2
Éljen!
Ott leszek! (Ez egy válasz Niobe üzenetére (2021. 07. 12. hétfő 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Ott leszek! (Ez egy válasz Niobe üzenetére (2021. 07. 12. hétfő 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
most aludj mert pénteken már nem fogsz
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2021. 07. 13. kedd 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Már csak 3 alszunk
Szerencsére változott a kormányrendelet, igy bárki jöhet
Sziasztok.Remélem az idő is jó lesz!már várom!!
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2021. 07. 12. hétfő 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Végső visszaszámlálás! már csak 4 alszunk
Már nagyon várjuk. Eddig minden évben lemondtuk egyéb okok miatt, de idén ott leszünk.
Sziasztok!
Haza felé a rádióban azt hirdették, hogy elértük az 5,5millió beoltottat.
Így a korlátozások jelentős része feloldásra került.
Remélhetően így a buli előtt már nincs akadály!
Haza felé a rádióban azt hirdették, hogy elértük az 5,5millió beoltottat.
Így a korlátozások jelentős része feloldásra került.
Remélhetően így a buli előtt már nincs akadály!
2 hét múlva ilyenkor már izgatottan készülünk, van aki már úton is lesz .... Mi már nagyon várjuk a nagy bulit, remélem ti is...
Sziasztok!
A tervek szerint jelentkezem... és ott leszek!
Addig is kitartást!
A tervek szerint jelentkezem... és ott leszek!
Addig is kitartást!
Addigra már nem kell, hogy oltott legyél
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 22. kedd 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3189042)
2021. 06. 22. kedd 17:27
szia igen nem voltam még de most párommal el akartam menni. most olvastam h mior lesz mikorra kérjünk szabit de az miatt nem tudunk menni mert nem vagyok vagyis én oltott
18 nap!
szia igen nem voltam még de most párommal el akartam menni. most olvastam h mior lesz mikorra kérjünk szabit de az miatt nem tudunk menni mert nem vagyok vagyis én oltott
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2021. 06. 14. hétfő 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon szívesen mennék én is,de sajnos nem tudok. Nagyon sajnálom,hogy nem vehetek részt! :(
28
Visszaszámlálás indul... 29 nap
Nem mintha jöttél volna máskor is
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 13. vasárnap 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3189042)
2021. 06. 13. vasárnap 23:41
de miért komolyan miért kell mindenhol ennyire megkülömböztetni a oltottat és az oltatlant ? miért nem mehet az oltatlan bulizni ?