Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2025. 06. 13. péntek 10:22  #385
Fitt69 Fitt69
ejnye1
(Ez egy válasz pistabácsika üzenetére (2025. 06. 06. péntek 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 06. péntek 12:58
Régóta fáj a fogam a menyemre, ma nem bírtam tovább és viccesen elfenekeltem. Nem tiltakozott se furcsán nézett, lehet legközelebb simi lesz nem paskolás. smile
2025. 06. 13. péntek 06:22  #384
Riggs Riggs
Kíváncsi vagyok a folytatásra..
(Ez egy válasz pistabácsika üzenetére (2025. 06. 06. péntek 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Régóta fáj a fogam a menyemre, ma nem bírtam tovább és viccesen elfenekeltem. Nem tiltakozott se furcsán nézett, lehet legközelebb simi lesz nem paskolás. smile
2025. 06. 12. csütörtök 08:58  #383
skyskysky skyskysky
ejnye - bejnye pistabá smile
2025. 06. 06. péntek 12:58  #382
pistabácsika pistabácsika
2025. 05. 28. szerda 03:51  #381
biboots biboots VIP
Most hétvégén találkoztunk családi összejövetel volt… sokat fejlődött a drága azóta itt van a fejemben és okozott néhány kellemes élményt egyedül smile
2025. 05. 27. kedd 22:36  #380
Riggs Riggs
Nem párcsere volt , mindkettenidegennel voltunk. Viszont utána alaposn megkellett beszélnünk a helyzetet.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2025. 05. 27. kedd 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 27. kedd 22:31
Akkor az Párcsere
2025. 05. 27. kedd 22:31  #379
jirzi jirzi
Akkor az Párcsere
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 05. 27. kedd 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 27. kedd 18:46
Lebuktunk a sógornőmmel. Na nem úgy, hanem egymás előtt. Egy közeli termálban vooltam egy nővel , mikor megjelent egy pasival aki nem a párom öccse volt. buck
2025. 05. 27. kedd 18:46  #378
Riggs Riggs
Lebuktunk a sógornőmmel. Na nem úgy, hanem egymás előtt. Egy közeli termálban vooltam egy nővel , mikor megjelent egy pasival aki nem a párom öccse volt. buck
2025. 05. 27. kedd 08:08  #377
skyskysky skyskysky
sógornő smile hmmmm, izgalmas smile
2025. 04. 17. csütörtök 05:40  #376
Nyanyi30 Nyanyi30
Hisz ott van a megoldás a mondataidban!
Alázást-kemény baszást szeretne.
Szerintem ha elkapod,egy ilyen beszélgetés közben,nem fog nemet mondani.
(Ez egy válasz Debkeksz üzenetére (2025. 04. 16. szerda 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 16. szerda 21:38
Sogornommel ma megint beszelgettunk szexrol. Altalaban havi egyszer kibeszeljuk, hogy ki mennyit kefelt es milyen perverzsegek voltak benne. Ma megkert, hogy beszeljek mar majd a baratjaval, hogy szeretne ha neha kicsit alazna es kemenyebben megbaszna.. probaltam ravenni, ha barmilyen hian,erzete van allok rendelkezesre, de azon kivul h beszelunk, meg neha villant veletlenul egyet kettot, nem tudom ravenni semmire..tippek? Igazabol mindent tudok rola, mit hogy szeret a szexben, mennyit szokott szopni, hogy elvez el, stb.. de nem akar kotelnek allni, hogy legyen koztunk valami!
2025. 04. 16. szerda 21:38  #375
Debkeksz Debkeksz
Sogornommel ma megint beszelgettunk szexrol. Altalaban havi egyszer kibeszeljuk, hogy ki mennyit kefelt es milyen perverzsegek voltak benne. Ma megkert, hogy beszeljek mar majd a baratjaval, hogy szeretne ha neha kicsit alazna es kemenyebben megbaszna.. probaltam ravenni, ha barmilyen hian,erzete van allok rendelkezesre, de azon kivul h beszelunk, meg neha villant veletlenul egyet kettot, nem tudom ravenni semmire..tippek? Igazabol mindent tudok rola, mit hogy szeret a szexben, mennyit szokott szopni, hogy elvez el, stb.. de nem akar kotelnek allni, hogy legyen koztunk valami!
2025. 04. 11. péntek 12:20  #374
szasza19720808 szasza19720808
Sziasztok èn unoka nővèrem dugtam pàrszor
2025. 04. 11. péntek 11:53  #373
BigSteve1982 BigSteve1982
Ausztráliában nagyon sok család él együtt a sogornővel,anyóssal és sok helyen vannak szexuális visuonyban is nyiltan.Ami furcsának tünhet de minden csak szokás kérdése!Magyarországon ennél sokkal keményebb dolgokhoz is hozzáedződnek az emberek
Pénztelenség
Férj veri a feleséget 10 éve és hozzaszokik a feleség
10 éveket élnek le beszélgetés nélkül napi 3 mondatot kommunikálnak egymással a házaspárok
Ezek ahhoz képest,hogy közös megegyezés alapján havonta pár alkalommal a férj szexel az anyóssal vagy a sogórnővel vagy éppen a feleség és általában ez a jellemzőbb szexel a sogorral az megesik.
Feleségek,nők 50-60-70 évesen sokkal több szexre vágynak,mint egy 50-60-70 éves férj!Ez tény!
Még akkor is ha itt minden férfi szexgép 20 centivel!
2025. 04. 02. szerda 22:51  #372
Debkeksz Debkeksz
Eléggé kihalt a topic, valakinek valami sztori?
2025. 02. 20. csütörtök 17:22  #371
Debkeksz Debkeksz
Persze, hogy benne van, ezt ahogy lentebb irtam, tapasztalom pl en is a sogornom reszerol, de nagyon nehez osszehozni, hogy a masik fel is elengedje magat..
(Ez egy válasz BigSteve1982 üzenetére (2025. 02. 20. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 20. csütörtök 13:35
Mindenkinek benne van a fantáziájában legyen az férfi vagy nő.
Csak a rokoni rész a változó anyós,após,testvér,unokatestvér egyéb!
2025. 02. 20. csütörtök 13:35  #370
Mindenkinek benne van a fantáziájában legyen az férfi vagy nő.
Csak a rokoni rész a változó anyós,após,testvér,unokatestvér egyéb!
2025. 02. 20. csütörtök 13:23  #369
Ez egy örökzöld téma.A legtiltottabb gyümölcs a legfinomabb!
2025. 02. 17. hétfő 19:23  #368
rimini000 rimini000
hmmm
(Ez egy válasz barnuci üzenetére (2025. 02. 16. vasárnap 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 16. vasárnap 19:10
Unokatesóm é feleségével voltunk a tiszató környékén egy eljegyzésen
Mivel csak úgy sikerült hogy tesóm ivott így nem indultunk vissza ott alodtunk
A vendégszoba kB 3x3m
1db kinyitható kis kanapé
Becipeltük este tesómat lefektettük aki kanapéra
Én közvetlenül a kanapé mellé a földön csináltam helyet
De sogornőm még nem jött be kimentem hozzá a teraszon cigizett egy nagyon rövid ruha volt rajta de ahogy ült velem szembe egyáltalán nem volt szégyenlős nem takargatta magát egyre széjjelebb rakta a lábait
Erősen duzzadt a farkam ahogy beszélgettünk feláltam hogy én bemegyek lefeküdni egy boxerben voltam és igencsak látszódott hogy áll a farkam
Bementem legeküdtem
Nem bírtam magammal kicsit simogatta magam majd elkezdtem verni de Szilvi bejött
Levente a ruháját és egy tangában meltartóban lefeküdt
De ahhoz át kellett lémnie ahogy feküdtem mikor lefeküdt nem is tekarózott benekem hátat ford>tott de a seggét kinyomta oda pucsítottlejjebb csúsztam a szám a seggénél volt ahogy húzgáltam a faszom
Úgy éreztem nem bírom ki hogy ne nyalja belenagyon közel raktam a számát 1-2mm re volt a szám véletlenül hozzá értem ekkor még mozdult kijjebb tolta aseggétés megsimította mejd jól megmarkolta magának itt végem volt lesz ami lesz megcsókoltam hátranyult és férre húzta a tangát
Feltérdeltem és belenyaltam a seggébe
Ahogy az oldalán feküdt egyre jobban egyre mélyebbre nyálam a seggébe majdfelhúzta a lábát így már a punciához is oda értem nyálam neki közben megfogta a farkam verni kezdte néha lenyalta a kezét felált súgta hogy menjünk ki

Már senki ne volt odakint a taraszon lmondta hogy ebből kurva nagy balhélessz de nem tudta tovább mondani mert lesmároltam közben ujjaztam
Aztán megmarkolta seggét és a faszomat a csiklójához dörgöltem ettöl beremegett aztán legugolt bekapta cuppogva szopott belemarkolt két kézzel a seggem be és húzott magára baszatta a száját majdnem elélveztem kikaptam a szájáből felrántottam a földről és lenyomtam a fejét az asztalra
Letérdeltem a csiklójától a gerinc végéig nyálam oda-vissza majd mikor elkezdett remegni a lába mondta ragd be basszál basszál szét bevettem neki közben be kellett fogom a száját de a végén mikor elélveztem { is pisilt
Azóta is össze járunk
2025. 02. 16. vasárnap 19:33  #367
Riggs Riggs
Kár lett volna kihagyni.
(Ez egy válasz barnuci üzenetére (2025. 02. 16. vasárnap 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
A vendégszoba kB 3x3m
De sogornőm még nem jött be kimentem hozzá a teraszon cigizett egy nagyon rövid ruha volt rajta de ahogy ült velem szembe egyáltalán nem volt szégyenlős nem takargatta magát egyre széjjelebb rakta a lábait
Erősen duzzadt a farkam ahogy beszélgettünk feláltam hogy én bemegyek lefeküdni egy boxerben voltam és igencsak látszódott hogy áll a farkam
Bementem legeküdtem
Nem bírtam magammal kicsit simogatta magam majd elkezdtem verni de Szilvi bejött
De ahhoz át kellett lémnie ahogy feküdtem mikor lefeküdt nem is tekarózott benekem hátat ford>tott de a seggét kinyomta oda pucsítottlejjebb csúsztam a szám a seggénél volt ahogy húzgáltam a faszom
Úgy éreztem nem bírom ki hogy ne nyalja belenagyon közel raktam a számát 1-2mm re volt a szám véletlenül hozzá értem ekkor még mozdult kijjebb tolta aseggétés megsimította mejd jól megmarkolta magának itt végem volt lesz ami lesz megcsókoltam hátranyult és férre húzta a tangát
Ahogy az oldalán feküdt egyre jobban egyre mélyebbre nyálam a seggébe majdfelhúzta a lábát így már a punciához is oda értem nyálam neki közben megfogta a farkam verni kezdte néha lenyalta a kezét felált súgta hogy menjünk ki

Már senki ne volt odakint a taraszon lmondta hogy ebből kurva nagy balhélessz de nem tudta tovább mondani mert lesmároltam közben ujjaztam
Aztán megmarkolta seggét és a faszomat a csiklójához dörgöltem ettöl beremegett aztán legugolt bekapta cuppogva szopott belemarkolt két kézzel a seggem be és húzott magára baszatta a száját majdnem elélveztem kikaptam a szájáből felrántottam a földről és lenyomtam a fejét az asztalra
Letérdeltem a csiklójától a gerinc végéig nyálam oda-vissza majd mikor elkezdett remegni a lába mondta ragd be basszál basszál szét bevettem neki közben be kellett fogom a száját de a végén mikor elélveztem { is pisilt
Azóta is össze járunk
2025. 02. 16. vasárnap 19:25  #366
JB004 JB004
Hú bakker, erre nekem is felállt!!
A vendégszoba kB 3x3m
Bementem legeküdtem

Azóta is össze járunk
/ 22