A szex mindig finom de legjobban reggel esik , akkor tudom jól indul a nap. Van mikor felébresztenek éjjel azzal, hogy kérik hogy szexeljünk!
Pont ma reggel gondoltam rá, milyen jo lenne. De inkabb visszaaludtam mivel nem volt kivitelezhető.
Ez bizony így van. Mi az iskolai időszakokat kedveltük a legjobban. Három gyerek suliban, s miénk a délelőtt.
Amikor meg már jött a bulizós időszak, mi léptünk a házból s hotelokban élvezhettük a nyugalmat.
Aztán eljön a kiröppenős időszak... (Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2021. 07. 09. péntek 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Amikor meg már jött a bulizós időszak, mi léptünk a házból s hotelokban élvezhettük a nyugalmat.
Aztán eljön a kiröppenős időszak... (Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2021. 07. 09. péntek 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem kell mindig az ihletett pillanatra várni, az elhatározást érdemes egy kicsit "erőltetni" az elején. Utólag visszatekintve rá mindig megéri és jó a vége.
barmikor barhol ha nincs ott a ferjem
Hogy mennyire nagyon igazad van! En sem tudtam volna jobban megfogalmazni, a mi 3 gyermekunk még gondolatokat is tud blokkolni, nem csak libidót....
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2021. 07. 09. péntek 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
3 gyerekünk van. Ezt főként ők szabják meg
Minden időbe ha van rá mód és lehetősèg
bármikor . . IS
szerstkezetek akkor mikor van rá alkalom, ha elmúlik akkor már késo
mindig jo
Nem az időpont számít! Amikor lehetőség van rá, akkor csak rajta! Van egy nagyon igaz mondás: Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! Tök igaz! Ha van kivel együtt lenned,akkor tedd meg azt! Bármikor, csak jó legyen! Ja a másik, valaki írta, hogy amíg megteheted! Remélem a halálig gondolta, mert a kor nem számít! 70 évesen is,(ha gyakorlod minden nap) képesek lesztek a szexuális életre! Ergo a feladat! Minden nap többször és lehetőleg ne hagyj ki egy napot sem!
nekem sajnos 20 év után egy időre megszünt
Mindig- használjátok ki a lehetőséget, amíg van
Manapság már nem léteznek normák...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 28. vasárnap 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (740439)
2010. 02. 28. vasárnap 12:31
Értsd jól Normális kereteken belül gondoltam...
Értsd jól Normális kereteken belül gondoltam...
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2010. 02. 27. szombat 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 27. szombat 16:41
a helyszinnel kapcsolatban azért lennének fenntartásaim... Pl. egy temetésen én kihagynám...
a helyszinnel kapcsolatban azért lennének fenntartásaim... Pl. egy temetésen én kihagynám...
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 23. kedd 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (740439)
2010. 02. 23. kedd 23:12
Mindegy az időpont vagy a helyszín. Ha két ember érzi a vágyat,akkor bizony a tettek mezejére kell lépni
Mindegy az időpont vagy a helyszín. Ha két ember érzi a vágyat,akkor bizony a tettek mezejére kell lépni
Reggel én nem igazán kedvelem...na de este...
A szex bármikor jöhet,reggel ébresztésnek,délután a feszültség oldásra-vagy mert begerjedt az atyafi,este pedig a nap megkoronázására vagy netán gőz kiengedésre...egyszóval mindig...