Neveld meg az asszonyt haver !!!!
(Ez egy válasz s üzenetére (2005. 10. 30. vasárnap 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 30. vasárnap 12:32
vagy akkro miért nem lehet rendesen szólni hogy lécci ne halgassuk má ezt vagy inkább rádiót..
vagy akkro miért nem lehet rendesen szólni hogy lécci ne halgassuk má ezt vagy inkább rádiót..
Bezony ez így van !!!! Tudod kinek a pap, kinek a papné !!!! Nekem spec a Tankok !!!! Én se szólok le másokat a zenei izlésük miat !!!!
JA és tegnap volt: barátnőmmel jöttünk haza autóban meg történetesen GOA szólt, erre kinyomta és " NE hallgass már ien szart!" Nos, nem szeretem a Dpressziót, mégse modnom hogy szar. Egyszerűen tiszteletben kéne tartani másoknak a stilusát...csak ugy látom ez sokaknak nehéz
Helo! Leirnék néhány tapasztalatot:
Személy szerint én a techno-t szeretem (progressive pl GOA-nem kérek véleményt) de miért van az hogy elmondm vkinek aki mondjuk nem szereti, egyből kiakad: "Hogy leheti en szart hallgatni, meg mien szar igy ugy jaj istenem összeomlott a világ. Én nem szeretem a punk-rockot és mégsem akadok ki azon hogy ha vmeik ismerősöm tájékosztat hogy ő bizony punk rockot hallgat. Bánom? Nem szeretm, sőt mondhatni utálom, de mégsem fikázom. Ennél jobban már csak azt szeretem hogy vkit azért vernek meg mert mondjuk rappet hallgat és nem trance-t vagy rockot. Nevetséges...
Személy szerint én a techno-t szeretem (progressive pl GOA-nem kérek véleményt) de miért van az hogy elmondm vkinek aki mondjuk nem szereti, egyből kiakad: "Hogy leheti en szart hallgatni, meg mien szar igy ugy jaj istenem összeomlott a világ. Én nem szeretem a punk-rockot és mégsem akadok ki azon hogy ha vmeik ismerősöm tájékosztat hogy ő bizony punk rockot hallgat. Bánom? Nem szeretm, sőt mondhatni utálom, de mégsem fikázom. Ennél jobban már csak azt szeretem hogy vkit azért vernek meg mert mondjuk rappet hallgat és nem trance-t vagy rockot. Nevetséges...
Mondom én hogy szexomán vagy !!!!!!!!!!!! Keress egy jó dokit !!!!!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 10. 18. kedd 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 18. kedd 22:05
lovagolna rajta egy jo csaj?
s azért remegne?
miért ne mindenről a sex juson az eszembe
s azért remegne?
Háát, majd meglátjuk! Remélem addig egybenmaradok! Ejj-hajj!
Mikor is lesz az?:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 18. kedd 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (9589)
2005. 10. 18. kedd 21:13
Gyere az decemberi koncertre Debrecenbe !!!! A legnagyobb Tankbuli itt van !!! It rezegne a pocid haver !!!
azért az hogy "aludnék de a könyököd nyomja a hátam"
vagy a lopott könyv dolog a legszebb szerelmesdalok amiken felnőttem. azé is lettem ilyen
vagy a lopott könyv dolog a legszebb szerelmesdalok amiken felnőttem. azé is lettem ilyen
Ugye wadmacs ezt a hülyeséget te sem hiszed el?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 06. csütörtök 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 06. csütörtök 20:13
A Tankcsapda Egyedit alkot nem hasonlítható semmi máshoz !!! A Tankcsapda legalább nem a pesti szemét zenekarok egyike, nem azért zenélnek hogy pénzért adják el a tehetségüket !!!!! És tudják hol születtek !!!! Éljen a punkrock !!!!!! Le a divatmoslékkal !!!!
lovagolna rajta egy jo csaj?
s azért remegne?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 18. kedd 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
s azért remegne?
2005. 10. 18. kedd 21:13
Gyere az decemberi koncertre Debrecenbe !!!! A legnagyobb Tankbuli itt van !!! It rezegne a pocid haver !!!
(Ez egy válasz gyugygyu üzenetére (2005. 10. 18. kedd 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 18. kedd 20:06
Ok, csak akkor hévvel indítottad a dolgaid hogy ez esett le. Ha ez a helyzet amit írtál, nos akkor vagyunk szépszámmal akik szeressük, és hozzád hasonlók vagyunk igényes zene terén:) Amúgy én sajna utoljár szigeten élveztem a "hasberemegtetős hangerejű" mjúzikot. De hogy mondjak még pár példát ahol a legjobb : Autóban ha kicsit menni akarok vagy pipa vagyok, barinővel ha jókedvet akarok stb:) Ti ezt hogy látjátok?
Ok, csak akkor hévvel indítottad a dolgaid hogy ez esett le. Ha ez a helyzet amit írtál, nos akkor vagyunk szépszámmal akik szeressük, és hozzád hasonlók vagyunk igényes zene terén:) Amúgy én sajna utoljár szigeten élveztem a "hasberemegtetős hangerejű" mjúzikot. De hogy mondjak még pár példát ahol a legjobb : Autóban ha kicsit menni akarok vagy pipa vagyok, barinővel ha jókedvet akarok stb:) Ti ezt hogy látjátok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 10. 18. kedd 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 18. kedd 18:18
15 éve szeretem a csapdát, velük nőttem fel !!!! Szerintem ez nem csak 1 korszak, nem vok fanatikus csak keresem a hozzám hasonlók társaségát !!!! A focihoz meg nemértek bocs !!!!
:) Menyország-tourist :D imádom őket.. a legtöbb motoros találkozón ott vannak szerencsére /a nagyobbakon/ most Kunmadarason láttam őket utoljára :)
15 éve szeretem a csapdát, velük nőttem fel !!!! Szerintem ez nem csak 1 korszak, nem vok fanatikus csak keresem a hozzám hasonlók társaségát !!!! A focihoz meg nemértek bocs !!!!
(Ez egy válasz gyugygyu üzenetére (2005. 10. 16. vasárnap 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 16. vasárnap 22:24
A jó zenét én is szeretem. De hál' istennek én nem attól leszek más mint a többi hogy égbeüvöltözök mennyire állat ez vagy az a banda és milyen szar a többi, meg azok az emberek akik nem az általam kedvelt/ rajongással imádott zenekarokat halgatják. Mondhatni szánalmas. Majdnem ottvan mint a magyar foci. Bameeg Fraddi!! Rohadjmeg Újjpest!!! üvöltözi a sok felvilágosult, Iq harcos egymásra. Tiszt. a kiv.-nek. Ja. ? Meg feketébe öltözök, meg bakit hordok, meg szarok a világra... NA MOSTMÁR VAGYOK VALAKI! És büszkén kihúzom magam! Mert én másvagyok! Nem "divatmajom". Amúgy a Tankcsapda nagyon ottvan mind zeneileg, mind dalszövegileg. Szeretem. De a habzószájas részt hanyagolni lehetne. Nekem is megvoltak a magam kis korszakai, feketeruhás-bakancsos, igaz nem a "rockerság" mintázására, más okokból, de abból is kinőttem. Bár a gondolkodásom, a nézeteim azóta sem változtak bizonyos tereken. Minden ember korszakokat él meg. Kiváncsi vagyok te most melyik korszakban tartasz Wadmacs.
ezt ismeri ég valaki
utolso sluk és vége a cigaretám elég menikén végre eböl már ép lég....
utolso sluk és vége a cigaretám elég menikén végre eböl már ép lég....
A jó zenét én is szeretem. De hál' istennek én nem attól leszek más mint a többi hogy égbeüvöltözök mennyire állat ez vagy az a banda és milyen szar a többi, meg azok az emberek akik nem az általam kedvelt/ rajongással imádott zenekarokat halgatják. Mondhatni szánalmas. Majdnem ottvan mint a magyar foci. Bameeg Fraddi!! Rohadjmeg Újjpest!!! üvöltözi a sok felvilágosult, Iq harcos egymásra. Tiszt. a kiv.-nek. Ja. ? Meg feketébe öltözök, meg bakit hordok, meg szarok a világra... NA MOSTMÁR VAGYOK VALAKI! És büszkén kihúzom magam! Mert én másvagyok! Nem "divatmajom". Amúgy a Tankcsapda nagyon ottvan mind zeneileg, mind dalszövegileg. Szeretem. De a habzószájas részt hanyagolni lehetne. Nekem is megvoltak a magam kis korszakai, feketeruhás-bakancsos, igaz nem a "rockerság" mintázására, más okokból, de abból is kinőttem. Bár a gondolkodásom, a nézeteim azóta sem változtak bizonyos tereken. Minden ember korszakokat él meg. Kiváncsi vagyok te most melyik korszakban tartasz Wadmacs.
A Tankcsapda jó.
A PICSA jó.
A HT jó.
A PICSA jó.
A HT jó.
Na itt se sokan halgatnak minöségi zenét !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem meg nem !!!!! De hogy neked mindenről a szex jut az eszedbe az már gyógyítható, a dokik már csodákra képesek!!!!! A sittről meg annyit hogy nemhiszem a sok surmó pont az én seggemre moccana rá, meg nem is vok 1 vélony gyerek!!!!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2005. 10. 11. kedd 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 11. kedd 17:29
jol lecsuknak
és odabent barbiruhát huznak rád
és a kemény tanksapkások majd,
jol megkupakolnak.
nekem mindenröl a sex jut az eszembe
és odabent barbiruhát huznak rád
és a kemény tanksapkások majd,
jol megkupakolnak.
nekem mindenröl a sex jut az eszembe