Párszor már előfordult mikor hozta be a kávét a nejem egy jóízű szopással ébresztett. Fenséges volt úgy szürcsölgetni a forró italt, hogy kényeztette a farkam. Ő is kapott egy forró italt, de nem feketét, hanem fehéret.
Volt benne részem
De arra is isteni ébredni, hogy a lucskos punciját a száámhoz dögöli
Minden reggel jó ha az asszony, kezdi ha én ilyenkor jól indula nap !
Nálunk volt már oda-vissza
Isteni volt arra ébredni ahogy cuppog a farkamon
![smile](images/smilies/smile.gif)
Egyszer egy SM buli közben ráparancsolt az egyik srác a barátnőmre, hogy reggel szopással ébressze. Barátnőmnek tetszett a srác dominanciája (keféltek is) és reggel távozás elött megkereste a fiut és felhajtotta a faszát és golyóit a hasára és (az elöző éjszaka során szerzett) nagy szakértelemmel nyalni kezdte a fiu gátját. Amikor a srác megkeményedett és felébredt, a szájába vette a vastag dákóját és szopta.
Amikor a fiu már majdnem elment kivette a szájából a farkát, jó reggelt puszit adott neki ....és indultunk... A srác álló farokkal jött utánunk búcsúzkodni egészen a kertkapuig. Szerintem még most is sokat gondol ránk.
![buck](images/smilies/buck.gif)
Amikor a fiu már majdnem elment kivette a szájából a farkát, jó reggelt puszit adott neki ....és indultunk... A srác álló farokkal jött utánunk búcsúzkodni egészen a kertkapuig. Szerintem még most is sokat gondol ránk.
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Lehet jobb lett volna ha felébredsz.
(Ez egy válasz zozo46 üzenetére (2022. 02. 22. kedd 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 22. kedd 16:04
Ha nem is orál szex, de volt egy hasonló élményem! Kb húsz éves lehettem, amikor a Balcsin együtt sátoroztunk egy haveri csapattal. A sátorban mellettem aludt a haverom, akkor még szűz csaja! A haver, csak később tudott utánunk jönni.Egyik reggel arra ébredtem, hogy a csaj simogatja az álló farkamat! Úgy csináltam, mintha nem ébredtem volna fel! Hatalmasat élveztem a kezébe!!!! Sajnos, csak egyszer történt meg, mert másnap megjött a haver.
Ha nem is orál szex, de volt egy hasonló élményem! Kb húsz éves lehettem, amikor a Balcsin együtt sátoroztunk egy haveri csapattal. A sátorban mellettem aludt a haverom, akkor még szűz csaja! A haver, csak később tudott utánunk jönni.Egyik reggel arra ébredtem, hogy a csaj simogatja az álló farkamat! Úgy csináltam, mintha nem ébredtem volna fel! Hatalmasat élveztem a kezébe!!!! Sajnos, csak egyszer történt meg, mert másnap megjött a haver.
Hétvégén reggel a párom ki volt takarva és terpeszben aludt. Nem akartam felkelteni, de rohadtul megkívántam a fazonos punciját. Oda térdeltem a lábai közé, és keményen kivertem. Imádom nézni a gyönyörű puncikáját. Erre még nem ébredt fel, viszont amikor elkezdtem nyalni, akkor nyögdécselve ébredt
nagyon szexi volt
Nagy vágyam, de sajna még nem volt ilyen...
Pedig amúgy képes vagyok álmomban el is élvezni, ha épp olyat álmodok. Baromi jó lenne, ha az álom és a valóság pont találkozna, és úgy ébrednék fel hogy valóban szopnak, vagy beleült a párom.
Pedig amúgy képes vagyok álmomban el is élvezni, ha épp olyat álmodok. Baromi jó lenne, ha az álom és a valóság pont találkozna, és úgy ébrednék fel hogy valóban szopnak, vagy beleült a párom.
Volt már többször, több csajjal is. Anno egy állandó, viszonylag hosszabb kapcsolatomban a csajom mindig sokáig volt fenn. Én este hazaestem 12-14 óra meló után. Kaja, fürdés és alvás. Tud olyan fáradt lenni az ember, hogy sok mindenre nem ébred fel. A csaj szépen felszopta a farkam, utána beleült, lovagolt. Általában két dologra ébredtem: vagy arra, hogy elélvezek, vagy arra, hogy elárasztott a fooró puncispricc... Na ezek után természetesen tisztára nyalta, szopta a farkam és utána még egy második menet erejéig leszopott. Még a száját is tele kellett raknom
Kaptam már ilyet
imádok igy kelni
![wink](images/smilies/wink.gif)
Probáltuk, de ahogy hozzám ér azonnal felébredek, még mielott bármi torténhet.
Érdekes...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 12. hétfő 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
![circling](images/smilies/circling.gif)
Törölt felhasználó (4576322)
2021. 07. 12. hétfő 16:35
Szia!
Engem már többször is próbált a feleségem, de álmomban nem állt fel és feladta
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Szia!
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Srácok! Kit ébresztettek már fel orállal? Vagy kit kényezettek már orálisan álmában? Milyen érzés volt?
Sokszor fantáziáltam rajta, hogy milyen lenne ilyen kényeztetésre/orgazmura ébredni.
Sokszor fantáziáltam rajta, hogy milyen lenne ilyen kényeztetésre/orgazmura ébredni.