Szívesen szerelnék nálad én is villanyt
(Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (2024. 10. 28. hétfő 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 28. hétfő 16:47
Én a "fizetés természetben" feladványban a fizető fél voltam 3 alkalommal az elmúlt fél évben... Szerintem nem távoztak elégedetlenül, akikkel az üzlet megköttetett. Minden alkalommal órákig fizettem igen aktívan és változatosan.
Őrülök hogy megy ez emberi módon is.
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2024. 12. 03. kedd 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 03. kedd 19:45
bocs ez valahogy igy van: a feleseg haza ter a vizsgarol a ferj gunyosan kerdezi megint meghuztak? mire a feleseg meg de most a jogsi is meg van
bocs ez valahogy igy van: a feleseg haza ter a vizsgarol a ferj gunyosan kerdezi megint meghuztak? mire a feleseg meg de most a jogsi is meg van
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2024. 12. 03. kedd 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 03. kedd 05:38
Tényleg? és ki volt az a nyolc? Vagy estleg repülőgépvezetésből vizsgázott?
De gondolom sugárhajtóműből mer a kis gépen is csak az oktató és a biztos ül a tanulóval. HA már beszólogatunk.
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2024. 12. 03. kedd 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 03. kedd 05:28
A holgyvizsgazni megy amikor hazaer a ferj kerdi ; na megvolt? meg mind a nyolc de a jogsi is megvan
Tényleg? és ki volt az a nyolc? Vagy estleg repülőgépvezetésből vizsgázott?
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2024. 12. 03. kedd 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 03. kedd 05:28
A holgyvizsgazni megy amikor hazaer a ferj kerdi ; na megvolt? meg mind a nyolc de a jogsi is megvan
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
35 évvel ezelőtt???
Vagy talán csak nagyon tapasztalatlan. És nagyon akarta a jogosítványt.
(Ez egy válasz KandúrPista üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
hát...jó nagy bolond volt ez ba te barátnőd....
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 19:29
Volt barárnőm mesélte hogy vizsgázott le vezetésből.
40-es pasi volt az oktató barátnőm 18 múlt. Kb a 10. óra után elkezdte az oktató hogy ez bizony nem valami fényes teljesítmén. Közeledett a vizsga , a pasi csak mondogatta hogy kéne még 10 -150óra gyakorlás. Egyszerű munkás család lóvé nem nagyon volt, a lány mondta hogy nem telik rá. Erre az oktató , hát lennerá megoldás ha ő sem járna rosszúl . Szó szót követett az első 4-5 óra után egy szopással kivolt egyenlítve a számla. Az oktató csak többet akrt , mondta hogy nem nagyon van javulás de eltudja intézni a sikeres vizsgát ha kefélnek. A lány bele ment. Ez után a vezetés végén már dugás is volt hol a kocsiban hol egy félreeső helyen a kocsi mellett.
Elérkezett a vizsga, jött a következő ajánlat biztos lessz a jogosítvány , ha a biztos is megdugja. Na a vizsga helyett mind aketten megbaszták. De megkapta a jogosítványt.
40-es pasi volt az oktató barátnőm 18 múlt. Kb a 10. óra után elkezdte az oktató hogy ez bizony nem valami fényes teljesítmén. Közeledett a vizsga , a pasi csak mondogatta hogy kéne még 10 -150óra gyakorlás. Egyszerű munkás család lóvé nem nagyon volt, a lány mondta hogy nem telik rá. Erre az oktató , hát lennerá megoldás ha ő sem járna rosszúl . Szó szót követett az első 4-5 óra után egy szopással kivolt egyenlítve a számla. Az oktató csak többet akrt , mondta hogy nem nagyon van javulás de eltudja intézni a sikeres vizsgát ha kefélnek. A lány bele ment. Ez után a vezetés végén már dugás is volt hol a kocsiban hol egy félreeső helyen a kocsi mellett.
Elérkezett a vizsga, jött a következő ajánlat biztos lessz a jogosítvány , ha a biztos is megdugja. Na a vizsga helyett mind aketten megbaszták. De megkapta a jogosítványt.
Akkor még nem voltunk együtt mikor az eset történt.
(Ez egy válasz Max32 üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 20:38
Ez a sztori sok lánynál elmesélhető. Volt annó egy barátnőm , ott is bepróbállkozott az oktató, de én fizettem ki, de rendessen. Testápolása meg volt ahogy kell
Ez a sztori sok lánynál elmesélhető. Volt annó egy barátnőm , ott is bepróbállkozott az oktató, de én fizettem ki, de rendessen. Testápolása meg volt ahogy kell
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 19:29
Sziasztok! Vállalkozóként, kivitelezőként elég sok Megrendelővel van szerencsém találkozni. Innen az oldalról, és a való életben is alakult már "természetben fizetéssel" való munka kiegyenlítés. Ahogy előttem is írták páran, nem kell feltétlen aktusra gondolni, néha egy-egy szexi villantás több élményt jelent számomra, mintha ott a mosógépen fektethetném a hátára. Higgyetek benne, és járjatok nyitott szemmel, ha van erre lehetőségetek!
Azért a történetet is szívesen olvasnánk
(Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (2024. 10. 28. hétfő 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 28. hétfő 16:47
Én a "fizetés természetben" feladványban a fizető fél voltam 3 alkalommal az elmúlt fél évben... Szerintem nem távoztak elégedetlenül, akikkel az üzlet megköttetett. Minden alkalommal órákig fizettem igen aktívan és változatosan.
Valami hasonló dolog történt ma velem. Történt, hogy az ősszel eladtam egy autónkat. Viszont a téli gumik rendezgetése közben megtaláltam az eladott járgány téli gumi szettjét. Erről amikor a biznisz létrejött megfeledkeztem. A vevő egy nálam lényegesen fatalabb szöszke volt, aki szerintem frissen vált gyermekét egyedül nevelő anyuka. Gondoltam jó fej leszek és felhívom, ha akarja a gumikat elviheti. Eljött és nem győzött hálálkodni a gumikért. Nem kértem érte semmit igazából örültem, hogy megszabadultam a lomtól. A hálálkodás több lépcsőn keresztül addig tartott, amíg oda jutottunk hogy dugtunk egy olyat amire még a nyuggerotthonban is emlékezni fogok. Abban egyeztünk meg, hogy nem töröljük ki egymás számát mert még összefuthatunk a jövőben. Viszont estére eszembe jutott, hogy gumiszőnyeg garnitúra is van valahol ahhoz az autóhoz. Szerintem megkeresem, de ha nem lenne meg akkor veszek.
Ami kiderült hogy kettő srác csinalta az autóját a munkadíjat természetben fizette, a műhelyben volt hogy csak leszopta őket de általában azért meg is dugták. A haverjanak már előtte is rendezte így a javításokat, de az biztos hogy vmit jól csináltak mert volt időszak amikor kb hetente vitte hozzájuk. Mindig nagy mosollyal jött haza. A legszebb az egészben hogy nem tudja hogy tudom.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 11. 05. kedd 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
És kiderült hogy, miket tett meg, meg hány fiúnak?
(Ez egy válasz Laccus32 üzenetére (2024. 11. 05. kedd 04:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 05. kedd 04:20
Páromnak egyik haverja szerelte egy időben az autóját mindig nagy alacson árakat mondott csak az anyagot fizette ki mindig a többit mint kiderült ledolgozta a fiúknál.
Páromnak egyik haverja szerelte egy időben az autóját mindig nagy alacson árakat mondott csak az anyagot fizette ki mindig a többit mint kiderült ledolgozta a fiúknál.
Egyszer egy 40 év körüli hippiszerű lengyel párocskát vettem fel szakadó esőben egy autópályabenzinkútnál.
Beszéltek angolul. Talán vagy 300-360km-t vittem őket Németországban.
Még az elejefelé megkérdezték tartoznak-e valamivel. Mondtam nekik, hogy semmivel. Gyalogoltam már én is szakadó esőben régen busztól hazafelé.
Na a lényeg, hogy hátra ültek be mindketten és a fickó megkérdezte hogy nem zavar e ha átveszik szárazra az átázott ruhájukat. Mondom nem.
Úgy is volt. Csakhogy valamilyen apropóból a hölgyikén nem volt melltartó, így mikor levette a pólóját, minden látszott. Alig búrtam a szemem az úton tartani. Persze mindketten észrevették, a hölgy elmosolyodott cinkosan, a férdi megkérdezte, hogy tetszik-e. Nyilván igent mondtam.
Folytatása nem volt a történetnek, onnantól jól elbeszélgettünk, 2x megálltunk pihenőre, majd Köln környékén szálltak ki.
Hát azóta már többször végigpörgettem a fantáziámban az eseményeket, mindenféle befejezéssel.
Beszéltek angolul. Talán vagy 300-360km-t vittem őket Németországban.
Még az elejefelé megkérdezték tartoznak-e valamivel. Mondtam nekik, hogy semmivel. Gyalogoltam már én is szakadó esőben régen busztól hazafelé.
Na a lényeg, hogy hátra ültek be mindketten és a fickó megkérdezte hogy nem zavar e ha átveszik szárazra az átázott ruhájukat. Mondom nem.
Úgy is volt. Csakhogy valamilyen apropóból a hölgyikén nem volt melltartó, így mikor levette a pólóját, minden látszott. Alig búrtam a szemem az úton tartani. Persze mindketten észrevették, a hölgy elmosolyodott cinkosan, a férdi megkérdezte, hogy tetszik-e. Nyilván igent mondtam.
Folytatása nem volt a történetnek, onnantól jól elbeszélgettünk, 2x megálltunk pihenőre, majd Köln környékén szálltak ki.
Hát azóta már többször végigpörgettem a fantáziámban az eseményeket, mindenféle befejezéssel.
Mi már írtuk pàrszor, hogy közeli baráttal szoktunk hármasozni. Mivel amúgy is nagyon jóban vagyunk, előfordul, hogy ha van buli itt alszik. Egyszer a férjemmel elmentek bulizni. Írt, hogy elôbb jönne, ha nem baj mert unatkozik. Elkezdtek iszogatni, majd téma lett, hogy megkellene nézni a mosógépet, mert valami baja van. A barátunk megcsinálta nekünk. 2 napra rá írtam neki hogy köszönöm és ha gondolja egy laza pipára a vendégem. Megkapta a fizetségét hármas közben, csak a laza rész colt kicsit keményebb