No
Sziasztok tud valaki tippet adni hogyan kornyekezzem meg a sogornom?
Sziasztok!
Kerdesem lenne felétek .
Sógornőm kisugárzása irántam mindig érdeklődő és tele van erotikával .
Látom rajta hogy fantáziált már a dologgal hogy milyen lehet velem.
Igazsag szerint en is fantazialtam mar róla.
De pár semleges hétköznapi mondaton kívül sehova nem jutottunk.
Lehet azért mert még nem is volt egy lopott pillanat amikor ketten lehettunk.
Tanácsokat várok hogyan kezdjem ezt az egészet?
Lehet nem is lenne benne , szóval valami olyan modszer kellene ami nem egyertelmuen azt sugallja felé hogy ki akarok vele kezdeni.
Varom privatban a tanacsokat koszonom
Ha lehet privatban kuldje akinek van tippje vagy elkepzelese hogyan induljak neki , vagy aki volt mar ilyen cipoben .
Koszonom
Kerdesem lenne felétek .
Sógornőm kisugárzása irántam mindig érdeklődő és tele van erotikával .
Látom rajta hogy fantáziált már a dologgal hogy milyen lehet velem.
Igazsag szerint en is fantazialtam mar róla.
De pár semleges hétköznapi mondaton kívül sehova nem jutottunk.
Lehet azért mert még nem is volt egy lopott pillanat amikor ketten lehettunk.
Tanácsokat várok hogyan kezdjem ezt az egészet?
Lehet nem is lenne benne , szóval valami olyan modszer kellene ami nem egyertelmuen azt sugallja felé hogy ki akarok vele kezdeni.
Varom privatban a tanacsokat koszonom
Ha lehet privatban kuldje akinek van tippje vagy elkepzelese hogyan induljak neki , vagy aki volt mar ilyen cipoben .
Koszonom
Sziasztok
Én nekem van kettő sógornőm.
Egyik velünk lakik.
Nagyon jól néz ki gyönyörű teste van.
Már megszolitottam de azt mondta hogy nem tudom.
Többször meztelenül látott már.
Nehezen tudok neki ellenállni így többször már megkukkoltam.
De remélem hogy előbb utóbb össze jön.
A másik sógornőm kicsit könnyebb eset.
Időbe telt mire sok beszélgetés során kiderült hogy imádja a szexet akár naponta többször is.
Szeret nudizni és otthon ha teheti meztelenül van.
Ő vele együtt dolgozók. Mióta kiderült hogy imádja a szexet azóta minden nap mutigatom neki a farkam a meló hejen.es ő közbe sokszor simogatja.
Szerencsére hogy általában csak ketten tartózkodunk egy helyen a meló hejen .
Azt mondta hogy mindennek eljön az ideje.
Alig várom már hogy egy jót szexeljünk.
Konkrétan még nem láttam meztelenül csak lenge átlátszó ruhában és a mellét egy kicsit.
Nagyon szeretném ha össze jönne vele és remélem hogy sokáig fog tartani és biztonságosak lesznek a találkozások.
Én nekem van kettő sógornőm.
Egyik velünk lakik.
Nagyon jól néz ki gyönyörű teste van.
Már megszolitottam de azt mondta hogy nem tudom.
Többször meztelenül látott már.
Nehezen tudok neki ellenállni így többször már megkukkoltam.
De remélem hogy előbb utóbb össze jön.
A másik sógornőm kicsit könnyebb eset.
Időbe telt mire sok beszélgetés során kiderült hogy imádja a szexet akár naponta többször is.
Szeret nudizni és otthon ha teheti meztelenül van.
Ő vele együtt dolgozók. Mióta kiderült hogy imádja a szexet azóta minden nap mutigatom neki a farkam a meló hejen.es ő közbe sokszor simogatja.
Szerencsére hogy általában csak ketten tartózkodunk egy helyen a meló hejen .
Azt mondta hogy mindennek eljön az ideje.
Alig várom már hogy egy jót szexeljünk.
Konkrétan még nem láttam meztelenül csak lenge átlátszó ruhában és a mellét egy kicsit.
Nagyon szeretném ha össze jönne vele és remélem hogy sokáig fog tartani és biztonságosak lesznek a találkozások.
Ez elég izgalmasan hangzik
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2020. 08. 18. kedd 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 15:35
Sziasztok!
Én éppen pár napja mutattam meg a feleségem nővérének a férjének a feleségem képeit.Azok közül is amik itt is fenn vannak.Persze arccal,kitakarás nélkül!
írta is,hogy sikerült meglepnem őt (ki elemeztük a képeket részletekre menően)
Azóta már személyesen is beszéltünk. Kértem,hogy próbálkozzon be a sógornőjénél.
Mivel rá izgult a feleségemre. Ha összejönne neki akkor rá vennénk az asszonyt a kettős kényeztetésre.
Várakozási állásponton vagyok.
E héten szerdán megy a nővéréhez az asszony kíváncsi leszek történik e valami!
Nagyon élvezném ha összejönne!
Én éppen pár napja mutattam meg a feleségem nővérének a férjének a feleségem képeit.Azok közül is amik itt is fenn vannak.Persze arccal,kitakarás nélkül!
Azóta már személyesen is beszéltünk. Kértem,hogy próbálkozzon be a sógornőjénél.
Mivel rá izgult a feleségemre. Ha összejönne neki akkor rá vennénk az asszonyt a kettős kényeztetésre.
Sziasztok!
Mi is többször, és mindig nagyon jó volt, soha nem volt belőle probléma....
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2020. 04. 04. szombat 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Én 4 évig dúgtam nem buktunk le vele.nagyonon jó volt.
Nalunk a Kedves exfelesegem sokaig apolgatta a sogorom... ( nem az O agarol volt sogor )
egy fotos mms el buktak meg.
egy fotos mms el buktak meg.
Akkor vannak ám izgalmak akár priviben is leveleznék valakivel e témában.
mi párcseréztünk már sogorékkal és jó volt
Én egyszer !
(Ez egy válasz Lucsidum üzenetére (2020. 04. 03. péntek 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Lucsidum! Szívesen lennék a sógorod egy-egy órácskára.
(Ez egy válasz Lucsidum üzenetére (2020. 04. 03. péntek 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
5x leszoptam a sógorom.
Valakinek mostanában ilyen sztorija van ?
Király!!
Köszi!
Így azt lehet le szűrni,hogy nem is volt olyan nehéz dolgod.
(Ez egy válasz lesliet üzenetére (2019. 04. 11. csütörtök 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi!
Így azt lehet le szűrni,hogy nem is volt olyan nehéz dolgod.
(Ez egy válasz lesliet üzenetére (2019. 04. 11. csütörtök 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 11. csütörtök 22:50
Kezdetben teljesen átlagos. Kivel mi történt, most mi van vele. Elég sokáig, hiszen nem gondoltam arra, hogy szexeljünk.
Aztán jött a miért van egyedül, milyenen a pasik, hogy csak dugni akarnak. Ezt elütöttem egy poénnal, ami vicc volt, de ha azt akarom, akkor nem. Tipikusan kétértelmű.
Hogy ne csodálkozzon, és én is pasi vagyok, stb...
Panaszkodott, hogy megint ilyen pasit talált, és akkor már konkrétan mondtam, és is szívesen lennék vele. Elhajtott, de később bevallottan, hogy akkor beletettem a bogarat a fülébe. Majd egy megbeszélt borozáskor volt csók, de több nem, és másnap újra találkoztunk és akkor megtörtent.
Az első kettő furcsa volt ☺️
Aztán jött a miért van egyedül, milyenen a pasik, hogy csak dugni akarnak. Ezt elütöttem egy poénnal, ami vicc volt, de ha azt akarom, akkor nem. Tipikusan kétértelmű.
Panaszkodott, hogy megint ilyen pasit talált, és akkor már konkrétan mondtam, és is szívesen lennék vele. Elhajtott, de később bevallottan, hogy akkor beletettem a bogarat a fülébe. Majd egy megbeszélt borozáskor volt csók, de több nem, és másnap újra találkoztunk és akkor megtörtent.
Az első kettő furcsa volt ☺️
Kezdetben teljesen átlagos. Kivel mi történt, most mi van vele. Elég sokáig, hiszen nem gondoltam arra, hogy szexeljünk.
Az első kettő furcsa volt ☺️ (Ez egy válasz louies üzenetére (2019. 04. 11. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Az első kettő furcsa volt ☺️ (Ez egy válasz louies üzenetére (2019. 04. 11. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 11. csütörtök 19:53
Kezdetben milyen átlag beszédtémák voltak?
Milyen általános dolgok?
Meddig tartott ez a bevezető beszélgetés?
A szexbeszélgetés hogyan kezdődött?
" irigykedem. Az én sógornőm is nagyon penge és nem vagyunk haragban! "
Milyen általános dolgok?
" irigykedem. Az én sógornőm is nagyon penge és nem vagyunk haragban! "
Irigylésre méltó helyzetben vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 11. csütörtök 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3864612)
2019. 04. 11. csütörtök 15:31
Hosszú évek óta fennálló szexuális kapcsolatunk van a sógornőmmel és a sógorral. Általában négyesben vagyunk, de hármasban és külön-külön is szoktuk csinálni. Akár össze is költözhetnénk, annyira mély ez a viszony, de ez jelentős anyagi problémával is járna, sajnos. Pedig felmerült már ez a kérdés. A dolog pikantériája, hogy a sógorom a nejemnek volt régen a pasija. Na és a két lánytestvér úgy hasonlít egymásra, mintha ikrek lennének, pedig három év korkülönbség van köztük.
Kezdetben milyen átlag beszédtémák voltak?
Milyen általános dolgok?
" irigykedem. Az én sógornőm is nagyon penge és nem vagyunk haragban! " (Ez egy válasz lesliet üzenetére (2019. 04. 11. csütörtök 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Milyen általános dolgok?
" irigykedem. Az én sógornőm is nagyon penge és nem vagyunk haragban! " (Ez egy válasz lesliet üzenetére (2019. 04. 11. csütörtök 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 11. csütörtök 15:03
Elég régen volt a sógórnőm, illetve csak jelölt volt.
Aztán nagyon sokáig nem találkoztunk. Egyszer összefutottunk az utcán, és beszélgettünk, majd a neten is folytattuk. Ekkor még csak teljesen általános dolgokról. Szó szót követett, telt az idő és eljutottunk a szexhez, mi t témához. Innentől kezdve gyorsabb lett a dolog, és megbeszéltük, hogy lehet hülyeség, de próbáljuk ki.
Teljes titokban csináltuk, kb pár alkalom volt.
Aztán nagyon sokáig nem találkoztunk. Egyszer összefutottunk az utcán, és beszélgettünk, majd a neten is folytattuk. Ekkor még csak teljesen általános dolgokról. Szó szót követett, telt az idő és eljutottunk a szexhez, mi t témához. Innentől kezdve gyorsabb lett a dolog, és megbeszéltük, hogy lehet hülyeség, de próbáljuk ki.
Végülis , miért ne.
Király! (Ez egy válasz lesliet üzenetére (2019. 04. 11. csütörtök 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Király! (Ez egy válasz lesliet üzenetére (2019. 04. 11. csütörtök 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 11. csütörtök 15:03
Elég régen volt a sógórnőm, illetve csak jelölt volt.