Imádom a csajom képeit mutogatni másoknak annyira izgató ha valaki látja a szép puncijat
ha valaki meglátna maszturbálás közben.
és esetleg még nézne is.
és esetleg még nézne is.
klassz nem semmi van közte amit én is akarok
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2021. 06. 29. kedd 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 29. kedd 14:46
Ami még nem jött össze (és valószínűleg nem is jön össze sosem):
1.Feleségemet partyba vágni. (minimum +1 férfi, de lehet több is)
2. Nézni amint a fleségem előttem jól megdugják., Majd megdugni a más által telelőtts puciját.
3. Hármas egy + nővel. Ahol a beszálló lánnyal csak a feleségem foglalkozik.
4. Bukkake partyban egyszerre több faszt leszopni (akár 8-10-et is)
2. Nézni amint a fleségem előttem jól megdugják., Majd megdugni a más által telelőtts puciját.
Nekünk a legnagyobb fétisünk talán a popsi. Férfi létemre imádom, ha nyalnak, ha ujjaznak, prosztata masszázst kapok. Szerencsére a feleségem imádja nyalni, ujjazni, masszírozni. Mindketten élvezzük, ha ráülünk egymás arcára és kényszernyalatjuk. A kényszerfrancia, a kiszolgáltatottság, a mélytorkos szopás is a nagy kedvenceink közé tartozik, és még egy csomó dolgot nem is említettem.
Szeretek hosszan puncit nyalni. Szeretem ha kinyalják a fenekem. Szeretem ha lepisilik a farkam vagy én pisilek egy csinos cicire puncira farokra. Szeretem a spermás csókot.
Nagyon felizgat ha lepisilik a farkam, a múltkor még folyt rá a pisi és már el is élveztem
Az extrém kövér nők imádata. Akár 200 kg feletti nőnek is teljesíteném minden vágyát.
Szerintem elég perverz, másoknak inkább meglepő, szokatlan. Nekem a női fehérneműk, fürdőruhák jelentenek izgalmat. Néha rendelek egyet-egyet netről, de volt hogy magam vásároltam egy üzletben. Az utóbbi különösen izgató. Nem tudom mi vezetett ehhez, de különlegesen nagyokat tudok elvezni ha felveszek 1-1 darabot. Van aminek a szabása, másiknak a színe vagy az anyaga fog meg. Az igazán tökély az lennem ha egyszer egy olyan nővel hozna össze a sors aki nem csak hogy elviseli, hanem egyenesen izgatja ez a szokás. Kb. mint a fehér holló...
Ami pedig ebből kimaradt:
Biszex vágyaimat vele együtt megélni... (Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2021. 06. 29. kedd 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Biszex vágyaimat vele együtt megélni... (Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2021. 06. 29. kedd 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 29. kedd 14:46
dugatni a nejemet
Ami már össze jött:
Faszt szopni és a végén gecit nyelni.
Nyilvános helyen meztelenkedni. Maszturbálni idegen nők előtt (persze úgy, hogy "véletlenül" vegyék észre)...
Faszt szopni és a végén gecit nyelni.
Nyilvános helyen meztelenkedni. Maszturbálni idegen nők előtt (persze úgy, hogy "véletlenül" vegyék észre)...
Nagyon izgat, mikor popsi szex után kinyalhatom a párom punciját és popsi lyukát. Teljesen felizgat a kitágult lyuk látványa,s hogy mélyen bele tudok nyalni. Volt már hogy miközben kinyaltam ő keményre szopta a farkam és újra kezdtük.
Imádom a használt, puncis tangák illatát.
Azok a dolgok izgatnak fel igazán gyerekkorom óta, amikor a környezetemben élő általam kívanatosnak tartott nőkről olyasmi szexualis jellegű dolgot tudhatok meg, ami nem rám tartozik.
Tehát példaul kukkolás, vagy bugyijaval játszadozás..mondjuk ezeket is inkább fiatalabb koromban csinaltam, de mai napog felizgat a gondolata..
nagyon felizgatna, ha pl tudhatnám milyen jatékszerek lapulnak a hölgy hálószoba fiókjában, milyen szexi alsóneműk, stb..
nyilvan nem állok neki masoknál kutakodni, mert a jóviszony többet ér, de a fantaziámat nagyon izgatjak ezek a dolgok, hogy egyes ismerős hölgyek intimitása a négy fal magányában hogyan zajlik..
Tehát példaul kukkolás, vagy bugyijaval játszadozás..mondjuk ezeket is inkább fiatalabb koromban csinaltam, de mai napog felizgat a gondolata..
nagyon felizgatna, ha pl tudhatnám milyen jatékszerek lapulnak a hölgy hálószoba fiókjában, milyen szexi alsóneműk, stb..
nyilvan nem állok neki masoknál kutakodni, mert a jóviszony többet ér, de a fantaziámat nagyon izgatjak ezek a dolgok, hogy egyes ismerős hölgyek intimitása a négy fal magányában hogyan zajlik..
Szájba élvezés, sperma lenyeletése - ha ez egyáltalán perverziónak számit.
Sziasztok imádok kukkolni!!
Nekem az hogy az asszonyt többen dugják hála isten szereti popsiba is rendessen
Irigylem a párod , oda lennék egy olyan nőért , ki szereti . Az én feleségem inkább undorodik tőle .
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 25. péntek 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4521202)
2021. 06. 25. péntek 08:47
sperma sperma sperma
Én is szeretem,finom lábaid vannak,szép lábujjak
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 24. csütörtök 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1326792)
2021. 06. 24. csütörtök 16:15
lábfétis