Tuti hogy amit találtál az enyém, fizesd ki
de a krém te leszel nem csak szexomán vagy hanem perverz is !!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 11. 15. kedd 01:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 11. 15. kedd 01:54
tuti hogy lecsuknak és odebent rozinak szolitank majd:)
tuti hogy lecsuknak és odebent rozinak szolitank majd:)
Talán megint megyek könyvet lopni, talán !!!!
www.loki.hu
Na vissza a zenéhez, a többi csak felesleges szó !!!! Tuti hogy nem lopok többet könyvet senkinek !!!! Éljenek a Tankok meg a serital !!!!
Édesem megint lebuktál
Néha már azt se tom én ki is vok !!!
Kedves Wadmacsné , szerinted kinek loptam ????
És most kinek loptál könyvet?És tele írtad a lapjait?
És ezt ide igy hogy?
persze ezzel nincs is gond, hogy ki mit nem ért, vagy mit gondol, csak az nem mindegy hogy ezt hogyan nyilvánitja ki, mert ha mondjuk neki modaná vki azt hogy "de szar zenét halgatsz bazmeg" akkor ő lenne a legjobban megsértődve. A baj ott kezdődik hogy az emberek nem veszik magukat észre, és sajnos szép számmal rendelkezünk bunkó egyedekkel.
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2005. 10. 31. hétfő 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2005. 10. 31. hétfő 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 31. hétfő 11:36
ja, a diszkósok azt nem értik, hogy a rockerek meg punkok mér fexenek a réten részegen az éjben:),mér ugrálnak mint egy bakkecske, ugy hogy a környezetüket minél inkább kibillentsék egyensulyábol...
a rockerek meg punkok meg azt nem értik, egy diszkósnak mi a jó abban, hogy monoton tucctucc zenére enyhén ittas vagy drogos állapotban pár hasonszőrü de kissé jobban felcicomázott csekélyértelmü plázacicát töcsköljön egy zsufolásig telt diszkóban:DDDDD
a rockerek meg punkok meg azt nem értik, egy diszkósnak mi a jó abban, hogy monoton tucctucc zenére enyhén ittas vagy drogos állapotban pár hasonszőrü de kissé jobban felcicomázott csekélyértelmü plázacicát töcsköljön egy zsufolásig telt diszkóban:DDDDD
járón még nem !!!! de holnap kiprosza !!! SZEXOMÁN VAGY VÁLLALD BE !!!!! ha kell a Csernus száma keress meg !!!!!!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 10. 31. hétfő 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 31. hétfő 20:48
wadmacs
keféltél már harckocsi járo motorján?
mindenröl a szex jut az eszembe?
wadmacs
ja, a diszkósok azt nem értik, hogy a rockerek meg punkok mér fexenek a réten részegen az éjben:),mér ugrálnak mint egy bakkecske, ugy hogy a környezetüket minél inkább kibillentsék egyensulyábol...
én nem fikázom fröcsögő nyállal mások "zenei" izlését... azt is remélem hogy az enyémet se ugatja le senki, de erre is szopkott példa lenni:)
ugyanis elsősorban klasszikus rock zenét hallgatok(olyan számokat, amik kb 10-15 évvel öregebbek mint én) ezen kivül még néhány punk zenekart is birok:) elég messze van egymástol a két stilus...
(Ez egy válasz s üzenetére (2005. 10. 30. vasárnap 02:02), amit ide kattintva olvashatsz)
ugyanis elsősorban klasszikus rock zenét hallgatok(olyan számokat, amik kb 10-15 évvel öregebbek mint én) ezen kivül még néhány punk zenekart is birok:) elég messze van egymástol a két stilus...
(Ez egy válasz s üzenetére (2005. 10. 30. vasárnap 02:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 30. vasárnap 02:02
Helo! Leirnék néhány tapasztalatot:
Személy szerint én a techno-t szeretem (progressive pl GOA-nem kérek véleményt) de miért van az hogy elmondm vkinek aki mondjuk nem szereti, egyből kiakad: "Hogy leheti en szart hallgatni, meg mien szar igy ugy jaj istenem összeomlott a világ. Én nem szeretem a punk-rockot és mégsem akadok ki azon hogy ha vmeik ismerősöm tájékosztat hogy ő bizony punk rockot hallgat. Bánom? Nem szeretm, sőt mondhatni utálom, de mégsem fikázom. Ennél jobban már csak azt szeretem hogy vkit azért vernek meg mert mondjuk rappet hallgat és nem trance-t vagy rockot. Nevetséges...
Személy szerint én a techno-t szeretem (progressive pl GOA-nem kérek véleményt) de miért van az hogy elmondm vkinek aki mondjuk nem szereti, egyből kiakad: "Hogy leheti en szart hallgatni, meg mien szar igy ugy jaj istenem összeomlott a világ. Én nem szeretem a punk-rockot és mégsem akadok ki azon hogy ha vmeik ismerősöm tájékosztat hogy ő bizony punk rockot hallgat. Bánom? Nem szeretm, sőt mondhatni utálom, de mégsem fikázom. Ennél jobban már csak azt szeretem hogy vkit azért vernek meg mert mondjuk rappet hallgat és nem trance-t vagy rockot. Nevetséges...
na püff:) tcs nem oan rossz mint gondoltam, a számaik 90%a a sexről szól:) bár nekem a régebbiek jobban teccettek, értelmesebb volt a szöveg. hát nem a tankcsapda a kedvencem, de ha nincs jobb...elmegy:)
Az lesz :D