Na ez a cumi, cumi cumi cumi !
Tegyük hozzá hogy popsiBA IS JÓ ÉLVEZZNI
ez melyik bkv járat:)?
azzal akarok én is közlekedni
azzal akarok én is közlekedni
Ez nagyon szép "öntözetlen" terület.
Itt inkább a puci "homlokzatára" cseppentenék. :)
Itt inkább a puci "homlokzatára" cseppentenék. :)
Igazad van.
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 03. hétfő 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 03. hétfő 14:51
Én "idenben" soha(!) nem engedtem be, hátára, hasára, arcára, de semmi képp nem a nuniba.
Gyógyszer, meg hurok stb. nem tudtam figyelembe venni.Gondoltam a fentebb felsorolt helyeken biztosan nem "kel ki".
Gyógyszer, meg hurok stb. nem tudtam figyelembe venni.Gondoltam a fentebb felsorolt helyeken biztosan nem "kel ki".
nagy az isten állatkertje...:)
Nos, ez a te peched. Törpöljünk ki akkor valami mást, hogy neki is jó legyen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 04. kedd 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (15416)
2005. 10. 04. kedd 10:39
a nem tom miér trafálsz bele a dolgokba...
A mézet utálja....:))) hát ilyet!
A mézet utálja....:))) hát ilyet!
a nem tom miér trafálsz bele a dolgokba...
A mézet utálja....:))) hát ilyet! (Ez egy válasz Trios üzenetére (2005. 10. 04. kedd 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
A mézet utálja....:))) hát ilyet! (Ez egy válasz Trios üzenetére (2005. 10. 04. kedd 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 04. kedd 10:18
Kend be mézzel előtte a szerszámodat, így már biztosan élvezni fogja az ízét. Ez nem vicc!
Kend be mézzel előtte a szerszámodat, így már biztosan élvezni fogja az ízét. Ez nem vicc!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 04. kedd 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (15416)
2005. 10. 04. kedd 09:48
Sajnos édesszájú a hölgyemény...se a tonikot, se a grapfruitot nem szereti...és még a teájába is egy vagom cukrot rak...
Szóval Ő pont kilóg a sorból!
Na most mitévő legyen...Ötlet?
na ezzel aztán sokat segitettél...:)))))
végülis...:)
végülis...:)
Sajnos édesszájú a hölgyemény...se a tonikot, se a grapfruitot nem szereti...és még a teájába is egy vagom cukrot rak...
Hölgyem nem egyszere gondolni********
![wave](images/smilies/wave.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)
"idegenben"- (hátha így többen értik, bocsi, de nem fogott a "klavcsim" rendesen( izomból kell klimpírozni)
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 03. hétfő 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 03. hétfő 14:51
Én "idenben" soha(!) nem engedtem be, hátára, hasára, arcára, de semmi képp nem a nuniba.
Én legjobban az arcára és a mellére.Nem gond ha valamennyi a szájába is repül.
![finom](images/smilies/finom.gif)
Világ legcsodálosabb dolga a nadrágba meni 14 éves korban amikor meglátod a tanárnéni bugyiját.
kikéreckedni és rendbe rakini magad már ciki.
kikéreckedni és rendbe rakini magad már ciki.
Egyetértek! Én például nagyon szeretek az összeszoritott fenék két partja között tevékenykedni, aztán a végén a hátára élvezni. Persze biztosan klassz beleélvezni a fenékbe is, de egyenlőre még nem jutottam oda el a párommal, hogy megengedje, hogy oda is beléhatoljak.
Na de Uram...ha szám, orrom tele lenne, hogy lélegeznék? Sok dolgot megtanultam már, de a bőrön át való légzést nem tartozik ezek közé....
![circling](images/smilies/circling.gif)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Kedves Lótusz ha hagyná miert ne????
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
Na de Uram....a fülembe, meg az orromba is?
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
![wow1](images/smilies/wow1.gif)