Ezt nagyon szeretném átélni mikor két Lány elkap és mindkettőjükön van felcsatolt műfasz amivel megszopatnának majd felváltva megdugnának.
Nem valószínű inkább fordítva szokott történni
Mondjuk Amerikában jópár tanárnő, tanuló eset elhíresült...
Elnézést, de te hová sorolnád? Az más téma?? Milyen más?? Teljesen mindegy hogy, nő vagy férfi ,,tolja seggbe,, azt a pasit aki NEM akarja! Az erőszak! Ha nálatok a pasid ezt akarja, az valóban nem erőszak de abban igazad van, hogy az más téma!
Ha egy nőt leitatnak, és tehetetlen állapotban kinyalják, az kétségtelenül erőszak!
Hasonló helyzetben egy magatehetetlen férfi farkát szopni, is ugyan úgy erőszaknak minősül! És teljesen mindegy, hogy ettől a férfi, vagy nő felizgul e, ez erőszak! Aki nem így gondolja, az csak önmagát vezeti félre. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 25. csütörtök 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha egy nőt leitatnak, és tehetetlen állapotban kinyalják, az kétségtelenül erőszak!
Hasonló helyzetben egy magatehetetlen férfi farkát szopni, is ugyan úgy erőszaknak minősül! És teljesen mindegy, hogy ettől a férfi, vagy nő felizgul e, ez erőszak! Aki nem így gondolja, az csak önmagát vezeti félre. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 25. csütörtök 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 07. 25. csütörtök 11:31
az más téma, amikor seggbetolják, azt ne ide soroljuk, de életszerűtlen számomra hogy nők lefognak pasit és ezt teszik vele, ez irreális gondolat vagy cselekedet, nyilván lehet ilyen, de én még ezt sehol nem hallottam -
Ja. Sokan még mindig abban a hitben élnek, hogy csak az a nemi erőszak, amikor valakit egy sötét sikátorban elkapnak vadidegenek és ott a helyszínen megcsinálják. Pedig nem csak erről van szó, hanem arról is, hogy leitatják az áldozatot (ha az alkohol nem elég önmagában, tesznek hozzá valamit), aztán amikor öntudatlan vagy védekezésre képtelen, akkor ágyban, párnák között kapják el. Persze túlnyomó többségben nőket, de néha férfiakat is.
(Ez egy válasz old firehand üzenetére (2024. 07. 25. csütörtök 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 25. csütörtök 12:13
Annakidején felszedtem egy csajt. Voltunk együtt de kiderült hogy kicsit bolond gyereket akart mindenàron. Egyszer vagy 2x voltunk együtt utána mondtam ez így nem lesz jó. Hívott nem vettem fel nem értem rá stb. Mondtam neki hogy inkább maradjunk barátok. Mit ad isten 2 hét múlva összefutottunk a helyi szórakozóhelyen, majd a foglalkozás elérte cèljàt mocskosul beàlltam. Mondja aludjak nála. Erre én az nem jó ötlet. Dede úgyis részeg vagyok mint a csap nehogy elmenjek kocsival bárhová is aludjak ott. Mondom ok de nem baszunk. Mondja rendben. Mit ad isten mire ébredek? Szopja a farkam ami úgy állt mint a babkaró, aztán beleült. Én olyan fos készen voltam, hogy tiltakozni sem tudtam. Persze addig tolta amíg tele nem vágtam. Másnap reggel elkezdi én megerőszakoltam őt. Mondom mi? Gecó olyan részeg voltam hogy csak feküdni meg levegőt venni tudtam. Erre ő nézd meg beleèlveztèl a puncimba. Na mondom fasza......erről ennyit és mennyi ilyenről tudok mèg.
Annakidején felszedtem egy csajt. Voltunk együtt de kiderült hogy kicsit bolond gyereket akart mindenàron. Egyszer vagy 2x voltunk együtt utána mondtam ez így nem lesz jó. Hívott nem vettem fel nem értem rá stb. Mondtam neki hogy inkább maradjunk barátok. Mit ad isten 2 hét múlva összefutottunk a helyi szórakozóhelyen, majd a foglalkozás elérte cèljàt mocskosul beàlltam. Mondja aludjak nála. Erre én az nem jó ötlet. Dede úgyis részeg vagyok mint a csap nehogy elmenjek kocsival bárhová is aludjak ott. Mondom ok de nem baszunk. Mondja rendben. Mit ad isten mire ébredek? Szopja a farkam ami úgy állt mint a babkaró, aztán beleült. Én olyan fos készen voltam, hogy tiltakozni sem tudtam. Persze addig tolta amíg tele nem vágtam. Másnap reggel elkezdi én megerőszakoltam őt. Mondom mi? Gecó olyan részeg voltam hogy csak feküdni meg levegőt venni tudtam. Erre ő nézd meg beleèlveztèl a puncimba. Na mondom fasza......erről ennyit és mennyi ilyenről tudok mèg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 25. csütörtök 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 25. csütörtök 11:31
az más téma, amikor seggbetolják, azt ne ide soroljuk, de életszerűtlen számomra hogy nők lefognak pasit és ezt teszik vele, ez irreális gondolat vagy cselekedet, nyilván lehet ilyen, de én még ezt sehol nem hallottam -
(Ez egy válasz bi4690ooe üzenetére (2024. 07. 16. kedd 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
"EGY PASIT MEGERŐSZAKOLNI NEM LEHET"
Dehogynem.
Hátulról... (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Dehogynem.
Hátulról... (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 15. hétfő 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 15. hétfő 13:29
hagyjuk már ezt az Andresen stílus kamut, vagy voltál Dániában az Andersen múzeumban, és ott vettél valami souvenir könyvet és abból tanultad? Na ne már- EGY PASIT MEGERŐSZAKOLNI NEM LEHET- azaz LEHETETLEN.
yesssss
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2024. 06. 28. péntek 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 28. péntek 22:07
Pasik pasik.. álmodoztok.
ha egy pasi nem akarja akkor nem, áll fel neki. egy más dolog ha bebódítják akkor az ingerek rá veszik.
viszont a nök nagyon nagy része perverz kifogja próbálni hogy milyen pasinak lenni, na jó nem perverz de nagyon nagyon kiváncsi rá...
tehát lehet vonni a konzekvenciát. hogy akár uborkával a segged be ébredsz meg.
ha egy pasi nem akarja akkor nem, áll fel neki. egy más dolog ha bebódítják akkor az ingerek rá veszik.
viszont a nök nagyon nagy része perverz kifogja próbálni hogy milyen pasinak lenni, na jó nem perverz de nagyon nagyon kiváncsi rá...
tehát lehet vonni a konzekvenciát. hogy akár uborkával a segged be ébredsz meg.
hagyjuk már ezt az Andresen stílus kamut, vagy voltál Dániában az Andersen múzeumban, és ott vettél valami souvenir könyvet és abból tanultad? Na ne már- EGY PASIT MEGERŐSZAKOLNI NEM LEHET- azaz LEHETETLEN.
(Ez egy válasz punisfarok üzenetére (2024. 06. 29. szombat 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem úgy gondoltam, hogy ide írjon, de köszi, hogy szóltál! <3 Legközelebb figyelek ilyesmire.
(Ez egy válasz szexelmenyek üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 30. vasárnap 12:51
Az volt az indok, hogy nem tartozik a fórum profiljába, és így tönkre teszem a fórumot. Inkább kérdezzek privátba, és puff ezzel a lendülettel le is tiltott.
Az volt az indok, hogy nem tartozik a fórum profiljába, és így tönkre teszem a fórumot. Inkább kérdezzek privátba, és puff ezzel a lendülettel le is tiltott.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4746718)
2024. 06. 30. vasárnap 10:45
Miért?
Miért?
(Ez egy válasz szexelmenyek üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Az aranyásó qrvák meg leszopnak és a budin tömködik a gecit a pinájukba hogy így legyenek terhesek a gyerektartásért ....
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 29. szombat 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4712614)
2024. 06. 29. szombat 22:54
Ha nem hagy védekezni a nő az is erőszak. Nekem volt olyan ismerkedésem, ahol a lány azért sértődött meg és nem feküdt le velem, mert védekezni akartam gumival. Merthogy ne nézzem már kurvának. Valaki érti ezt a logikát? Meg hogy eddig mindenki beleélvezett és nem esett sohasem teherbe. Persze így nem is volt semmi sem. Elküldtem, hagy durcizzon. A lelkiismerettel való játszadozás a legrosszabb. Konkrétan az, ha magára húz hogy beleélvezz, hogy teherbe essen.
Ilyen kérésre több nap tiltást kaptam az éber admintól
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 29. szombat 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4746718)
2024. 06. 29. szombat 19:04
Volna kedved leírni? Engem érdekel.
A lényeg röviden lefogtak és megrontottak.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 06. 29. szombat 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha nem hagy védekezni a nő az is erőszak. Nekem volt olyan ismerkedésem, ahol a lány azért sértődött meg és nem feküdt le velem, mert védekezni akartam gumival. Merthogy ne nézzem már kurvának. Valaki érti ezt a logikát? Meg hogy eddig mindenki beleélvezett és nem esett sohasem teherbe. Persze így nem is volt semmi sem. Elküldtem, hagy durcizzon. A lelkiismerettel való játszadozás a legrosszabb. Konkrétan az, ha magára húz hogy beleélvezz, hogy teherbe essen.
És mit tettek?
(Ez egy válasz punisfarok üzenetére (2024. 06. 29. szombat 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Roma nők eröszakoltak meg fiatalon.Elég durva volt.
Volna kedved leírni? Engem érdekel.
(Ez egy válasz old firehand üzenetére (2024. 06. 29. szombat 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 29. szombat 18:35
Persze hogy megviselt, mellette még nagyon sok más dolog is amit a nők észre sem vesznek.