagával, mert azt hiszi, hogy olyan hatalmasat domborított...
Szerintem egy okos Nő inkább abban segít, hogy elmondja a partnernek, vagy irányítja a partnert, hogy Neki is jó legyen...szerintem a színészet jobb ha a színpadon marad! smile
2008. 01. 14. hétfő 16:11  #168
T-A-M T-A-M
..erről nekem a Csupasz pisztoly akárhányban játszódó szócsata jut eszembe (vagy hova)...amikor a pasi (Drebin hadnagy) mondja a kedvesének, hogy "minden orgazmusomat csak színleltem".... nyes
...persze lehet önbizalmat növelni...lehet akár megsajnálni is a partnert és hatalmasat "álélvezni"...de ez könnyen megbosszulhatja magát...akár visszafelé is elsülhet...amikor épp emiatt lesz elégedett a pasi önmagával, mert azt hiszi, hogy olyan hatalmasat domborított...
Szerintem egy okos Nő inkább abban segít, hogy elmondja a partnernek, vagy irányítja a partnert, hogy Neki is jó legyen...szerintem a színészet jobb ha a színpadon marad! smile
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 13. vasárnap 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
figyi...nem fogom tudni megmagyarázni...nagyon-nagyon kivételes esetben, nagyon-nagyon ritkán, és csak is önbizalom növelés céljából...hidd el, hogy egy-egy esetben megéri, pl. ha a fiú leblokkol, elakad, eleve bizonytalan a saját képességeiben...adhat neki egy lökést, ha kicsit rájátszik a nő...de egy okos nő tudja, hogy rendszert nem lehet csinálni belőle...egy okos nő úgy intézi, hogy eljussanak a csúcsra mindketten
2008. 01. 13. vasárnap 20:09  #167
kandurmarci kandurmarci
Azt hiszem, nagyon igazad van. Hogy én erre eddig nem gondoltam!? Fején találtad a szöget.
2008. 01. 13. vasárnap 17:56  #166
(Ez egy válasz Krok486 üzenetére (2008. 01. 13. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 13. vasárnap 10:45
Bocs, madám, de miért lenne a megjátszás a női okosság jele? Én akkor inkább azt mondanám: vagy a női butaságé, vagy a férfi hülyeségé, vagy mindkettőé egyszerre.
2008. 01. 13. vasárnap 10:45  #165
Krok486 Krok486
Bocs, madám, de miért lenne a megjátszás a női okosság jele? Én akkor inkább azt mondanám: vagy a női butaságé, vagy a férfi hülyeségé, vagy mindkettőé egyszerre.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 11. péntek 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 11. péntek 22:15
háááát...azért én ezt bővíteném... vagy a nagyon butaságé, vagy a nagyon okosságé smile
/ 11