Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Lányok erőszakolnak meg fiúkat. A véleményedet írt le.

Az eddigi hozzászólások

2024. 06. 29. szombat 19:01  #77
Törölt felhasználó (4746718)
Erre én is kíváncsi lennék. Szerintem nem sok. Lehet, indítanom kéne egy fórumot erről, hátha válaszolnak.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2024. 06. 29. szombat 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator vazelinator VIP Admin
2024. 06. 29. szombat 18:24
csak mellékesen vajon hány pasi érti mire gondolsz ?
általában nem mindig találnak gondolat partnert az ilyen hölgyek. max a férfi mint egy kanos palota pincsi próbál értelmesen figyelni hát ha be jut a bugyiba.
2024. 06. 29. szombat 18:35  #76
old firehand old firehand
Persze hogy megviselt, mellette még nagyon sok más dolog is amit a nők észre sem vesznek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 29. szombat 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 29. szombat 16:19
Fú ez nagyon durva! Sajnálom :( Tök jók ezek a fórum témák egyébként. Utoljára középsuliban dumáltam idegen pasikkal szexről. Sokat lehet így tanulni a másik nemről. Eszembe sem jutott volna, hogy ez megviselhet egy pasit.
2024. 06. 29. szombat 18:24  #75
csak mellékesen vajon hány pasi érti mire gondolsz ?
általában nem mindig találnak gondolat partnert az ilyen hölgyek. max a férfi mint egy kanos palota pincsi próbál értelmesen figyelni hát ha be jut a bugyiba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 29. szombat 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 29. szombat 16:15
Ez nem prüdség. Azért izgat, mert nem az erőszak maga izgat benne, hanem a férfiasság, az erő, a dominancia. Az igazi erőszak nem férfias, hanem gyáva, önző, vezetésre képtelen. Van ennek egy finom dinamikája amit csak az kap el, aki tud "vezetni".
2024. 06. 29. szombat 16:19  #74
Fú ez nagyon durva! Sajnálom :( Tök jók ezek a fórum témák egyébként. Utoljára középsuliban dumáltam idegen pasikkal szexről. Sokat lehet így tanulni a másik nemről. Eszembe sem jutott volna, hogy ez megviselhet egy pasit.
(Ez egy válasz old firehand üzenetére (2024. 05. 16. csütörtök 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 16. csütörtök 06:50
Èn is ébredtem arra hogy az éppen aktuális rajtam lovagol. Pedig nem akartam tőle semmit màr.... Igazából nem viselt meg de az amit művelt lelki oldalon az igen. Évekre kiirtották belőlem a ferfiassàgot. Olyan lelkisèülèseket okozott, amit nagyon nehezen hoztam helyre szakember segítségével. Èvekbe telt mire összeszedtem magam hogy egyáltalán nővel szóbaàlljak. Nem nem lettem meleg. Igazából mèg nemi vágy sem volt. Azt hittem már aszexuàlis lettem. De hálisten nem. A mostani pàrommal nagyon jó minden.
2024. 06. 29. szombat 16:15  #73
Ez nem prüdség. Azért izgat, mert nem az erőszak maga izgat benne, hanem a férfiasság, az erő, a dominancia. Az igazi erőszak nem férfias, hanem gyáva, önző, vezetésre képtelen. Van ennek egy finom dinamikája amit csak az kap el, aki tud "vezetni".
(Ez egy válasz mazo üzenetére (2020. 07. 23. csütörtök 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 23. csütörtök 06:06
Nos igen.
Nagyon sokan álmodoznak arról, hogy megerőszakolják őket.
Sok Nő fantáziájában megjelenik, hogy ő erőszakol meg férfit
Ám a valóságban teljesen más a helyzet.
A valóságban a Nők ennél sokkal prűdebbek. Csak nagyon ritkán és akkor is csak esetlegesen sikerülhet ilyen buliban rèsztvenni egy férfinek.
2024. 06. 28. péntek 22:07  #72
Pasik pasik.. álmodoztok.
ha egy pasi nem akarja akkor nem, áll fel neki. egy más dolog ha bebódítják akkor az ingerek rá veszik.
viszont a nök nagyon nagy része perverz kifogja próbálni hogy milyen pasinak lenni, na jó nem perverz de nagyon nagyon kiváncsi rá...
tehát lehet vonni a konzekvenciát. hogy akár uborkával a segged be ébredsz meg.
2024. 06. 20. csütörtök 21:13  #71
upaupa upaupa
Miért meddig tart megnyálazni a végét? Szerintem egy ilyen aktus pár lökésnél tovább úgysem tart
(Ez egy válasz tonermagus üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 20. csütörtök 14:59
Számomra a nő megerőszakolása is olyan hihetetlen...
Már azt érzem ha a párom nincs úgy istenesen benedvesedve, már akkor is nagyon nehezen megy a behatolás.
El sem tudom képzelni milyen lehet száraz nőbe beletuszkolni, szerintem ketté is törne...
2024. 06. 20. csütörtök 15:53  #70
twostrokeguy twostrokeguy
Nem feltétlenül. A reggeli merevedés pl. teljesen tudattalanul jön elő. Fel tud állni a farok akkor is, ha a gazdája nem akarja.

Egyszer olvastam egy cikket arról, hogy van egy olyan tantrás(?) gyakorlat, hogy a férfi hétköznapi dolgot végez (híreket olvas, házimunkáról beszélget az asszonnyal, stb.) és közben teljesen mellékesen elkezdi izgatni a farkát. A gyakorlat lényege, hogy semmilyen szexuális dologra nem szabad gondolni, semmi fantáziakép nem jöhet elő, csak a fizikai ingerlés - és ha teljesen rendben van fizikailag a pasi, akkor fel fog állni a farka. És tényleg, kipróbáltam, működik. Nincs semmi szexuális vágy, csak ingerlés és "a fegyver automatán csőre tölt". Simán el tudom képzelni, hogy ha valaki nem akar szexet, de nem tud tenni ellene (ki van kötözve, be van drogozva, stb.), akkor is fel tud állni a farka és akarata ellenére szexuális aktust tudnak folytatni vele.
(Ez egy válasz Generaltoti üzenetére (2024. 06. 20. csütörtök 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 20. csütörtök 10:31
Adom. Ha nem akarok dugni nem fog felállni.
2024. 06. 20. csütörtök 15:11  #69
tonermagus tonermagus
Egyébként meg, hogy a témába illően is írjak:

Egyszer egy címerező táborban egy csaj rám mászott. Elsőre jó poénnak tartottam. Hagytam magam sodródni az eseményekkel. élveztem hogy teper mint állat. Később elmentem aludni, őt meg otthagytam. Kis idő múlva hallom hogy valaki sorban nyitja a szállás ajtajait, mire eljutott az enyémig. Hát a csaj volt az, engem keresett. Először el akartam küldeni, de ragaszkodott hogy megmasszíroz. Belementem. Kb. 1 órája masszírozhatott, közben beszélgettünk, majd a lényegre tört: rajtunk kívül már mindenki dug, ő is akar. Maga a csaj átlagos volt, de a szája nagyon taszító volt. Tudjátok az a repedezett, nyirkos ajkú száj... egyszerűen olyan szinten taszítónak találtam emiatt, hogy mondtam hogy itt bizony szex nem lesz. Erre elkezdett erőszakoskodni, próbálta lehúzni a gatyámat, a farkamat fogdosta, nem engedett felkelni, stb... Én piszok aktív voltam szexuálisan egész életemben... minden lehetséges alkalmat megragadtam ha szexelhettem. Akkor vele és ott nem akartam... Én gondoltam ott mindenre csak a szexre nem, és a cerka is teljesen használhatatlan volt. Még ha kikötözött volna sem tudott volna semmit kezdeni velem.

Úgyhogy szerintem férfit csak análisan lehet megerőszakolni, abból meg köszönöm szépen nem kérek nyes
2024. 06. 20. csütörtök 14:59  #68
tonermagus tonermagus
Számomra a nő megerőszakolása is olyan hihetetlen...
Már azt érzem ha a párom nincs úgy istenesen benedvesedve, már akkor is nagyon nehezen megy a behatolás.
El sem tudom képzelni milyen lehet száraz nőbe beletuszkolni, szerintem ketté is törne...
2024. 06. 20. csütörtök 13:32  #67
youngguy21 youngguy21
Én nem bánnám, ha egy csinos érett nő "megerőszakolna", csak sajnos nincs ilyen szerencsém... smile
2024. 06. 20. csütörtök 10:31  #66
Generaltoti Generaltoti
Adom. Ha nem akarok dugni nem fog felállni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 15. szerda 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 05. 15. szerda 10:05
pasit nem lehet megerőszakolni, azaz a farka lekonyul, ha meg nem az nem erőszak, max seggbe dugod műfasszal ha lefogják a csajok, de hogy a fasza használhatatlan más üzemmódban az is biztos, baromság a fórum cim smile
2024. 06. 20. csütörtök 08:54  #65
egy pasit nem lehet megerőszakolni egy nőnek, hagyjuk már ezt az Andersenes fantáziálgatást- totál vicc szánalmas butaság, ostobaság . . .
2024. 05. 16. csütörtök 06:50  #64
old firehand old firehand
Èn is ébredtem arra hogy az éppen aktuális rajtam lovagol. Pedig nem akartam tőle semmit màr.... Igazából nem viselt meg de az amit művelt lelki oldalon az igen. Évekre kiirtották belőlem a ferfiassàgot. Olyan lelkisèülèseket okozott, amit nagyon nehezen hoztam helyre szakember segítségével. Èvekbe telt mire összeszedtem magam hogy egyáltalán nővel szóbaàlljak. Nem nem lettem meleg. Igazából mèg nemi vágy sem volt. Azt hittem már aszexuàlis lettem. De hálisten nem. A mostani pàrommal nagyon jó minden.
2024. 05. 15. szerda 22:24  #63
twostrokeguy twostrokeguy
És ha a nő nedvesedik, akkor az nem erőszak?

Az egy dolog, hogy a férfi teste reagál, de ha azt mondja, hogy nem akar szexelni, de mégis kell, akkor az erőszak. Még a Bibliában is volt ilyen sztori, amikor Lótot leitatják a lányai, aztán "magot vesznek" tőle.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 15. szerda 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
pasit nem lehet megerőszakolni, azaz a farka lekonyul, ha meg nem az nem erőszak, max seggbe dugod műfasszal ha lefogják a csajok, de hogy a fasza használhatatlan más üzemmódban az is biztos, baromság a fórum cim smile
2024. 05. 15. szerda 11:45  #62
vinstoonlight vinstoonlight
Fogalmad sincs mi tartozik az erőszak témakörébe. Nem csak maga a szex lehet az, de a nyomásgyakorlás, kényszerítés, ha akkor is meggyőződ, és kicsikarod a szexet, ha ő nem akar, de pl. annyira nyomás alatt van, hogy nem mer ellenkezni.

Tudom miről beszélek, sajnos volt benne részem.
2024. 05. 15. szerda 10:05  #61
2022. 07. 21. csütörtök 08:19  #60
Törölt felhasználó (4661907)
az pedig ha műfarokkal, vagy egyébbel teszed, az meg a topic címhez nem megy, az hogy erőszakkal a seggébe tolsz valamit... az más téma . . . szóval ennyi szerintem . . .
2022. 07. 21. csütörtök 08:18  #59
Törölt felhasználó (4661907)
a cím is badarság, egy pasit nem lehet megerőszakolni . . . circling
2020. 07. 25. szombat 18:55  #58
txikib txikib
Férfiként nehéz ezt elképzelni. Talán úgy lehet, ha egy jóval erősebb nő -akit nem tartunk vonzónak- leteper minket és egy műpénisszel fenékbe akar vágni. Nem mellékes, hogy a nők fejében a szex utáni kivégzés is megfordulhat. De ez a téma annyira mély és összetett, hogy sok szakdolgozatot megtöltött témával. Velem is előfordult, hogy kézzel-lábbal tiltakoztam. Egy nálam jóval idősebb nő évekig velem csalta a férjét. Ő akkor harmincas éveiben járt, én, azt inkább hagyjuk. A kapcsolatunkból már ki akartam lépni rég, ő persze nem. A házunkban a falhoz szorított, meg akart csókolni, én folyamatosan elfordítottam a fejemet, és többször nagy erővel ellöktem. De nem adta fel. Kb. fél órán keresztül küzdöttünk. Nagyon nem akartam, de addig fogdosta és húzgálta a farkamat, míg az felállt és lassan megadtam magam. Kétszer dugtam meg brutálisan, az egyik ekkor volt. Én az élvezés után mérges voltam magamra és megbántam, őt viszont még lehet, hogy ma is benedvesíti ez az élmény.
/ 5