Sziasztok! 19én, megyek kocsival, Miskolcról Ceglédre a naturista éjszakai fürdőzésre. Ha van olyan pár vagy hölgy aki velem tartana, keressetek bizalommal!
Ma délután egerszalók saliris fürdő nudi szaunájában kalandoznánk
Kecskemét fürdő jó hely
Pécs és környékén naturista hely?
Tamási szauna ma, vagy holnap ? Hölgyeim, párok....?
Holnap délelőtt Budapesten naturista szauna pár vagy hölgy társaságban?
Sziasztok! Tervez innen jönni esetleg valaki Ceglédre a naturista estre december 19-én?
Veszprém környékén van ilyen, esetleg gőzfürdő is?
Sziasztok.
Budapesten naturista szauna ahol lehet ismerkedni hol van?
Budapesten naturista szauna ahol lehet ismerkedni hol van?
Vasárnap délután lesz valaki a salirisben, aki csatlakozna párhoz? Akár pasi, akár nő? 25-40 között
Ceglèdi t fürdöben nov 21 én szauna est tesztil metes .fördözès.Szivesen csatlakoznék tàrsasághoz .De szivesen vàrnàm hölgy jelenkezésètakit èrdekel a dolog 50 èves pasi vagyok.
Nyíregyháza aquarius mennyire nudista?
Illetve a hunguest sóstó wellness részlege?
Illetve a hunguest sóstó wellness részlege?
Ma Sárváron èjszakai szauna!
Valaki készül most hétfőn az Esztergomi naturista szaunába?
Nyíregyháza hunquest hotel és a fürdő része milyen? Szokott lenni valami a szaunákban?
Szia melyik hotelről van szó ?
(Ez egy válasz justin59 üzenetére (2025. 10. 03. péntek 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 03. péntek 19:27
Semmi extra!Nem kell parázni csak természetesen viselkedni!A kinti rész fürdőruha mentes és a kinti szaunák is! Persze lehet rajtad lepedő de bebugyolálva nem igazi a szauna.Kint ha jó idő van lehet meztelenül napozni.Csak lazán.
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy a balatonfűzföi uszoda szaunája tényleg textilmentes?
Nem tudjátok, hogy a balatonfűzföi uszoda szaunája tényleg textilmentes?
A héten megyek az esztergomi portobellóba ki csatlakozna hozzám?
Sziasztok, fejer megye es vonzas korzeteben keresek parnert, part szauna latogatashoz!
Győri Rábaquelle, komaromi naturista szauna , esztergomi portobelló, melyik a felkapottabb hely?magam nem szeretek üldögélni...