Hová élvezzen a pasi? A nőnek a mellére!
Csakis oda!
Csakis oda!
sziasztok 35éves feleség vagyok én a legjobban az arcomra,számba hajamra szeretem ha élvez a férjem.
Szerintetek?
(Ez egy válasz izsakig üzenetére (2005. 10. 18. kedd 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
hát ez nem viccel :DD
Mi a nem semmi? A méret vagy a mennyiség ??
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 18. kedd 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2005. 10. 18. kedd 10:54
Úuuuuu,ha,hát nem semmi
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Úuuuuu,ha,hát nem semmi
(Ez egy válasz izsakig üzenetére (2005. 10. 18. kedd 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
![](http://img.tar.hu/wanted/img/10657902.jpg#3)
Változtatni szeretnél a produktum ízén?
Egyél kevés fehérjét. Egész héten ne egyél tojást, húst alig, sok zöldséget, meg gyümölcsöt és hétvégére nem lesz probléma. Igaz erőd lesz e hozzá? :) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 02. vasárnap 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyél kevés fehérjét. Egész héten ne egyél tojást, húst alig, sok zöldséget, meg gyümölcsöt és hétvégére nem lesz probléma. Igaz erőd lesz e hozzá? :) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 02. vasárnap 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (15416)
2005. 10. 02. vasárnap 22:17
Köszönöm aki eddig hozzászólt a topichoz...
Sokaknak igazat adok abban hogy az egy kicsit megalázó ha a nő megengedi hogy az arcára élvezzen egy férfi...
Na de lehet hogy van olyan ember aki szereti!
Nekem régebben engedte a barátnőm hogy a orális szex közben a szájába menjek el, de miután az ondó ize nem igazán nyerte el a tetszését később kérte hogy ha lehet ott kössön ki!
Nos én az érvét tudomásul vettem. Utána olvastam, az iz megváltoztatásához sokan az ananászt javasolták...de hát hiába, nagy válzotást nem eredményezett....ugyhogy igy sajnos ettől a "dologtól" megváltunk...
Nos valaki valamilyen tapasztalattal rendelkezik?
szívesen várok erre tanácsot!
Sokaknak igazat adok abban hogy az egy kicsit megalázó ha a nő megengedi hogy az arcára élvezzen egy férfi...
Na de lehet hogy van olyan ember aki szereti!
Nekem régebben engedte a barátnőm hogy a orális szex közben a szájába menjek el, de miután az ondó ize nem igazán nyerte el a tetszését később kérte hogy ha lehet ott kössön ki!
Nos én az érvét tudomásul vettem. Utána olvastam, az iz megváltoztatásához sokan az ananászt javasolták...de hát hiába, nagy válzotást nem eredményezett....ugyhogy igy sajnos ettől a "dologtól" megváltunk...
Nos valaki valamilyen tapasztalattal rendelkezik?
szívesen várok erre tanácsot!
ok.ok.
problem ?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 10. 10. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
![worship](images/smilies/worship.gif)
![confused](images/smilies/confused.gif)
2005. 10. 10. hétfő 10:23
na ez a beszélgetés nem ide tartozik már
nem ismertem fel csak a képröl tetem meg álapításokat
![violent](images/smilies/violent.gif)
![oooo](images/smilies/oooo.gif)
na ez a beszélgetés nem ide tartozik már
![violent](images/smilies/violent.gif)
![oooo](images/smilies/oooo.gif)
csak ezért kérdeztelek, mert úgy láttam, hogy Te felismerted a képen, de ha fiú akkor miről? arról ?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 10. 10. hétfő 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
kérdezd meg tőle
már nem gondolok semmire, a kérdés csak az, hogy fiú, vagy lány ?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 10. 10. hétfő 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
2005. 10. 10. hétfő 09:18
te most a cicire (nön) gondolsz vagy a farokra (fiun)?
te most a cicire (nön) gondolsz vagy a farokra (fiun)?
teljesen megkevertél, a barni fiú ?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 10. 10. hétfő 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
á nem a barninak azért enél joval nagyobb van:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 10. hétfő 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 10. hétfő 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2005. 10. 10. hétfő 08:49
miért, Ő a barni ?
miért, Ő a barni ?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 10. 10. hétfő 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 10. hétfő 08:33
Ez aztán a élvezet halmozás elöted a gép és egy kicsit oldalra fordulsz és máris készségesen lepipantanak
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Ez aztán a élvezet halmozás elöted a gép és egy kicsit oldalra fordulsz és máris készségesen lepipantanak
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
tel.szexelni ? azt nem !?
![schmoll2](images/smilies/schmoll2.gif)
Háát, ez attól függ. Szeretkezel, vagy csak kefélsz egyet.Ha szeretkezésről van szó akkor egyértleműen az eredeti rendeltetési helyére kerüljön a cucos, mert nekem nem vágyam hogy az aktus után a saját gecimben fürdő barátnőmet ölelgessem, már bocsánat a kifejezésért.(Persze az se lenne jó ha más gecijében fürödne...)