na akkor mondja már meg valaki aki hozzáértő, hogy hogyan lehet véletlenül megdugni így valakit ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 24. szerda 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4741651)
2024. 04. 24. szerda 16:26
Én egyszer a barátnőm hugát dugtam meg teljesen véletlenül.
Szerintem ez még a legjobb csaladokban is előfordul.
Hogyhogy véletlenül?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 24. szerda 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
na ez van kb nálunk is, anyósom is brutál, de a sógornő is, csak sajna a sógornőm az ország másik végében, évi 1-2 x látjuk, viszont az anyóst gyakrabban szerencsére persze nekem eddig max a " mozizás " de a semmitől több.
(Ez egy válasz Jatekos86 üzenetére (2024. 08. 12. hétfő 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 12. hétfő 15:14
Az én sógornőm is bombasztikus: magas, modellalkat, ráadásul még jófej is, kb mint az anyósom. Soha nem is lesz belőle semmi persze
Az én sógornőm is bombasztikus: magas, modellalkat, ráadásul még jófej is, kb mint az anyósom. Soha nem is lesz belőle semmi persze
?
Úgy látszik nem a legjobb családban élek =) . Mesélj mert már többünket megüti a guta !
Igen. Kérlek mesélj még
hi hi hi, osszad mert szerintem ilyen nincs
Ezt a teljesen véletlen sztoryt kicsit bővebben oszd meg velünk! Mert ez a fajta véletlen nem törtenik csak úgy.
Itt volt ma reggel. Beszéltünk sok izgalmas dologról..szeretne egy vibrátort, aminek van análvibrátora is... majdnem a gatyámba élveztem. Benne lenne...én is...
igazad van
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2024. 03. 15. péntek 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 15. péntek 10:26
Azért van civilizált módja is a mesélésnek. Lehet Te így kezdted volna, neked meg is bocsájtom...
Vicces szrorik és egy baráti iszogatás alkalmával jött fel, több hasonlóan sikamlós esettel együtt. Kérlek ne legyél gyökér.
Vicces szrorik és egy baráti iszogatás alkalmával jött fel, több hasonlóan sikamlós esettel együtt. Kérlek ne legyél gyökér.
ez is elég jó
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2024. 03. 14. csütörtök 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 14. csütörtök 19:41
Ez elég meredek Minket szintén a húga lepett meg még a kapcsolatunk elején, mondjuk ott nem szex volt, csak szopott a párom. Akkor a húg még szűz volt, szerintem nem esett le neki mi történik. Szépen megkereste a holmiját, amiért bejött, Én éppen lüktettem el, először a párom szájába, majd gyorsan a gatyeszomba. A Párom majd kipukkadt a visszafolytott nevetéstől. Amikor meglett amit keresett, fogta magát és szó nélkül kiment. A nevetés szinte kirobbant mindkettőnkből, vörös fejjel ültünk a párom ágyán Én szétlőtt alsóval, Ő nyakig összekenve velem. Nem olyan rég elmeséltük neki, de nem emlékezett rá, viszont velünk együtt nevetett a sztorin.
?
Elképesztő jó sztorik
Azért van civilizált módja is a mesélésnek. Lehet Te így kezdted volna, neked meg is bocsájtom...
Ezt elmeseltetek?Valahogy nincs előttem,hogy ez megtörténik..és 10 ev után felvetem a tesónak hogy emlékszel erre amikor teleélveztem a tesód száját te meg bejöttél
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2024. 03. 14. csütörtök 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 14. csütörtök 19:41
Ez elég meredek Minket szintén a húga lepett meg még a kapcsolatunk elején, mondjuk ott nem szex volt, csak szopott a párom. Akkor a húg még szűz volt, szerintem nem esett le neki mi történik. Szépen megkereste a holmiját, amiért bejött, Én éppen lüktettem el, először a párom szájába, majd gyorsan a gatyeszomba. A Párom majd kipukkadt a visszafolytott nevetéstől. Amikor meglett amit keresett, fogta magát és szó nélkül kiment. A nevetés szinte kirobbant mindkettőnkből, vörös fejjel ültünk a párom ágyán Én szétlőtt alsóval, Ő nyakig összekenve velem. Nem olyan rég elmeséltük neki, de nem emlékezett rá, viszont velünk együtt nevetett a sztorin.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 14. csütörtök 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 03. 14. csütörtök 10:45
nekem volt olyan hogy a párommal a teraszon keféltünk, én négykézláb a kanapén, a párom hátulról döngette a puncimat, közben ugye az ajtónak háttal, vagyis olyan féloldalasan, a húgom meg kijött, ekkor én pont élveztem, a párom hirtelen kihúzta belőlem ahogy meghallotta az ajtó nyitást, , és úgy durrant el épp akkor , összefröcskölve engem, mindent, a húgom csak annyit mondott elnézést, nem tudtam hogy épp dugtok, és visszament, őrület milyen ciki volt . . . ez kb 4 éve történt, a topichoz annyiban kapcsolódik, hogy a férjem sógornője a tesóm lepett meg
A feleségem nővére, mmm... Nagyon csinos barna, vékony csajszi óriási, formás kannákkal. Úgy hallom a férje 3 gyerek után már eléggé el is hanyagolja pedig még nagyon jó formában van, ő panaszkodik magára, hogy már itt-ott kerekedik, de szerintem csak nőiesebb.
Ami mindig zavarba ejtő volt számomra, hogy amikor találkozunk és puszival köszön, nagyon közel adja a számhoz. Egyszer visszacsaókolnék rendesen aztán odanyomnám a falhoz, tök jó lenne ha a feleségem is nézne és közben izgatná magát... De ez csak álom.
Ami mindig zavarba ejtő volt számomra, hogy amikor találkozunk és puszival köszön, nagyon közel adja a számhoz. Egyszer visszacsaókolnék rendesen aztán odanyomnám a falhoz, tök jó lenne ha a feleségem is nézne és közben izgatná magát... De ez csak álom.
Nekem a barátnőm ( már elvált épp emiatt ) A barátnőm férje rendszeresen dugta a barátnőm hugát- azaz sógornőjét.
Lebuktak.... A barátnőm ékszerészként- aranyművesként dolgozott, a férje akkor egy bank vezető pozíciójában , a húga pedig főiskolás esti tagozaton.
A barinőmnek egyszer valamiért haza kellett ugrania, ( valamit otthon hagyott ) megjegyzem, munkaidőben soha nem ment előtte napközben haza- szóval feltűnt neki, hogy a férje autója a ház előtt van, holott neki a bankban kellett volna lenni, és el is ment aznap szokás szerint fél 8 körül reggel, de még semmire nem gondolt, a lakásba belépve a hitvesi ágyban dugta épp a hugát misszionárius pózban a férj.... az ajtó nyitva volt, látott mindent, aztán közbeszólt, annyit hogy fejezzétek be nyugodtan, .... röviden ennyi , nem volt dráma nem volt extra semmi, csak egy közös elbeszélgetés, a férjnek prompt azonnal pakolnia kellett, kiderült hogy 2,5 éve kb ez megy köztük, azaz szexkapcsolatuk van.
A barátnőm a húgával egy kis idő mulva kibékült, itt a férj szivta meg rendesen. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 09. szombat 03:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Lebuktak.... A barátnőm ékszerészként- aranyművesként dolgozott, a férje akkor egy bank vezető pozíciójában , a húga pedig főiskolás esti tagozaton.
A barinőmnek egyszer valamiért haza kellett ugrania, ( valamit otthon hagyott ) megjegyzem, munkaidőben soha nem ment előtte napközben haza- szóval feltűnt neki, hogy a férje autója a ház előtt van, holott neki a bankban kellett volna lenni, és el is ment aznap szokás szerint fél 8 körül reggel, de még semmire nem gondolt, a lakásba belépve a hitvesi ágyban dugta épp a hugát misszionárius pózban a férj.... az ajtó nyitva volt, látott mindent, aztán közbeszólt, annyit hogy fejezzétek be nyugodtan, .... röviden ennyi , nem volt dráma nem volt extra semmi, csak egy közös elbeszélgetés, a férjnek prompt azonnal pakolnia kellett, kiderült hogy 2,5 éve kb ez megy köztük, azaz szexkapcsolatuk van.
A barátnőm a húgával egy kis idő mulva kibékült, itt a férj szivta meg rendesen. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 09. szombat 03:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4447572)
2024. 03. 09. szombat 03:58
Nem biztos, hogy kamu. Én ismertem olyat aki rendszeresen dugta a felesége húgát,meg a páromat is megdugta a volt férjének az öccse. Szóval vannak ilyenek.