Sziasztok! A mai korszerű világban, ahol a nőknek mindenféle, eszköz a rendelkezésére áll, nem okoz gondot a menses idejémn szeretkezni. Különböző tamponok használatával ez nem gond, jól ki lehet nyalni a puncit, és örömet okozni a partnerednek, úgy, hogy ez neki nem okoz fájdalmat, hasgörcsöt.Egyébként kell egy fél kiló nagyon friss kenyér és lehet "tunkolni", na ez a kannibál szerelem
Jó Neked!
Sokaknál (nálam is) olyankor a nagy semmi... az van, erteljesen. Pedig engem izgat, akkor is; de sokan tényleg semmit, még az orális dolgot sem hejlandóak... (Ez egy válasz nonoka27 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sokaknál (nálam is) olyankor a nagy semmi... az van, erteljesen. Pedig engem izgat, akkor is; de sokan tényleg semmit, még az orális dolgot sem hejlandóak... (Ez egy válasz nonoka27 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 18:32
Egyszer a volt barátnőmmel akkor szeretkeztünk mikor megvolt neki a baja.Azt mondja sokkal jobban élvezte mint mikor menstruáció nélkül
Egyszer a volt barátnőmmel akkor szeretkeztünk mikor megvolt neki a baja.Azt mondja sokkal jobban élvezte mint mikor menstruáció nélkül
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2006. 10. 04. szerda 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 16:36
Lányok, asszonyok!
Neketek mi a véleményetek erről a dologról? jobb ilyenkor csinálni, nagyobb hozzá a kedvetek? Mit szoktatok csinálni, hogy kivédjétek a kellemetlenségeket? Fürdő közben jobb ilyenkoor ...
Neketek mi a véleményetek erről a dologról? jobb ilyenkor csinálni, nagyobb hozzá a kedvetek? Mit szoktatok csinálni, hogy kivédjétek a kellemetlenségeket? Fürdő közben jobb ilyenkoor ...
Lányok, asszonyok!
az szar ügy
nekem sem okozott sose gondot
ismerősőm szerinte elég egy plussz kellék, mégpedig egy vastagab törcsi, az is csak azért, hogy ne ázzon át az ágynemú is :D
szal' szerintem a fiuknak nem kellene ettől beparázniuk
ismerősőm szerinte elég egy plussz kellék, mégpedig egy vastagab törcsi, az is csak azért, hogy ne ázzon át az ágynemú is :D
szal' szerintem a fiuknak nem kellene ettől beparázniuk
A volt barátnőm az szeretett akkor is szeretkezni mikor menstruált.Végülis nem rossz.
hogyan lehet veled megismerkedni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 09. szerda 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
VIP
2006. 08. 09. szerda 15:49
Köszi!:-)
érdekes, mindenki ugyanezt mondja:-) És azoknak többsége nem boldog a kapcsolatában. Ugy néz ki, rajtam kívül nem sok emberke képes megváltoztatni az életét (?)....
nem baj, várok. majd csak egyszer valaki engem akar barátnőnek és nem szeretőnek!
egyébként nem vagyok laza....Max. a gondolkodásmódom...ill. nem mindenkinek vagyok laza, naa:-)
érdekes, mindenki ugyanezt mondja:-) És azoknak többsége nem boldog a kapcsolatában. Ugy néz ki, rajtam kívül nem sok emberke képes megváltoztatni az életét (?)....
nem baj, várok. majd csak egyszer valaki engem akar barátnőnek és nem szeretőnek!
egyébként nem vagyok laza....Max. a gondolkodásmódom...ill. nem mindenkinek vagyok laza, naa:-)
Köszi!:-)
Szerintem, ha igazán szereted a csajt és betartod, amiket leírtak, leírtunk, és persze nem akkor csináod, mikor a legerősebben vérzik, meg az sem ár ha ő is akarja, meglátod, hogy nem rossz, nem okoz hányingert.
Eperkelyhecske nagyon teszenek a hozzászólásaid. Nagyon laza csaj lehetsz, kár, hogy nekem nem ilyen van. Szívesen lennék veled, de...
igazán csak a takaritás zavar
soha,el is hánynám magam:(:S:S:S
Puszi !
![wink](images/smilies/wink.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)
próba
Én nem azt mondtam, hogy minden, rendszeres nemi életet élő és védekezni nem védekező (ill. punciba élvezésben részesülő) nőt fenyeget a veszély. Ez is csak 1 hajlamosító tényező, 1 összetevő. Felmérésekből levont tény. Nem én állítom, én is csak ezt olvastam.
De aki ettől félve megvonja magától a JÓT, ám legyen! Én biztos nem fogom!:-)
Mint ahogy vegetáriánus sem leszek. Manapság mindenbe belemagyaráznak mindent és az összes "tábor" képviselteti magát, hogy csakis ez meg ez a jó, más ezt és ezt okoz.....
Úgyis van egy csomó tényező, amit rajtunk kívül álló okok miatt nem tudunk kivédeni, mint a levegőszennyezés.
Tehát, ha valakinek méhnyakrákot diagnosztizálnak, az nem azt jelenti, h. a hüvelybe juttatott ondó okozta; valószínű így (is) próbálják nagyobb dolgokról elterelni a felelősséget, csak az a baj, h. manapság már sajnos az 1etlen jó dologba - A SZEXBE - is belemagyaráznak mindent, nehogy már olyan jó legyen ÉLNI!
De aki ettől félve megvonja magától a JÓT, ám legyen! Én biztos nem fogom!:-)
Mint ahogy vegetáriánus sem leszek. Manapság mindenbe belemagyaráznak mindent és az összes "tábor" képviselteti magát, hogy csakis ez meg ez a jó, más ezt és ezt okoz.....
Úgyis van egy csomó tényező, amit rajtunk kívül álló okok miatt nem tudunk kivédeni, mint a levegőszennyezés.
Tehát, ha valakinek méhnyakrákot diagnosztizálnak, az nem azt jelenti, h. a hüvelybe juttatott ondó okozta; valószínű így (is) próbálják nagyobb dolgokról elterelni a felelősséget, csak az a baj, h. manapság már sajnos az 1etlen jó dologba - A SZEXBE - is belemagyaráznak mindent, nehogy már olyan jó legyen ÉLNI!
Nem a fityma alatt lévő smegma váltja ki ezt?
Az ondóra lehet hogy érzékeny és ettől folyás lesz. Bár lehet, hogy ez meg kiváthatja a rákot. De akkor marha sok méhnyakrákos nőnek kell lennie.
Ha téves, akkor Doctorbalu majd biztosan javít
Az ondóra lehet hogy érzékeny és ettől folyás lesz. Bár lehet, hogy ez meg kiváthatja a rákot. De akkor marha sok méhnyakrákos nőnek kell lennie.
Ha téves, akkor Doctorbalu majd biztosan javít
Bocs, én voltam.
Rövid az élet, hosszú a sír, mindenki basszon, amennyit bír... Ez a véleményem a sexről a menstruáció alatt is.
![worship](images/smilies/worship.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)
![mf2](images/smilies/mf2.gif)
Van köze a szexhez, a méhnyakrákot ugyanis egy vírus okozza, és a gyakori partnercsere arányosan növeli az esélyét, hogy a vírust összeszedje valaki. Persze nem mindenkinél okoz rákot a vírus, de az esélye megvan.
Apácáknál például sokkal kisebb arányban fordul elő. Sajnos ez a helyzet.
Apácáknál például sokkal kisebb arányban fordul elő. Sajnos ez a helyzet.