egy gyertyafényes szexnél nincs jobb, és még látsz is este valamit
idő, hely nem számít, csak az hogy ne mindíg mással (Ez egy válasz djatis üzenetére (2010. 02. 15. hétfő 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
idő, hely nem számít, csak az hogy ne mindíg mással (Ez egy válasz djatis üzenetére (2010. 02. 15. hétfő 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
reggel kell elkezdeni mert hanem este a sotetben tapogatozas marad
Nagyon egyetértek az előttem "szólókhoz".Ha kívánod a partnered akkor aztán teljesen mindegy milyen napszak van.
Csak a megfelelő hely kell és mehet a szex......ami nagyon jó
Csak a megfelelő hely kell és mehet a szex......ami nagyon jó
Nekem egész nap menne,de megfigyeltem hogy a hölgyek többsége este inkább pihenne,mint hogy még egy jót szeretkezzen,tisztelet a kivételnek. Igaz ilyen a rohanó világ.
A lényeg az hogy a legnagyobb beteljesülés az nem időhöz kötött a spontán szex a legszenvedélyesebb és legélvezetesebb.
A lényeg az hogy a legnagyobb beteljesülés az nem időhöz kötött a spontán szex a legszenvedélyesebb és legélvezetesebb.
Igy ebben a sorrendben nekem jó.
Én azt vettem magamon észre hogy délután jobban megy, jobban begerjedek. Este már azért fáradt az ember, szívesebben néz tv-t vagy beszélget a párjával. De én inkább délután pörgök, még a biológiai órám is akkor üti el a gongot hogy na akkor MOST!
Nos. Igen. Reggel egyet világosba, nappal az átlag miatt, este meg a sötét ugye... Szóval nem kell válogatni, meg dönteni, hogy melyik a jobb. Jó mindhárom ! Mondjuk a délelőttit, meg a du. szieszta utánit hiányolom a listáról, de mi sem bírunk minden nap 5x, csak néha-néha
Idő pont az lényegtelen, megítélésem szerint mikor jól esik hát szeretkezni kell és nem figyelni ,az égre csak a másik szemébe s az élvezetre a mámora.
Butaság! Szeretkezni mindig !
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 01. 27. szerda 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (401458)
2010. 01. 27. szerda 11:08
Szerintem teljesen mindegy, hogy milyen napszak. Lényeg,hogy adódjon lehetőség rá.
Szerintem teljesen mindegy, hogy milyen napszak. Lényeg,hogy adódjon lehetőség rá.
Délután, de valójában mindig amikor áll a szerszám
Nekem bármikor jöhet!!!!Mindíg imádom!!!!
nem ebben a sorrendben, de így van...
"szeretkezni este, reggel vagy napközben"
"szeretkezni este, reggel vagy napközben"
nekem is pont ma mondta a párom, ő neki is az este a legjobb, mert zavarja a fény. nem vámpír, de szívni szeret
Bármikor, csak legyen rá lehetőség!!
este hogy jol aludjunk - aztan meg reggel hogy napkozben emlekezzunk milyen jo volt,napkozben meg hogy felfrissitsuk az emlekeinket
Nyuszorsth-nál az igazság - mondjuk reggel korábban kelve egy gyors összebújás (napközben csak úgy,hogy az asszony meg ne tudja ) s este egy alapos szeretkezés...
Nem hiszem, hogy bárki is megkövez érte. Szerintem nagyon sok gyerekes pár van ezzel így. Esetleg a párod veled zuhanyozhatna.
(Ez egy válasz duciladi üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 19:57
Hát igen az is megoldás lenne
De sajna férjem is, és én is reggel 5-kor kelünk. Gyerek fél 6-kor.
És ez a reggeli 5 órás felkelés számomra már óriási kin. Nem tudnék mégkorábban kelni csak a szex miatt.
Ez van lehet érte megkövezni.
De sajna férjem is, és én is reggel 5-kor kelünk. Gyerek fél 6-kor.
És ez a reggeli 5 órás felkelés számomra már óriási kin. Nem tudnék mégkorábban kelni csak a szex miatt.
Ez van lehet érte megkövezni.
Zuhanyozás, kávézás, reggeli készités a gyereknek, meg magunknak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (417145)
2009. 07. 20. hétfő 20:04
A megkövezés most elmarad. Ezek szerint, van fél orátok. Azt mivel töltitek? Kávézás, eszmélés?
Szerény véleményed nagy, és alapvető igazságot tartalmaz
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (247451)
2009. 07. 20. hétfő 20:55
Szerény véleményem szerint, reggel, napközben és este a jó megoldás.