Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Fizetés természetben történetek.

Az eddigi hozzászólások

2024. 10. 30. szerda 14:59  #47
nudiandmore nudiandmore
Hölgyek? smile
2024. 10. 28. hétfő 16:47  #46
Milfina06 Milfina06 VIP
Én a "fizetés természetben" feladványban a fizető fél voltam 3 alkalommal az elmúlt fél évben... Szerintem nem távoztak elégedetlenül, akikkel az üzlet megköttetett. Minden alkalommal órákig fizettem igen aktívan és változatosan.
2024. 10. 28. hétfő 15:01  #45
Met31 Met31
Sziasztok! Én villany szerelő vagyok. És velem is meg eset egy két érdekes helyhez. Konkrétan két sztorit tudok elmondani. Az egyik itt kezdődött a ggn. Egy hölgyel ismerkedtem meg akinek a lakását el kezdték fel újítani de nem fejezték be a villanyt. El mentem hozzá hogy meg beszéljük a részleteket. És felmérjem a helyzetet. Nagyon szimpatikus volt. És hát meg is volt a szimpátia köztünk. Sajnos a munka amit csináltak az igen csak cefet volt. Konkrétan újra kell vezetékezni az egész házat. Mert bent hagyták a régi alu vezetékeket és arra kokányolták az ujjat. Meg egyeztünk hogy kisebb dolgokat meg csinálok ezt természetben fizeti. A többire megegyeztünk egy összegben. Nagyon sajnáltam szegényt hogy csúnyán át verték. Ezért igyekeztem méltányos ajánlatot adni.

A másik történet az is villany szerelős sztori. Egy villany tűzhelyet és sütőt kellett bekötnöm. Sajnos nem volt megfelelő a kiállás. Amit az előző szaki csinált. Mikor el mondtam a párnak a dolgokat akkor kicsit el szomorodtak. Ami meg lépő volt az az hogy nagyon jól éreztük magunkat együtt. Sokat beszélgetünk a felmérés alatt. Ami meg lépő volt hogy nem csak a munka volt a téma. Ki hogyan el hány gyerekük van mit szoktak csinálni szabad időben stb... Mikor végeztem a felméréssel adtam egy ár ajánlatot. Majd távoztam. El telt egy pár nap mikor felhívott a pár férfi tagja hogy nem e tudnék ki menni hozzájuk mert lenne egy ajánlatuk számomra. Természetesen vissza mentem. Le ültünk kávézni és beszélgetni. Megint jól éreztük magunkat. Már úgy volt hogy nem tudom meg az ajánlatot. Mikor a pár férfi tagja közölte hogy mit szolnék ha egy részét természetben fizetnék ki. Mondanom sem kell nagyon meg lepet a dolog. Konkrétan úgy hangzott az ajánlat hogy ha akarom akkor lehetek kettesben a hölgyel. De ha nem zavar akkor lehetünk hármasban is. Belementem a dolgokba. Mert nagyon be jött a hölgy. És nem bántam meg. Egyeztetünk egy idő pontot a munka elvégzésére. Majd közös fürdés a hölgyel. És a többit a fantáziátokra bízom.
2024. 10. 28. hétfő 14:32  #44
torez1 torez1
Pont van mikróm felesleges, Grillezős
(Ez egy válasz ofrys üzenetére (2024. 10. 28. hétfő 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 28. hétfő 13:00
Pont tönkrement a mikró a nyaralóban. Látom, te épp kínálsz egyet! smile )
2024. 10. 28. hétfő 14:21  #43
ofrys ofrys
Teljesen igazad van! De ahogy írtam, mi is azt beszéltük meg, hogy csak szimpátia esetén működik a dolog. Persze ehhez az kellett, hogy a srác nagyon normális volt, és ezt természetesnek vette. És mivel tényleg intelligens volt, biztos vagyok benne, hogy azt is elfogadta volna, ha nincs akció. De ez nyilván rizikó, ha előzetesen nincs találkozó az illetővel.
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 10. 28. hétfő 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 28. hétfő 13:36
Erre még nem is gondoltam, de tényleg jól hangzik smile Kisebb nagyobb munkák nálam is akadnak mindig, de nem tudom mit tudnék erre ajánlani. Azt sem hiszem, hogy szimpátia nélkül bármilyen segítséget, a legegyszerűbb természetbeni fizetéssel meg tudnám oldani. Vagyis, nem mindegy ki az. A munka mértéke sem, és a fizetés sem. De ettől függetlenül nagyon izgalmasan hangzik smile
2024. 10. 28. hétfő 14:13  #42
ofrys ofrys
Hát, egyszer örülnék egy 6-7 fős, (mondjuk) tetőfedő csapatnak! smile )
(Ez egy válasz KandúrPista üzenetére (2024. 10. 28. hétfő 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 28. hétfő 13:16
...elég sokan vállalnánk nálatok bármiféle "alantas" melót buck
2024. 10. 28. hétfő 13:54  #41
nmeli nmeli
Igen azt gondolom a munka mértéke és a fizetség változhat.

Ismerőstől hallottam olyat ahol egy kisebb munkáèrt nem volt aktus, csak egy kis villantás, meztelenkedès.
Nyilván senki nem gondolja hogy egy izzócsere fizetsège egy éjszaka. Nyilván minden alku, és szimpátia kérdése, de miért ne lehetne csak kisebb élményt adni kisebb munkáèrt.
2024. 10. 28. hétfő 13:43  #40
Törölt felhasználó (4705932)
Teljesen igazad van abban amit leírtál.. Amúgy ahogy nézlek, Te biztosan tudnál válogatni a sok jelentkezőből!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2024. 10. 28. hétfő 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 28. hétfő 13:36
Erre még nem is gondoltam, de tényleg jól hangzik smile Kisebb nagyobb munkák nálam is akadnak mindig, de nem tudom mit tudnék erre ajánlani. Azt sem hiszem, hogy szimpátia nélkül bármilyen segítséget, a legegyszerűbb természetbeni fizetéssel meg tudnám oldani. Vagyis, nem mindegy ki az. A munka mértéke sem, és a fizetés sem. De ettől függetlenül nagyon izgalmasan hangzik smile
2024. 10. 28. hétfő 13:37  #39
nmeli nmeli
Végre egy leírt izgalmas nyélbe ütött üzlet!
2024. 10. 28. hétfő 13:36  #38
Anna900 Anna900
2024. 10. 28. hétfő 13:30  #37
Tiétek! Majd írjad mikor és hova vihetem! wink
(Ez egy válasz ofrys üzenetére (2024. 10. 28. hétfő 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 28. hétfő 13:00
2024. 10. 28. hétfő 13:16  #36
KandúrPista KandúrPista
...elég sokan vállalnánk nálatok bármiféle "alantas" melót buck
(Ez egy válasz ofrys üzenetére (2024. 10. 28. hétfő 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 28. hétfő 09:06
A nyaralónál egy fának több ága is nagyon rálógott a tetőre. Eleve kerestem partnert itt a gg-n arról a környékről a nyaralás időszakára, amikor is találtam egy srácot, akinek a hozzászólásai között ott volt, hogy vállal kerti munkákat is. Írtam neki, ő megnézte a párom fotóit és nagyon bejött neki, így megállapodtunk, hogy eljön. Megbeszéltük, hogy ha nem lesz meg a szimpátia, akkor kifizetjük a munkát, ha igen, akkor természetben lesz a fizetés. Nagyon korrekt volt, pontosan érkezett, és még mézet is hozott a páromnak. Tökéletesen megcsinálta a munkát, közben meg egyfolytában udvarolt a páromnak, ecsetelte pl. hogy már hányszor kiverte a fotóit nézegetve. Meg is lett a hatása dolognak, a párom lezuhanyozott előttünk a kerti zuhanynál, persze meztelenül. Mi is levetkőztünk, a srácnak már égnek is meredt a farka. Aztán bementünk, és egy izgalmas hármas következett. A srác a párom szerint nagyon jól nyalt. Végül a páromban élvezett el, és nagyon meg volt elégedve. Ahogy mi is, mert egy nehéz és amúgy nem olcsó munka el lett végezve. Szóval, ha szerencsésen alakul, nem rossz ez a fizetés természetben dolog. smile
2024. 10. 28. hétfő 13:00  #35
ofrys ofrys
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 28. hétfő 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 28. hétfő 12:42
Legközelebb szívesen segítenék én is.. wave
2024. 10. 28. hétfő 12:42  #34
Legközelebb szívesen segítenék én is.. wave
(Ez egy válasz ofrys üzenetére (2024. 10. 28. hétfő 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 28. hétfő 09:06
A nyaralónál egy fának több ága is nagyon rálógott a tetőre. Eleve kerestem partnert itt a gg-n arról a környékről a nyaralás időszakára, amikor is találtam egy srácot, akinek a hozzászólásai között ott volt, hogy vállal kerti munkákat is. Írtam neki, ő megnézte a párom fotóit és nagyon bejött neki, így megállapodtunk, hogy eljön. Megbeszéltük, hogy ha nem lesz meg a szimpátia, akkor kifizetjük a munkát, ha igen, akkor természetben lesz a fizetés. Nagyon korrekt volt, pontosan érkezett, és még mézet is hozott a páromnak. Tökéletesen megcsinálta a munkát, közben meg egyfolytában udvarolt a páromnak, ecsetelte pl. hogy már hányszor kiverte a fotóit nézegetve. Meg is lett a hatása dolognak, a párom lezuhanyozott előttünk a kerti zuhanynál, persze meztelenül. Mi is levetkőztünk, a srácnak már égnek is meredt a farka. Aztán bementünk, és egy izgalmas hármas következett. A srác a párom szerint nagyon jól nyalt. Végül a páromban élvezett el, és nagyon meg volt elégedve. Ahogy mi is, mert egy nehéz és amúgy nem olcsó munka el lett végezve. Szóval, ha szerencsésen alakul, nem rossz ez a fizetés természetben dolog. smile
2024. 10. 28. hétfő 09:06  #33
ofrys ofrys
2024. 05. 31. péntek 13:13  #32
nmeli nmeli
Részletek?
(Ez egy válasz sakter1222 üzenetére (2024. 05. 31. péntek 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 31. péntek 09:40
volt ra pelda nem egyszer,hogy a kedves kliens halabol,vagy csak egyszeruen megfizette a szolgalatast,de utana kaptunk sok sok extrat ...!!!
2024. 05. 31. péntek 09:40  #31
sakter1222 sakter1222
volt ra pelda nem egyszer,hogy a kedves kliens halabol,vagy csak egyszeruen megfizette a szolgalatast,de utana kaptunk sok sok extrat ...!!!
2023. 08. 07. hétfő 15:46  #30
nmeli nmeli
Hát azt gondolom van különbség itt a fórumon talált valaki és egy spontán jött kaland között.
De ne add fel hátha valaki megtalál.
(Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2023. 08. 07. hétfő 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 07. hétfő 10:40
Én írtam fórumban hogy nőt masszíroznék akár pár női tagját, de nem jelentkeztem rá. Pedig ráérek napközben is.
2023. 08. 07. hétfő 15:19  #29
Törölt felhasználó (916769)
Ez így van . Tanultunk belőle. Ha gyerekek nem jönnek ,visszük a partnerünk magunkkal
(Ez egy válasz nmeli üzenetére (2023. 08. 07. hétfő 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 07. hétfő 10:07
Legalább színessé tette a nyaralást.
2023. 08. 07. hétfő 10:40  #28
GirlforFoursome GirlforFoursome
Én írtam fórumban hogy nőt masszíroznék akár pár női tagját, de nem jelentkeztem rá. Pedig ráérek napközben is.
/ 4