Én vagyok Groot. Én Vagyok Groot! ♡♡♡
Én már csak egyet
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2022. 02. 09. szerda 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Na szóval mennyit is alszunk??? 2.... Farsangra fel!!!
Mi jövüünk, nem akarunk lemaradni )
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2022. 01. 27. csütörtök 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 27. csütörtök 08:37
Sziasztok! Van még 5 hely a gg farsangi buliba, február 11-13 lesz Mint mindig... aki lemarad, kimarad egy jó buliról
Sziasztok! Van még 5 hely a gg farsangi buliba, február 11-13 lesz Mint mindig... aki lemarad, kimarad egy jó buliról
Sziasztok.ķöszönöm a megértést és a segítséget.tényleg jó társaság volt.j
minden jó és szép volt, köszi mindenkinek
sziasztok! igen megint nagyon jól sikerült ez a hétvégi össze röffenés
köszönjük a fáradhatatlan munkájukat a szervezőknek és a szakácsoknak meg a segítőinek
aki ki maradt az le maradt
köszönjük a fáradhatatlan munkájukat a szervezőknek és a szakácsoknak meg a segítőinek
aki ki maradt az le maradt
Nagyon szuper volt minden, mindenki! Nagyon örültök az első bálozóknak és persze a régi motorosoknak is!
Voltak akik nagyon hiányoztak, de mindent pótolunk! Jó volt veletek újra
Voltak akik nagyon hiányoztak, de mindent pótolunk! Jó volt veletek újra
Sziasztok. Nagyon köszönjük hogy ott lehettünk a talin. Örülünk hogy megismerhettünk benneteket kik ott voltatok. Nagyon jol éreztük magunkat. Jövőre is tervezzük hogy megyünk.
Nagyon klassz volt a társaság, köszönjük mindenkinek!!!Azthiszem meg találkozunk!!
Remek hétvégét,jó szórakozást!
Mindenkinek jó hétvégét, teljen az a titkos emlékkönyv
Mi majd 2ora felé
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2021. 07. 16. péntek 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Anya érezd magad jól!!!! pusza és mindenkinek nagyon jó 7végét!!
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2021. 07. 16. péntek 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
No mi úton vagyok
na csapasúk ,egyszer csak érkezünk
Holnap délután!
Részemről... (Ez egy válasz Niobe üzenetére (2021. 07. 15. csütörtök 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Részemről... (Ez egy válasz Niobe üzenetére (2021. 07. 15. csütörtök 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Somogyból megyünk, van két szabad hely ha valakinek nincs mivel érkeznie
Holnapppp