En a sogornommel megbeszelek mindent, kinek milyen a szexualis elete stb. Azt is megbeszeljuk, hogy ki hogy szereti, hanyszor elvezett el, hogy szopik stb. Lattam mar a puncijat, o is a farkamat, el is mondtuk egymasnak.Parkapcsolatban el, de tenyleg barmilyen szex temat megbeszelunk, tudja hogy szoktam szagolgatni a bugyijat es nagyot elvezni ra,sot mondta is, ha nekem ez jo akkor csinaljam nyugodtan. Viszont hiba probalkozok, nem megy ettol tovabb. Egyszer megdumaltuk, hogy mutassa meg a febeket tangaban,amiben benne is lett volna, de az utolso pillanatban betoppant valaki a hazba es utana mar hiaba hoztam fel, elzarkozott tole.Nagy vagyam lenne, hogy magameva tegyem, de be kell ernem annyival, hogy elmondja h hanyszor elvezett el meg hogy hogy elveztek a szajaba....stb
Olvasva a fórumot ezt sokan túlgondoljátok.
Nekem az exfeleségemmel aki a legnagyobb rajongója voltam és ez kölcsönös volt tetszett az öcsém és egyszer egy családi rendezvény után az autóban hazafelé felvetette hogy mi lenne ha..Következő hónapban össze is hoztunk egy ilyen hármast!
Mindenkinek azt mondom ha meg van a kellő szeretet,tisztelet és a bizalom akkor nincsenek tabuk!
Sajnos sokan korlátoltak és bátortalanok így ebből adodoan félnek nyitni pedig egy jól müködő kapcsolatban nincsenek tabuk!Csak tisztelet maximális bizalom és határtalan élvezet van!
Nekem az exfeleségemmel aki a legnagyobb rajongója voltam és ez kölcsönös volt tetszett az öcsém és egyszer egy családi rendezvény után az autóban hazafelé felvetette hogy mi lenne ha..Következő hónapban össze is hoztunk egy ilyen hármast!
Mindenkinek azt mondom ha meg van a kellő szeretet,tisztelet és a bizalom akkor nincsenek tabuk!
Sajnos sokan korlátoltak és bátortalanok így ebből adodoan félnek nyitni pedig egy jól müködő kapcsolatban nincsenek tabuk!Csak tisztelet maximális bizalom és határtalan élvezet van!
Basszus, pont így jártam én is. Egyébként biztos vagyok benne, hogy direkt csinálta mert pont úgy hajolt le előttem, hogy telibe láthattam a melleit jó sokáig
(Ez egy válasz far-kamra üzenetére (2024. 12. 26. csütörtök 00:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 26. csütörtök 00:04
Ezért jók a családi összejövetelek, mert pont telibe láttam a sógornőm mellét mivel melltartó nélkül volt nagy kivágott ruhában.
Ezért jók a családi összejövetelek, mert pont telibe láttam a sógornőm mellét mivel melltartó nélkül volt nagy kivágott ruhában.
Na ez hihető , háromszor ment el az após végig álló farokkal,téged szét dugott a másk kettő meg semmit nem vett észre.
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2024. 11. 09. szombat 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 09. szombat 21:05
igaz se nem sogor se nem a sogornom volt. satorozni voltunk anyossomekkal a Lengyel tengerparton este ugy fekudtunk le hogy a jobb oldalon aposom mellette anyosom o mellett en majd a ferjem a bal szelen.ugy ejfel egy ora korul ki kellett mennem vizelni ahogy vissza mentem a szelen volt csak hely azt hiven hogy a ferjem melle fekudtem ovatosan be bujtam a takaroja ala a combommal hozzaerve ereztem hogy all a farka ovatosan oda nyultam megfogtam ekkor ugy fordult felemcsuszott hogy jobban hozza ferjek,felre tolva a takarot ki vettem es huzogatni kezdtem kozben ereztem hogy teljesen be nedvesedett a puncim a bugyimat felre huzva bele ultem meg lovagoltam ekkor mar ra jottem hogy nem a ferjem hanem aposom farka luktet a puncimban de mar ugy be voltam izgulva hogy nem erdekelt ki csak elegitsen ki.Pozt valtottunk a sator fala fele fordultam oda tartva a fenekem hatra nyulva be igazitottam mire aposom nagy iramban baszott gyorsan belem is elvezett, meg ilyedtem hogy mar vege de halistennek nem hagyta abba mig velem egyszerre ujra a puncimba elvezett.Amint ki huzta gyorsan vissza igazitottam a bugyim azt megfordultam hogy tisztara szopjam nyaljam a farkat,ahogy a szamba vettem ereztem hogy ujra kemenyedik ekkor aposom a tarkomra rakta a kezet ra szoritva a farkara a makja a torkomban luktetett majd ereztem ahogy a meleg spermaja megtolti a szamat orommel jo izuen nyeltem igyekezve hogy nehogy egy csepje is karba vesszen.
Lettem volna a pasi helyében szivesen
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 11. hétfő 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4762125)
2024. 11. 11. hétfő 09:01
Egyszer egy közös nyaralás alkalmával én is lefeküdtem az ex sógorommal. Épp nem volt jó a házasságunk, az akkori férjem öccse meg mindig is hajtott rám. Amíg a család többi tagja kint iszogatott,mi elvoltunk a szobában.
Egyszer egy közös nyaralás alkalmával én is lefeküdtem az ex sógorommal. Épp nem volt jó a házasságunk, az akkori férjem öccse meg mindig is hajtott rám. Amíg a család többi tagja kint iszogatott,mi elvoltunk a szobában.
Ne bántsátok...lehet, hogy kevés volt már az oxigén a négyszemélyes sátorban és ezt hallucinálta.
(Ez egy válasz magnum44 üzenetére (2024. 11. 10. vasárnap 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
álmodjatok szépeket. Jó éjszakát gyerekek. Ez mekkora mese
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2024. 11. 09. szombat 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
igaz se nem sogor se nem a sogornom volt. satorozni voltunk anyossomekkal a Lengyel tengerparton este ugy fekudtunk le hogy a jobb oldalon aposom mellette anyosom o mellett en majd a ferjem a bal szelen.ugy ejfel egy ora korul ki kellett mennem vizelni ahogy vissza mentem a szelen volt csak hely azt hiven hogy a ferjem melle fekudtem ovatosan be bujtam a takaroja ala a combommal hozzaerve ereztem hogy all a farka ovatosan oda nyultam megfogtam ekkor ugy fordult felemcsuszott hogy jobban hozza ferjek,felre tolva a takarot ki vettem es huzogatni kezdtem kozben ereztem hogy teljesen be nedvesedett a puncim a bugyimat felre huzva bele ultem meg lovagoltam ekkor mar ra jottem hogy nem a ferjem hanem aposom farka luktet a puncimban de mar ugy be voltam izgulva hogy nem erdekelt ki csak elegitsen ki.Pozt valtottunk a sator fala fele fordultam oda tartva a fenekem hatra nyulva be igazitottam mire aposom nagy iramban baszott gyorsan belem is elvezett, meg ilyedtem hogy mar vege de halistennek nem hagyta abba mig velem egyszerre ujra a puncimba elvezett.Amint ki huzta gyorsan vissza igazitottam a bugyim azt megfordultam hogy tisztara szopjam nyaljam a farkat,ahogy a szamba vettem ereztem hogy ujra kemenyedik ekkor aposom a tarkomra rakta a kezet ra szoritva a farkara a makja a torkomban luktetett majd ereztem ahogy a meleg spermaja megtolti a szamat orommel jo izuen nyeltem igyekezve hogy nehogy egy csepje is karba vesszen.
aznapi viselkedese lett volna tobbszor is mondani akart valamit anyit sikerult ketszer is hallanom "ha a ferjed csinal magaval valamit agyoncsaplak" de valaki mindig meg zavart igy rogton masra terelte a szot
egy ideig biztos ha meg fel ebredtek is a ferjem gongolhatta hogy anyosom meg aposom. anyosom meg hogy en meg a ferjem persze ezt csak en gondolom (nem kerdeztem) anyosom az aznapi vicelkedese alapjan sejtette ha nem is tudta biztosan
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2024. 11. 10. vasárnap 02:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Anyósod meg a férjed aludtak míg Te lovagoltál apósodon ugye?
Hogy ez mekkora mese...
2024. 11. 10. vasárnap 02:50
Hogy ez mekkora mese...
Szerintem is elég mese szaga van. Ráadásul após háromszor èlvezet el. Egy igazi bika csődör a többiek meg tuti altatóval aludtak
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2024. 11. 10. vasárnap 02:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy ez mekkora mese...
2024. 11. 10. vasárnap 02:50
Hogy ez mekkora mese...
Hogy ez mekkora mese... (Ez egy válasz dzivka üzenetére (2024. 11. 09. szombat 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Csodas ejszakad lehetett gratulalok nalam elerted a celodat puszi (Ez egy válasz dzivka üzenetére (2024. 11. 09. szombat 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Csodas ejszakad lehetett gratulalok nalam elerted a celodat puszi (Ez egy válasz dzivka üzenetére (2024. 11. 09. szombat 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz nooti üzenetére (2024. 04. 24. szerda 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 24. szerda 16:49
Ezt a teljesen véletlen sztoryt kicsit bővebben oszd meg velünk! Mert ez a fajta véletlen nem törtenik csak úgy.
Én évek óta sóvárgok utána....
Hát ezt nagyon el..tad! Ha többször is nyitva maradt az ajtó, az nem volt véletlen!!!! Finoman be kellett volna problálkozni
(Ez egy válasz Zuperone69 üzenetére (2024. 10. 06. vasárnap 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 06. vasárnap 12:09
Az én sógornőm elég jó alakú. Jó mellei vannak. Egyszer egyik este úgy fürdött, hogy kicsit nyitva volt az ajtó résnyire. Párom melózott akkor este. Én néztem ahogy mossa a testét, egyből nagyon állt a farkam. Mikor a haját mostam , a hab folyt le a mellei között. Nem bírtam tovább , ki kellett vernem rá. Nagyon jó élmény volt jó hatalmasat élveztem , alig fért bele a zsebkendőbe. Utána még parszor volt ilyen , de csak néztem mindig. Már elköltöztek sajnos, de újra megtenném.
tudtak egymásról?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 06. vasárnap 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4752420)
2024. 10. 06. vasárnap 16:05
Páromék hárman vannak testvérek. Meg volt a húga és a nővére is! Anyós is meg lehetett volna, de féltem hogy neki eljár a szája!!
Páromék hárman vannak testvérek. Meg volt a húga és a nővére is! Anyós is meg lehetett volna, de féltem hogy neki eljár a szája!!
Az én sógornőm elég jó alakú. Jó mellei vannak. Egyszer egyik este úgy fürdött, hogy kicsit nyitva volt az ajtó résnyire. Párom melózott akkor este. Én néztem ahogy mossa a testét, egyből nagyon állt a farkam. Mikor a haját mostam , a hab folyt le a mellei között. Nem bírtam tovább , ki kellett vernem rá. Nagyon jó élmény volt jó hatalmasat élveztem , alig fért bele a zsebkendőbe. Utána még parszor volt ilyen , de csak néztem mindig. Már elköltöztek sajnos, de újra megtenném.