azért nem mindig van ám úgy, hogy a fárfiak folyton kívánják..nem-nem
Pl. én egyszer azért szakítottam valakivel, mert nem dugott meg valamelyik nap és ezt a szívemre vettem:P
Na de azóta biztos változott a világ...
Szerintem egy kapcsolat elején ez lehet válóok, pl. a mi esetünkben is ez volt, nagyon összevesztünk ezen a kis "csekélységen", hát igen...
Pl. én egyszer azért szakítottam valakivel, mert nem dugott meg valamelyik nap és ezt a szívemre vettem:P
Na de azóta biztos változott a világ...
Szerintem egy kapcsolat elején ez lehet válóok, pl. a mi esetünkben is ez volt, nagyon összevesztünk ezen a kis "csekélységen", hát igen...
Na én a páromal pont igy vagyok,teljesen mindegy a napszak volt olyanra példa hogy hajnal 2 arra ébredtem de jó volna egy kufirc és ahogy finoman dörgölőztem ő is ráérzet és egy jót szeretkeztünk
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 11. kedd 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 11. kedd 07:44
Nekünk mindegy hogy reggel,délután,vagy késő este,ha megkivánjuk egymást a lényeg hogy tudjunk élni a lehetőséggel
szerintem ez nem mapszakfüggő. Amikor jól esek. Nem de?
A Belfast-i egyetemen kutatasokat vegeztek as az eredmeny az lett, hogy 6 - 7 ora kozott reggel, kb. 3-4 hetente a szeretkezes legjobb idopontja es gyakorisaga
Nekem a hajnali órák a jobbak.Este fáradt vagy reggel ott a sok teendő,naközben rohansz,este pihensz majd felkelsz és rámászol fel puszilgatva a társadat,majd nagyon jól alszol tovább.
mind1 milyen napszak van, bármikor szex. de mégis, valahogy este-éjjel olyan nyugodt, csendes, romantikus minden, akkor sokkal másabb szerelmeskedni.
Nekünk mindegy hogy reggel,délután,vagy késő este,ha megkivánjuk egymást a lényeg hogy tudjunk élni a lehetőséggel
A világosság jó, a lámpa egészen más.
Ráadásul más az érzete a napközbeni szexnek. (Ez egy válasz hegyimenyet üzenetére (2007. 08. 15. szerda 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Ráadásul más az érzete a napközbeni szexnek. (Ez egy válasz hegyimenyet üzenetére (2007. 08. 15. szerda 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 15. szerda 11:53
Mindegy, csak legyen szex. Ha választhatok, napközben. Legyen világos és lehetőleg ne mindíg ágyban
Mindegy, csak legyen szex. Ha választhatok, napközben. Legyen világos és lehetőleg ne mindíg ágyban
Nagy igasság hogy a nok jobban szeretnek szeretkezni este es a férfiak reggel. De szukséges hozzá a nyugott kornyezet. Amugy a férfiaknak mindeggy mikor, csak legyen minel tobbszor. Én igy gondolom saját tapasztalatokbol itélek.
Hat vannak olyan napok mikor reggel....reggel az 5 orakor is lehet, maskor este, de legtobbszor mindegy...amikor megkivanjuk egymast.
Szerintem sem napszakhoz kotott, amikor mindketten akarjuk, vagy eppen ugy hozza a helyzet
szex reggel vagy este???MINDIG
Állandóan csak azt csinálnám! Szerencsére a párom is mindig kapható rá! ÉLJEN a SZEX!
A legváratlanabb pillnatban is lehet. Sőt. A szex nem svájci óra szerint működik. Este néha fáradt az ember, akkor majd reggel inkább. Meg napközben, amikor nincsenek láb alatt a gyerekek.
Teljesen igazad! Nem köthető napszakhoz, amikor megkívánjuk egymást akkor kell
(Ez egy válasz kis_csaj üzenetére (2007. 06. 26. kedd 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 26. kedd 16:41
Mindig!!!
Vagyis szerintem teljesen mindegy, hogy mien napszak van, amikor megkívánjuk egymást, akkor.
Vagyis szerintem teljesen mindegy, hogy mien napszak van, amikor megkívánjuk egymást, akkor.
szeva
Mindig!!!
Mindegy csak legyen. Persze a változatosság miatt jó az időpontok cserélgetése
Tök mindegy szerintem!Csak jó legyen!Lehet gyors "reggeli" a fürdőszobában; napközbeni, titkos, tabumentes (popsiszexes) a "barátnővel", vagy egy "esti kiadós" otthon az asszonnyal, ha nem fáj a feje, nem fáradt, és különben is ehhez van kedve!Úgyhogy akit most +dughatsz ne hagyd holnapra mert csak 1x élünk!