A legjobb ébresztő ma reggel így ébred a férjem nem igazán tiltakozott és kaptam, ajándékba egy finom spermát a számba nem is engedtem pocsékba ment rá 1 óra múlva a kávé igaz azt az ágyba kaptam Zolitól !
Ma reggel engem is finom szopival ébresztett a párom Szokott fordítva is lenni! Kár, hogy a hétköznapokban ritkán van ilyesmire időnk...
Én a minap az asszonyt úgy ébresztettem, hogy telespricceltem az arcát... :P
Nagyon jó!
Szuper kis szopással ébreszettem ma kedvesem. Csak úgy lüktetett a számban mikor eldurrant. Ja és persze egesz nap jó kedve volt!
Pont így ébredtem ma reggel imádom ha reggel le szop.
Feleségem szereti ha így ébresztem mikor megjövök a melóból.Ilyenkor az a jelzés,hogy bugyi nélkül alszik!
Én is gyakran kapok ilyen finom ébresztést, hétvégente szinte mindig
(Ez egy válasz Csppáros üzenetére (2022. 08. 14. vasárnap 06:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 14. vasárnap 06:22
Nagyon sokszor így ébresztem a párom. Általában be is fejezem végig.
Nagyon sokszor így ébresztem a párom. Általában be is fejezem végig.
Ez nálunk is rendszeres,hogy reggelente adok pár puszit a családi ékszerre...én meg mindig puszit kapok a cicimre meg egy jó nagy markolászást a husos nagy puncimra csak ugy útravalóként.
(Ez egy válasz boing01 üzenetére (2022. 08. 12. péntek 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 12. péntek 10:27
Gyakran van nálunk is ilyen ébresztő. Ma reggel csak rászoptam 2-3-szor, párom kb 2 percig körbenyalogatta a puncim, és jól indult minkettőnk napja, pedig élvezés nem is volt.
Gyakran van nálunk is ilyen ébresztő. Ma reggel csak rászoptam 2-3-szor, párom kb 2 percig körbenyalogatta a puncim, és jól indult minkettőnk napja, pedig élvezés nem is volt.
Nálunk előfordul reggel is de legjobban az estit szeretem és mostanában szívesen csinálja és lenyeli ez nagyon izgató.
Amikor még három műszakban dolgoztam, az utolsó éjszakásból hazaérve szombat reggelente, rendszeres volt. A gyerekek még, aludt, a párom még félálomban pihentem, de még kábán.... Ott nyaltam ahol akartam, csak élvezte. Aztán "meghálálta"...
Én sokszor megpróbáltam, de a csajom válasza mindig ugyanaz volt:
Avonnal vedd ki a vámból te bavom!!!
Avonnal vedd ki a vámból te bavom!!!
Többször ébresztett már a párom egy fincsi nyalással.
Régen volt olyan hogy úgy ébresztett a feleségem, mi csak " szopós kávé" nak hívtuk! Amíg ittam a friss kávét addig kaptam oralisan...Sajnos nem tartotta meg ezt a jó szokást! :-(
Az jó mi is szeretjuk
(Ez egy válasz Weonly1 üzenetére (2022. 06. 21. kedd 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt, hogy úgy keltettem a páromat, hogy a farka a számba volt.
orál nálunk természetes
Boldogult ifjú koromban egy falusi iskolában dolgoztam, albérletben laktam, a háziasszony férje kőműves volt, valami fővárosi építkezésen dolgozott, csak hétvégén látogatott haza, én meg akkor nem voltam ott. A háziasszonyom minden reggel gőzölgő kávéval, egy pohárka pálinkával és saját magával ébresztett, nagyon jó időszak volt. Én a huszas éveim derekán, de ő "nagyon öreg" volt, 35 éves akkor.