Általában a szájába szoktam, de van,hogy szex közben kirántom, és ráverem a puncijára,hasára,cickóira. Sőt,nemrégiben kipróbáltuk végre arcra is,igaz az csak egyszer volt idáig,de az volt a legjobb
Többes szexnél cicire , egyesbe arcra+ popora
Szinte mindig a számban élvez Isti. Megszoktam, már természetes a dolog
Csodás! Akár a nejem hallanám!
(Ez egy válasz Weonly1 üzenetére (2022. 06. 23. csütörtök 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 23. csütörtök 22:55
A párom szeret a mellemre, a fenekemre és a számba élvezni. Utóbbinál leszoktam nyelni. Nálunk ezek a területek izgatóak.Női tag
Így igaz! Mindkét félnek essen jól!
(Ez egy válasz duplaélvezet66 üzenetére (2023. 07. 18. kedd 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Ahová jól esik
Nálunk is hasonló,főleg a lenyelésnél!semmi sem vész kárba
(Ez egy válasz Weonly1 üzenetére (2022. 06. 23. csütörtök 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 23. csütörtök 22:55
A párom szeret a mellemre, a fenekemre és a számba élvezni. Utóbbinál leszoktam nyelni. Nálunk ezek a területek izgatóak.Női tag
A párom meleg lüktető puncijába. Oda a legjobb.hmm
Egyet értünk
(Ez egy válasz sakter1222 üzenetére (2022. 05. 09. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez a beszéd
(Ez egy válasz sutzi üzenetére (2022. 02. 10. csütörtök 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Szájba,cicikre,hasra,popsira-hátra,popsiba!
És ritkán punciba,mikor állapotos volt sokszor ment punciba is.
Régebben szájba élvezés után örömmel lenyelte de mostanság sajnos kiköpi…..
És ritkán punciba,mikor állapotos volt sokszor ment punciba is.
Régebben szájba élvezés után örömmel lenyelte de mostanság sajnos kiköpi…..
Punciba és minél nagyobbat annál jobb!
Osztom a véleményed!
(Ez egy válasz Dentinell üzenetére (2022. 05. 09. hétfő 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Hangulatomtól függ de nem szoktam arcomon szeretni.
Arcra nagyon izgató
Én pedig imádom kinyalni a punciból a finom keverd nedüt.
(Ez egy válasz Dentinell üzenetére (2022. 05. 09. hétfő 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Ahol éppen van! De punciba a legjobb, annak ott van a helye!
Nálunk mindig szájba megy, és mindig nyeli.
Számba, mindig
Niki.
Niki.